- Павел К***Продавець: Острів Інструменту
Здравствуйте. Для резки газобетона технически она предназначена? ГБ очень пыльный материал. На сколько пили защищена? Или лучше посоветоваться с сервисным центром? Спасибо.
- Переваги:
- Выбираю.
- КибенкоПродавець: Rozetka
Отличный вариант для дачи
Не дорогая но достаточно мощная
35 шина идеально режет брёвна
Конечно пришлось купить хорошую цепь и вовремя точить
Продумали и смазку и удобно замена и натяжка цепи
Практичный корпус
Пользуюсь год и работой доволен- Евгений Г***
Подскажите, что за цепь взяли?
- Ярослав З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#мояраспаковка
отличная мощная электрическая пила, могу рекомендовать к покупке- Переваги:
- мощная, не сильно тяжелая, работает от 220v
- Недоліки:
- не обнаружено
- Катерина Х***Продавець: Rozetka
Чудова ланцюгова пила. Зручна ручка, є захист від удару для руки. Якісно зібрана. Пластмаса не смердить. Легка у збиранні.
- Переваги:
- Економія ресурсів.
- Недоліки:
- Короткий шнур.
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую,отримала,відсутній гарантійний талон.
- Переваги:
- Про переваги і недоліки говорити рано,побачимо після виконаної роботи
- Борис І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нову пилку розпакував масло залив пропрацював 15 хв. і задимів двигун. Буду відправляти в ремонт по гарантії
- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- Двигун ніякий для середніх колод мало потужності
- Артём Ш***Продавець: Rozetka
Через місяць користування зкорів ротор, зрузав 8 дерев приблизно 10-15см діаметром, розчистив, нарізав - цим я займався досить пасивно на вихідних, Як виявилось цей ротор неможливо знайти в продажу(нище скину параметри), в службі підтримки мені сказали, дослівно, запчастин до неї у виробника непередбачено, робіть що хочете. На перемотку віддавати не хочу, маю поганий досвід від "майстра" якоговсі хвалять.
- Переваги:
- Легка, непогано зібрана, короткий кабель(це зручно так як всеодно без подовжувача користуватись неможливо навіть якщо кабель 3м, а припереносці зручно)
- Недоліки:
- Неможливо полагодить, погано подає масло на ципок, набро різько вмикаєтся та доооовго зупиняєтся.
- Артём Ш***
Загальна довжина (мм): 164 мм.
Діаметр пакета (мм): 41 мм.
Довжина пакета(мм): 35 мм.
Діаметр колектора (мм): 25 мм.
Нижній підшипник: 8 мм.
Верхній підшипник: 10 мм.
Відстань між підшипниками: 122 мм.
- Бойко Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В комплекті не було стрічки. Хоча в інструкції вона вказана в комплектації