- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Моя собака його любить, порода Джек Рассел тер'єр
- Продавець ЕКСПЕРТПЕТ
Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
Нехай Вашому хвостатому смакує❤️
До наступних зустрічей!
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Зверюка довольна
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Мне на вкус не очень, но собаке нравится
- Павленко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Покупаем джек рассел терьеру, 8 лет, перевели с натурального корма (каша/мясо/кости), после которого часто были проблемы с желудком (отказ от еды, запор/понос и т.д.). Ест с удовольствием, желудок работает как по часам - можем почти точно предугадать, когда собака захочет в туалет)) Корм хороший, но слишком вкусный - поев, собака жалобно смотрит и просит еще, хотя кормим по рекомендациям в соответствии с весом и возрастом.
- Переваги:
- Все хорошо
- Недоліки:
- Собака ест слишком быстро и постоянно просит еще) Слишком вкусный
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Собака просил передать спасибо.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Дякую, товар якісний. Доставили швидко. Працівники компетентні.
- Переваги:
- Якість та швидкість.
- Недоліки:
- Наталия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Любим. Едим. Покупаем постоянно.
ДРТ, девочка, 8 лет, 5,8 кг. - Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: hipet. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Швидка доставка, товар прийшов цілісний та якісний.
- Переваги:
- Швидка та безкоштовна доставка
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
хороший корм, собакин (Джек Рассел) ест уже 3 год только его
- Переваги:
- качество
- Недоліки:
- не обнаружила
- Илья П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Очень хороший корм. И цена супер ещё и кешбек дают.
- Переваги:
- Качество, собака чихуахуа ест с удовольствием
- Недоліки:
- Єлінський В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Отличный корм.
От других кормов собака воротит нос и не ест вообще, хотя и этот корм стоит как резервная пища (если собака проголодаться) т.к. балованный и предпочитает мясо.- Переваги:
- Качественный корм.
- Недоліки:
- Даже не знаю.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Найкращий корм ціна/якість! За десять років жодної проблеми, мої собаки здорові та щасливі! Я дуже задоволена, альтернативи немає.
- Переваги:
- Все чудово
- Недоліки:
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Улюблений корм нашого чихуахуа вже на протязі 8 років, інші навіть голодний не буде їсти. У нас змішане харчування. Кажуть що після звичайної їжі песики відмовляються від сухого корму, але наш красунчик їсть його залюбки кожного дня.
- Переваги:
- Песику смакує. Завжди по акції, зручна упаковка
- Недоліки:
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Корм пришел вовремя ,упаковка без дефектов .Цена одна из приемлемых .Продавец ответил на вопросы моментально ,предложил свою помощь по какому либо вопросу .Будем переводить Джек Рассел терьера 5 лет с натуралки ,давали неделю назад на пробу пару раз с другого магазина ,зашёл на отлично ,этого продавца ещё не пробовали ,завтра начнем и завтра отпишу по поводу качества .Сроки годности до 26 года ,короче говоря отличные ...Не нашел страну производителя ,на сайте написано Франция ,а на упаковке не вижу ничего ,прошу продавца подсказать где посмотреть чтоб убедится что это Франция ,наслышан что есть Польша но она плохая....
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Для шпіців найкраще, що було випробуване
- Вероника С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Собака перейшла з натуралки на Цей корм ,знаете як це важко буває зробити!
- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
ОК
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Хороший, якісний, свіжий корм. Купуємо для мопса, 9 років.
- Переваги:
- Швидка доставка.
- Недоліки:
- Немає.
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
До продукту питань не має, все має добрий термін придатності, пакування не пошкоджене, дякую
- Переваги:
- Зручна упаковка
- Недоліки:
- Не бачу
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Для мелких пород самое то, что надо! Мелкий, жирный, питательный, моему пёсику очень нравится.
- Ольга Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Якісне обслуговування. Все швидко.
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм сподобався балонці
- Недоліки:
- Родион С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Один из немногих сухих кормов которая ест наша собака и у неё потом нормальных запах шерсти и дыхания.
- Переваги:
- Собака есть
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Собакен ест этот корм давно) и только его признаёт) 4 кг масса тела, помесь чихуахуа)
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Собака довольна
- Юрченко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Все добре. Доставка швидка.
- Переваги:
- Собака їсть з задоволенням.
- Недоліки:
- Антонина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Отличный корм! Собачка доволен. Спасибо Розетке за быструю доставку
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Джеку очень понравился!
- Недоліки:
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
- Олег Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Хороший корм, собаке зашёл. :)
- Переваги:
- Цена по скидке, zip-полоса для удобного использования.
- Елизавета В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Заказываем только на Розетке, смотрим чтобы производитель был Франция, наш пинчер кушает этот корм с удовольствием.
- Переваги:
- Адекватная цена, хороший состав, практически всегда есть в наличии
- Недоліки:
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Чудовий корм! Мопсик їсть із задоволенням
- Переваги:
- Ціна хороша. Доставка швидка
- Недоліки:
- Натали К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Покупаю 5й год. ДРТ переносит нормально. На сайте не написан производитель.
- Недоліки:
- Производитель неизвестен.
- Руслан
Вироблено в Польщі.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Привезли в срок, свежий корм. Собака довольна. Цена одна из самых низких по Киеву. проверяла лично.
- Переваги:
- качественный и свежий корм
- Недоліки:
- Elber777Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Хороший корм.
- Переваги:
- Джек Рассел очень доволен. Нет никаких расстройств как от обычной пищи.
- Недоліки:
- Нет (собака не жаловалась).
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Самый лучший корм. Собака сыт и здоров. Другой корм просто отказывается есть.
- Переваги:
- Хорошее качество
- Северин С***Відгук від покупця. Продавець: Stecker Handel ST. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Нормальний корм. Продавець хороший - рекомендую.
- Продавець Stecker Handel ST
Северин, спасибо Вам за отзыв!) Будем рады сотрудничать с Вами на постоянной основе)