Відгуки покупців про Машинка для грувинга і стрижки тварин Gemei GM 634 (SM0008)
- Галина В***Відгук від покупця. Продавець: SHOPonM
Вцілому машинка непогана, брала для стрижки метиса пуделя. Єдине що - насадки її кудрі не беруть, абсолютно. Але нам вистачає користування і без насадок. І десь на третій раз експлуатації, швидко почала розряджатись. Тому нам доводиться стригтись за два рази.
- Переваги:
- Ціна, зручна у використанні
- Недоліки:
- Насадки не для кожної шерсті підходять. Після декількох разів експлуатації, почала швидко розряджатись
- Малишенко І***
Підкажіть будь ласка коли машинка заряжена,червоний індикатор має світитись?Чи він завжди світьться?
- Любовь М***Відгук від покупця. Продавець: SHOPonM
Машинка стриже чудово, в нас дуже пухнастий кіт, постригла без проблем. Зв'язалися та відправили товар швидко. Дякую. Однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Гарно стриже, швидко відправили товар
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: SHOPonM
Связался со мной менеджер по продаже, предложил один единственный вариант-это купить НОВУЮ машинку у них на сайте, так как прошло 14 дней с момента покупки. А теперь внимание потенциальных покупателей-
ГАРАНТИЯ ГА МАШИНКУ 14 ДНЕЙ!!!!
После 14 дней после покупки вы не сможете, ни обменять ни вернуть деньги , которое продают.
Менеджер ссылался на очень положительные отзывы, и я уже даже не сомневаюсь что отзывы пишут они сами. Не рекомендую с ними иметь дело.Всем удачных покупок, на не здесь!- Переваги:
- Один раз стрижет.
- Недоліки:
- Не включилась на второй стрижке. Аккумулятор одноразовый.
- Продавець SHOPonM
Доброго дня. Дуже прикро, що Ви ставите під сумніви чесність відгуків покупців на сайті Розетка.Перед покупкою товару у вас є можливість детально ознайомитись з умовами придбання товару. Магазин йшов на компроміс, щоб вирішити дане питання. Були запропоновані альтернативи. Дякуємо за Ваший відгук!
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: SHOPonM
Хочу сделать возврат.
- Переваги:
- Один раз подстригла.
- Недоліки:
- Хватило машинки на одну стрижку ,купила ее в конце февраля 2021 года.
- Продавець SHOPonM
Здравствуйте! Нам жаль, что Вы столкнулись с подобными трудностями. Мы хотим помочь разобраться в сложившейся ситуации. Ожидайте пожалуйста обратной связи от представителя нашего магазина либо наберите нас непосредственно сами по телефонам, которые указанны в накладной.
- Руслана Н***Відгук від покупця. Продавець: SHOPonM
Дякую за швидку реакцію менеджера, і приємну скидку.
Але наступного разу оновлюйте інформацію про товар, так як для когось(фірма машинки) це може бути дуже важливо.- Переваги:
- Гарно стриже, не шумна.
- Продавець SHOPonM
Дякуємо за Ваш відгук! Вдалих покупок!
- Руслана Н***Відгук від покупця. Продавець: SHOPonM
Отримала машинку. Розчаровані , фірма інша приїхала
- Продавець SHOPonM
Доброго дня! Наш менеджер вже зв'язався з Вами.
- АленаВідгук від покупця. Продавець: SHOPonM
И кота и собаку стрижёт идеально! Работает тихо, животных не пугает. Отличная машинка.
- Переваги:
- Отлично стрижёт.. острые ножи.. тихая
- SHOPonM
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук!
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: KUDOM
Машинка не працює взагалі, не булоUSB в комплекті,відгук писала, дзвонила продавцю, ніякої реакції
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Одні недоліки
- Анатолій А***Відгук від покупця. Продавець: BT7-SHOP
Все сподобалось дійсно працює на кішках і собаках (у нас цверг працює ок)!
Йде із шнуром просто заряди і використовуй!- Переваги:
- Гостре
- Недоліки:
- Не знаю скільки буде працювати
- Тая Т***Відгук від покупця. Продавець: VMP
Не чекала від машинки багато але приємно здивувала. Добре стриже. Вдалося навіть прибрати колтуни. Дякую!
- Недоліки:
- відповідність якості до ціни
- Дарія Д***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Працює тихо. Стриже добре. З колтунами на шерсті також справляється. Котик не боїться її.
- Переваги:
- Працює тихо
- Продавець StarLight
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Відправили швидко. Все працює. Рекомендую.
