Відгуки покупців про Дитячий спортивний куточок для дому SportBaby "SportWood"

Код:  142032472
Оцінка користувачів 4.88/5
на основі 23 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Green bear
  • Леонид
    Відгук від покупця. Продавець: Green bear

Отличный уголок. Дочке очень понравился. Собирается легко. Фурнитура для сборки идёт с запасом. Детали хорошо подогнаны друг к другу. После сборки нет ни люфта, ни перекосов. Продавца и товар рекомендую. Спасибо.

Переваги:
    Хорошее качество.
    Недоліки:
    В процессе эксплуатации не выявлено).
  • Людмила О***
    Відгук від покупця. Продавець: Green bear

Хороший компактный и удобный комплекс. Ребёнку 1,5 лет зашёл на ура, в первый день пользования не могли забрать его оттуда чтобы уложить спать))

Переваги:
    Качество
    • Продавець  Green bear

Развивайтесь играючи! Спасибо за уделенное время для отзыва!

• Олена Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Виглядає гарно та яскраво, але якість не дуже. Під час збірки при вкручуванні лопнули 2 болти. Фарба "линяє", коли пересували комплекс трішки зачепили стіну - маємо яскравий синій слід. Не зовсім розумію, як таке може бути з дитячими меблями, це ж якщо дитина гризтиме - все на зубах лишиться.

Переваги:
    Найбільше сподобалась ковзанка, по ній поки що зауважень немає.
    Недоліки:
    Фарба линяє, якість посередня
    • Продавець  Startshop

Доброго дня, дякую, що вибрали нашу продукцію! На ваші зауваження ми зв'язалися з фахівцями виробництва. Фарба на вашому комплексі могла "братися" через свіжість покриття. Весь наш товар ми відвантажуємо максимально швидко та вчасно, що може призвести до таких випадків. Згодом шар стане стійкішим і не принесе вам жодного клопоту у догляді та експлуатації.

• Олександр Х***

Оцінка товару 5 із 5, син як мавпа постійно лазить
    - виготовлено добротно
    - всі щаблі міцні і відшліфовані
    - нічого не скрипить
    - збирається легко
    - ключ був в комплекті
    А от оцінка продавцю 1 із 5 після оформлення ніхто не зв'язався для уточнення інформації, через це доставку оформили не в те місто, переоформили на відділення замість адресної доставки, після чого вже на третій спробі змогли переробити все правильно, доставка зайняла два тижні і велику переплату, замовлення робили на день народження і на таку довгу доставку не розраховували

• Продавець  Startshop

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Ми звязувалися з Олександром перед відправкою. Так , наплутали 1 раз з містом, вибачємося, але переадресація була сплачена відправником, а не Вами.

• Денис Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Нам сподобалось, граємось з задоволенням

• Продавець  Startshop

Доброго дня. Дуже дякуємо за відгук. Були раді виконати Ваше замовлення.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Чудовий виріб для малечі, зараз півтора рочки сину і він досить часто там лазить туди сюди) у нас стоїть надворі (хоча виріб не пристосований для такого використання) і в п одно достойно витримує дощ і сонце.

Переваги:
    Гарний, цікавий для дитини
    • Продавець  Startshop

Дуже дякуємо за відгук. Раді, що Вам и Вашому малюку подобається, але просимо данний виріб на вулиці не використовувати! Гарантія на товар зберігається лише при правельній експлуатації виробу.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Чудовий комплекс. Дитині 1го року сподобалося. Якісні матеріали та упаковка. Інтуїтивно легка збірка

• Продавець  Startshop

Доброго дня. Дуже дякуємо за відгук, були раді виконати Ваше замовлення.

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Комплексом і сервісом дуже задоволені. Гірка всередину, що вельми зручно. Для старшої доньки можна накрити ковдрами і виходить будиночок.

Переваги:
    Міцний, компактний, цікавий
    Недоліки:
    Не знайшли, хіба що трохи запах фарби
  • Яков Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Боялись, что придёт с поломанными и недостающими деталями. Но оказалось зря! Все было чистым, новым, свежекрашенным, все болты были в достатке. В модели есть пару нюансов, к примеру, острые углы снизу на горке. Но дети их не касаются. Сама горка упирается в пол, мы сделали полоску резинки, чтобы не проминать ламинат. А такое доски, держащие весь комплекс (чтобы он не сел на шпагат) острые. Так как мы взяли сразу мат нужного размера, то это стало не так значимым. Решается с помощью упаковочного материала, обернув их им.

• Иван У***
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Быстрая доставка, отличный комплекс. Собрали дома где-то за час. Замечаний нет.

• Продавець  Startshop

Иван, спасибо за отзыв. Рады, что вам все понравилось.

• Марія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Чудовий комплекс, насичені кольори і якісні матеріали. Для збору все іде в комплекті, що значно полегшило мені життя))) Продавець відповів на всі питання, вчасно доставлено, якісно запаковано. Рекомендую!

Переваги:
    Якість, компактність, комплектація, загалом весь комплекс - це один великий плюс
    Недоліки:
    Незнайшла
    • Продавець  Startshop

Марія, дякуємо за гарний відгук!

• Каролина У***
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Супер спортивный комплекс, у нас двое деток , три года и год и восемь месяцев, восторг был у обоих!!! Собрали быстро, замечаний нет, все идеально !!! Благодарим за такую Вашу чудесную работу !!!

• Продавець  Startshop

Каролина, здравствуйте. Спасибо за чудесный отзыв!!!

• Тетяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Комплекс чудовий. Якість гарна. Сину 1 і 3. Дуже подобається.

Переваги:
    Якісний і підходе на довгий термін для дітей
  • Сергей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Прекрасный комплекс, ребенок счастлив, сделано отлично. Рекомендую покупку

• Продавець  Startshop

Сергей, здравствуйте! Мы рады слышать, что вашему ребенку понравился наш комплекс. Спасибо за отзыв! Приятного пользования!

• Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Комплекс - отличный. Бал снимать из-за небольшого недостатка не буду, т.к. сыну нравится. Но! Т.к. брали мы его, когда нам было 10 месяцев, то переживали за то, что ребенок может упасть каким-то образом на этот уголок (постоянно под присмотром, но всякое бывает...).

На данный момент комплекс на все 100% себя оправдал - помог развить и укрепить ребенку руки и ноги. В 10-11 месяцев он уже сам залезал наверх и спускался вниз как по одной лестнице, так и по другой. На горке начали кататься с года (заусенец нет - поверхность обработана хорошо).

Если кто-то думает брать или нет комплекс для малыша - мое мнение, оно того стоит.

В гости к нам приходили и дети постарше - он тоже не оставлял их равнодушными (плюс для детей постарше можно его и в халабуду превратитить, если что - накидав сверху одеял).

Да! Много места не занимает. Но если квартира совсем маленькая, то будет ощутимо.

Переваги:
    Хорошо обработанные материалы - заноз за 4 месяца не нахватали. Довольно компактный.
    Недоліки:
    Скорее недочет, а не недостаток. Нижние зеленые планки (которые в роли фиксаторов выстапают), расположенные на полу - не скруглены углы. Т.е. приходится на них сверху класть подушки или плед.
    • Продавець  Startshop

Добрый день, Дмитрий. Спасибо за отзыв. Нам важно Ваше мнение. Если мы Вас правильно поняли ребенку вашему до 3 лет? Так как он такой активный и может уже активно пользоваться комплексом, нижние перекладины ему как препятствия. Когда подрастет, то с легкостью сможет перепрыгивать их, не замечая, в силу возраста. Сделать их гладкими, в данном случае, не актуально. Мы советуем на данный момент что бы убрать это препятствие для малыша - положить матрас или ковер который сможет уровнять путь. Мы рады, что вы выбрали именно наш комплекс, пользуйтесь с удовольствием.

• Инна
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Дуже класний комплекс! Діти в захваті! В комплекті є інструкція та необхідні інструменти для збору, що не мало важливо! Всі деталі ретельно зашліфовано. За одяг нічого не зачіпається! Немає неприємного запаху, лише легенький аромат дерева(зразу після розпакування)
    Продавця рекомендую! Замовлення оформили швидко і приємно! За декілька днів товар уже отримала! Спочатку збентежила предоплата, але все добре та чесно! Успіхів Вам та задоволених покупців)

Переваги:
    Хороша якість, доступна ціна
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Startshop

Доброго дня, Інна. Дякуємо за гарний відгук. Користуйтеся із задоволенням!

• Шлюхтин А***
    Відгук від покупця. Продавець: Startshop

Отлична горка, малыш доволен. Собирается легко, с женой за 40 минут управились. Сначала смутила предоплата, но всё ок.

Переваги:
    Качество, цена.
    • Продавець  Startshop

Здравствуйте! Спасибо. Очень рады, что вам понравился наш комплекс.

• Олександр К***
    Продавець: Startshop

Дякую за чудовий комплекс. Дитині дуже сподобалось, грається на ньому кожного дня.
    Замовлення було доставлено за 2 дні.
    Замовлення якісно запаковано.
    Деревяні конструкції та болти для збірки хорошої якості. В комплекті йшли два шестигранних ключі з допомогою яких спорткомплекс легко та швидко збирається.
    Рекомендую такий спорткомплекс для розвитку вашої дитини

Переваги:
    Швидко та легко збираються, якісні деталі, дерево високої якості
    Недоліки:
    Не знайдено
    • Продавець  Startshop

Доброго дня, Олександр. Дякуємо за чудовий відгук. Ми виготовляємо багатофункціональну продукцію для дітей та слідкує за її якістю. Користуйтеся із задоволенням!

• Максим Г***
    Продавець: Startshop

Покупкой остались довольны! Все пришло в срок, сам комплекс крепкий и надёжный, собирается буквально за пол часа, большой плюс, что в наборе сразу идут два шестигранника для сборки комплекса. Особенно хорошо подходит в холодную пору года, когда нет возможности выйти с ребенком на улицу!

Переваги:
    Крепкий, надежный
    • Продавець  Startshop

Добрый день, Максим! Благодарим за оставленный отзыв. Рады, что вам понравился комплекс. Используйте с удовольствием.

• Василий С***
    Продавець: Startshop

Укажите размеры комплекса, упакованного к отправке

Добрый день, посылка поделена на 2 места 134х45х12- 16кг и 155х40х8 -6кг

• Евгений П***

Доброго дня!
    А які розміри в робочому вигляді (розкалденому і зібраному)?

Добрий день, ширина - 132, довжина - 83, висота - 130

• irina.go
    Продавець: Startshop

Добрый день! Горка снимается?

• Startshop

Добрый день, да снимается. Она еще 2-х сторонняя (с одной стороны детская горка, с другой доска для пресса)

• Xiaomi R***

Добрый день.