Відгуки покупців про Мило GZ store "Дігтярне мило" 100 г х 5 шт (GZ1040157631) натуральне мило для обличчя й тіла, глибоке очищення, шкіра чистіша, без відчуття сухості GZ Store

Код:  143205001
Оцінка користувачів 4.85/5
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall

Мило для тих, кому подобається запах свіжого дьогтю ранкового вологого лісу. Для мене це як ароматерапія ввечері!
    Будьте обережні, якщо ніколи не чули цього запаху! Тут, як і з устрицями - або буде любов, або відторгнення до рефлюкса :-D Аромат дуже сильний! Перевізник привіз - в нього весь бус цим милом пахнув, хоча пакування добре.. У ванній кімнаті лежить - також пахне. На тілі, після намилення та змиття водою - ніякого запаху не залишається (нажаль, я б сказала..)
    Антибактеріальні властивості дуже сильні. Тільки де прищик намічається - крапельно пальцем намилила та нанесла і все, немає запалення та загоєння пришвидшується в рази. Лице також ним вмиваю. Немає відчуття пересушенності шкіри.
    Здивували чорні потьоки при змиванні водою - від інших виробників такого не було, але і не було тої концентрації запаху та антибактеріальної дії.
    Шматка мила вистачає досить на довго - добре милиться і добре змивається.
    Ще раз про аромат скажу - він просто дивовижно-дикий і натуральний! Відчуваю себе якоюсь мавкою, що стоїть на вологій лісовій устильці і вмивається краплинами ранкової холодної роси, що скупчилася у листі величезної папороті над головою, з вкрапленням поодиноких хвойних гілочок...
    Зараз буду вдруге замовляти =)
    Хто знайом з ароматом дьогтя і пошановує властивості мила з нього - дуже раджу цього мила!
    п.с. - мені не платять за його рекламу, якщо шо :-D

Переваги:
    Аромат, антибактеріальні властивості
    Недоліки:
    ... аромат може збентежити. Тут або любов - або огида. Нейтрального відношення не очікуйте.
    • Продавець  Star beauty mall

Дякуємо Вам за покупку пані Анастасія! Здоров'я Вам, успіхів та краси! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині:)

• Александр

Клас запах
    моющие способности
    улет

Переваги:
    10 из 10
    Недоліки:
    их просто нет
    • Продавець  Star beauty mall

Дякуємо Вам за відгук, пане Олександр! Здоров'я Вам, успіхів та краси! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині:)

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall

СПАСИБО! Быстрая доставка в надлежащей упаковке, ВСЕ ДОСТОЙНО!

Переваги:
    ОЧЕНЬ ПОЛЕЗНОЕ для КОЖИ мыло!
    Недоліки:
    НЕТУ
    • Продавець  Star beauty mall

Дякуємо за відгук, пане Олександре! Здоров´я Вам, успіхів! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!:)

• Юра Ш***

Хорошее мыло. Понравилось.

• Продавець  Star beauty mall

Добрий день, пане Юрію, дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно. Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall

Натуральні компоненти у складі, аромат дьогтю яскраво-насичений, що є добрим показником для цього типу мила. Якісне пакування товару. Дякую, GZ storе!

Переваги:
    Гарний склад, насичений аромат дьогтю
    • Продавець  Star beauty mall

Добрий день, пані Ольга, дякуємо Вам за відгук! Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!

• Лилия С***

качество высшее

• Продавець  Star beauty mall

Добрий день, пані Лілія, дякуємо Вам за відгук! Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!

• Михаил М***
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall

Мило гарне. Але запах дужее сильний...
    На всю квартиру. В ванну так вообще зайти не можна.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Запах.
    • Продавець  Star beauty mall

Добрий день, Михайле, дякуємо Вам за відгук! Так, дегтярне мило має досить сильний аромат, оскільки має в складі чистий, натуральний березовий дьоготь, що і робить його ефективним. Якщо в милі буде менший відсоток дьогтю, або дьоготь буде неналежної якості, аромат буде слабкіший, але, на жаль, і дія його буде не такою ефективною. Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!

• Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall

Це краще ніж любі гелі для душа. РЕКОМЕНДУЮ!

• Продавець  Star beauty mall

Добрий день, Богдане, дякуємо Вам за відгук. Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!

• Ирина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall

Мило дуже сподобалося, надзвичайно насичене, аромат дьогтю сильний, виражений ефект після використання ,після вмивання приємне відчуття, шкіра не пересушена

Переваги:
    Якість, протизапальний ефект
    • Продавець  Star beauty mall

Добрий день, Ірино, дякуємо Вам за відгук. Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!

• Михаил М***

Дуже допомогло при алергії

• Продавець  Star beauty mall

Доброго дня, Михайле, дякуємо Вам за відгук. Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!

• Ніна У***
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall

Чудове мило, делікатне,комфортне. Користувалася різними марками,це мило сподобалось найбільше. Швидко відправили,ще й поклали презент,дуже приємно . Уважне ставлення до клієнтів,швидка доставка.

Переваги:
    Якість продукту,уважне ставлення до покупців
    • Продавець  Star beauty mall

Доброго дня, Ніна, дякуємо Вам за відгук. Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!

• Даніель П***

Мило непогане.
    Коли їм миєшся, то в польових умовах кращого нема.

• Продавець  Star beauty mall

Доброго дня, Даніель, дякуємо Вам за відгук. Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall

обожнюю аромат дегтярного мила. дуже задоволен

• Продавець  Star beauty mall

Доброго дня, Іване, дякуємо Вам за відгук. Миру, благополуччя та успіхів Вам!