- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Колір стільниці: Венге. Ширина: 100. Глибина: 60
Проблема была решена путём замены повреждённой детали. Столик склав. Все прекрасно. Спасибо.
Дякую і Вам за відгук!
Только что получил журнальный столик. А он на боках исмазан клеем и столешница ударена.
- Переваги:
- Не увидел
- Недоліки:
- Ударена столешница и швы замазаны клеем.
- Продавець 48 квадратов
Доброго дня
На жаль при пересилці Ваш товар був пошкоджен-але це був бой нової пошти,не фабричний дефект!
Рекламація вже оформлена,фабрика безкоштовно надасть деталь,та Ви зможете зібрати свій столик
- АннаПродавець: 48 квадратов. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 100. Глибина: 60
Стіл класний, виконаний якісно. Приємний менеджер приймала замовлення. В цілому я дуже рада)
- Продавець 48 квадратов
Добрый день, спасибо за отзыв
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір стільниці: Яблуня. Ширина: 100. Глибина: 60
Столик дійшов неушкоджений, вся комплектація є, всі деталі та дірочки підходять один до одного. Колір такий як замовляла.
Дійшов швидко.- Переваги:
- Форма столика має переваги, як для мене, і для кофе у 2-х і для фуршетів. Колісчата - можливість легко пересувати.
- Недоліки:
- Боковинка столешниці - ребро, думаю, довго не витримає. Відслоїться. Побачимо.
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Ширина: 100. Глибина: 60
Качественно и быстро.
Відгуки про товар продавця 48 квадратов
Відгуки про товар у інших продавців