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
супер , все работает
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: KUDOM
Доброго дня !машинку отримала, але в комплекті немає кабелю
- Переваги:
- Гарні відгуки
- Недоліки:
- Немає кабелю
- Мирослава С***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Машинка чудова.
Працює справно. - Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: VMP
Машинка супер!
- Продавець VMP
Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Якість чудова, я цією машинкою користуюсь вже чотири роки, працює відмінно.
- Переваги:
- Підходить як для людини так і для тварин.
- Недоліки:
- Немає.
- Тарас Д***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Мені позичили таку машинку для стрижки мого песька ... і я був приємно здивований її роботою ... тиха , зручна , стриже хорошо ( хоча найбільше значення має вміння "перукаря")
Після стрижки вирішив придбати і собі таку ж модель ... GM - 634 Мій песьком вже не молодий , і шерсть нормальна , але все пройшло чудово і для нього і для мене )) То ж Рекомендую !- Переваги:
- Акуратна , зручна , тиха ... ))
- Недоліки:
- Не відчув
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Батарея перестала держать заряд спустя месяц. 10 минут хватает.
- Переваги:
- Не громкая
- Недоліки:
- Не держит заряд.
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi
Супер штука. Підстригла свою кішку ща лічені хвилини! З насадкою не вийшло, тому зробила просто тримером. Тепер в мене живе маленький лев
- Продавець DaddyDi
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets
Купила, щоб стригти йорка. Машинка зі своїм завданням впоралась на ура. Чудово стриже як з насадками, так і без них. Після замовлення протягом 5 хвилин перетелефонували стосовно замовлення. На наступний день вже відправили, за два дні змогла забрати з пункту видачі. Дякую продавцеві. Рекомендую!
- Переваги:
- Тиха, добре стриже
- Валентина І***Відгук від покупця. Продавець: VMP
Дуже задоволена Машинка повністю виправдовує свою ціну. Вона ідеально підходить для регулярної гігієнічної стрижки вдома.Для мого улюбленця це найкращий варіант — вдалося заощадити на походах до грумера та мінімізувати стрес для собаки.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Замовила саме цю машинку для кота,так як в характеристиках вказано потужність 15w,а приїхала 3 w. Навіщо дурити людей.Буду намагатися повернути товар
- Переваги:
- Не виявила,так як не користувалась
- Недоліки:
- Не відповідає заявленим характеристикам
- Таісія Д***Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets
З коробки, щойно приїхав одразу поставила на зарядку. 11 годин заряджається а індикатор досі горить червоним - чи так має бути?
- Продавець LoveMarkets
Доброго дня. Колір індикатора не змінюється
- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
топова , собаку шнауцера підбриваємо
- Владимир Т***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Отличная штука!
Пушистую кошку за 15 минут превратили в маленького львёнка.- Переваги:
- Цена качество.
- Недоліки:
- Пока нет и не хотелось бы.
- Продавець StarLight
- Інна Є***Відгук від покупця. Продавець: wow
Машинка зарекомендувала себе на відмінно, маю кота з довгим хутром, який гуляє на вулиці, на весні єдиний вихід стрижка. Машинка справилася з ковтунати . Заряду вистачило на стрижку, але думаю, вистачило б і на довше.
- Переваги:
- Зручна, стриже ковтуни
- Продавець wow
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову!
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi
Нарешті! Нарешті ми постригли нашу кішку!!! Взимку вона була наче суцільний валянок!! Раніше не стрігли, бо вона щодня гуляє на вулиці (приватний будинок), боялися шоб не замерзла))). Катиши вистригали без насадок, а сьогодні зробили можну стрижку))
- Переваги:
- Гарно зтриде без насадок
- Продавець DaddyDi
- Діна Д***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Працює добре, відправили швидко
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: VMP
Придбали для стрижки кота, бо після зими було багато ковтунів. Впоралась із завданням, треба було час від часу зарядити бо стригли кота декілька днів. В цілому задоволена за таку ціну можна користуватись.
- Переваги:
- Тримає заряд
- Продавець VMP
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: VMP
Вистачило машинки на 5 стрижок.
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: VMP
взагалі не бере шерсть моєї той пуделя
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Якісна
- Переваги:
- Добре стриже
- Римма Ч***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi
Ця машинка реально класна для густої шерсті і працює безшумно, що дуже зручно для кота. Насадки різні, регулюю довжину, комфортно стригти вдома.
- Продавець DaddyDi
- Арсен Г***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi
Товар соответствует описанию и полностью устраивает по качеству.
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi
Ця машинка для стрижки не тільки тиха, а й явно розуміє, що моїй киці не треба стресуватися. Насадки працюють на ура, шерсть як новенька!