- Ирен Т***Відгук від покупця. Продавець: Velgard. Найбільша границя зважування: 50. Колір: Чорний
Все працює гарні вагирекомендую
- Продавець Velgard
Дякуємо за Ваш відгук!
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Eclipse. Найбільша границя зважування: 40
Ваги класні. За свою ціну працюють відмінно. Доставили швидко і оперативно. Дякую
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Velgard. Найбільша границя зважування: 50. Колір: Чорний
Ваги супер
- Переваги:
- На свої кошти нормальні ваги
- Продавець miller_shop
Дякуємо за Ваш відгук!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Eclipse. Найбільша границя зважування: 40
Ваги просто супер, купив 2 шт, задоволені на всі 100% за таку ціну краще не знайдете
- Переваги:
- Точний показник ваги
- Недоліки:
- Позній А***Відгук від покупця. Продавець: DOMOGOODS. Найбільша границя зважування: 40. Колір: Чорний
Ваги працюють вже 1 рік та 6місяців без нарікань. Як би ще похибка була до одного граму, а не 2 )))
Проблем у експлуатації не було.- Переваги:
- Автономна робота на акумуляторі, підсвітка циферблату, стабільно фіксуються на столі, регулюються ніжки, декілька кнопок які запам'ятовують ціну
- Недоліки:
- Точність вимірювання 2г, круто було б до 1г.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Eclipse. Найбільша границя зважування: 40
Ваги працюють, скарг немає. Доставка швидка.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Eclipse. Найбільша границя зважування: 40
Весы хорошие за свою цену, но продавец отправил с нерабочей подсветкой среднего экрана, где показывает цену. Возместили 70 грн за данную проблему.
- Переваги:
- Хорошие весы за свою цену
- Недоліки:
- Нерабочая подсветка
- Продавець VoltProStore
Доброго дня! Маленьке уточнення! Товар відправлявся абсолютно робочим, Клієнт не перевірив товар перед отриманням, хоча замовляв наложеним платижем! Після отримання тим самим підтвердив факт цілісності і якості товару. Потім Звернувся до Нашого магазину , що ми відправпрвили товар з браком. Клієнту були запропоновані Альтернативи вирішення даної ситуації, Запропонували знижку , або відправити нам їх назад в сервісний центр за рахунок Клієнта ( витрати по ремонту Інтернет-магазин взяв би на СЕБЕ) . Клієнт обрав знижку, тому що на його думку відправляти нам їх назад буде дорожче. Після отримання знижки на наступний день написав відгук, ми думали що питання закрите, але напевно Ні. Нам дуже шкода, що сталась така неприємна ситуація, хотіли її вирішити.