Відгуки покупців про Смарт тв приставка - X96 Max+ (Max Plus) 2/16 GB
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Пройшло 3 роки працює, все добре, рекомендую.
- Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Вчера купил под заказ,не могу подключить к интернету через роутер
- Переваги:
- Пока не вижу
- Недоліки:
- Не могу подключить интернет через роутер
- Продавець Hamster
Надали консультацію по телефону, скоріш за все проблема у роутері.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
пока не понизил безопасность wifi сети до минимума - вообще не подключался.
пишет - неверный пароль. на 2х роутерах.
после понижения безопасности подключился, поработал 5 минут и отвалился wifi. больше подключиться не смог... хотя список сетей видит. вечная "ошибка аутентификации"
возвращаю это чудо при родах.- Недоліки:
- проблемы с wifi
- Дмитрий К***
приставку оперативно заменили, всё в порядке
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Протестировав дома, вернули Смарт приставку!
- Переваги:
- Не заметили
- Недоліки:
- Некорректная работа приставки, приходится перезагружать каждый раз при включении, не может подключится к интернету, по 30 мин крутится поиск и т. д.
- Продавець Hamster
Доброго дня Вікторія, шкодуємо, що сталась така ситуація, але приставка була повністю робоча. Вам потрібно було змінити у роутері канал транслювання Вай-Фай.
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Доброго дня . Чи можливе повернення товару та як робота приставки некоректна .
- Продавець Hamster
Доброго дня, звісно можливо. З вами зв'яжется наш менеджер для уточнення даних.
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Работает уже год, всё отлично
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Хорошого дня!
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Отличная относительно недорогая приставка.Купил уже прошло где то 2,3 месяца.Работает
- Переваги:
- Отлично работает!
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Хорошого дня!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Отличная относительно недорогая приставка. Пользуюсь год - полёт нормальный. Рекомендую
- Переваги:
- Цена, со своей задачей справляется на ура
- Недоліки:
- Немного греется, решил проблему с помощью небольшой подставки
- Продавець Hamster
Доброго дня, дякуємо за Ваш вiдгук. Хорошого дня!
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
- Переваги:
- Включилась
- Недоліки:
- С самого начала не входило в гугл аккаунт , после 2 месяцев .начал глючить интернет , то подключается, то нет , то пропадает..
- Продавець Hamster
Доброго дня, ми зв'яжемось з вами за телефоном, та надамо консультацію. Хорошого дня!
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
- Продавець Hamster
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Хорошого дня
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Купував даний пристрій для бабусі та наданий час не задоволений ним. В пристрої напевно відсутня батарейка на материнці та під час кожного вимкнення світла збивається час і тоді немає доступу до інтернету. Також при встановленні вірної дати та часу інтернет не завжди вмикався, потрібно по декілька разів перезавантажити пристрій, вмиками і вимикати автоматичне встановлення часу мережі. З початку літа у селищі іноді відбуваються перебої в електропостачанні із-за згорівшою підстанції за 50 мільонів гривень тому через день або навіть кожного дня відбуваються короткострокові відключення електромережі. Заморився вже їздити до бабусі та все налаштовувати. Що робити в такій ситуації?
- Переваги:
- Ціна, функціонал
- Недоліки:
- Відсутність батарейки живлення на материнській платі для підтримання часів
- Продавець Hamster
Доброго дня, так, в приставці немає вмонтованої батареї для часів, підключіть інтернет через провід, часи мають автоматично налаштовуватись від мережі інтернет.
- Грабовский С***
Як я тебе друже розумію! В мене приставка підключена до старенької плазми кабелем HDMI, спеціально налаштував щоб при включенні приставки автоматично включалася плазма, так от коли світло вимикається, то при включенні його приставка теж вмикається, та вмикається плазма, і от коли ти на роботі, вона цілий день працює на заставці та вигорає(
- Наталия Р***
в приставці є режим автоматичного налаштування дати та часу при вимкненому живленні
- Шацкая А***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Покупаю уже четвёртую, родителям и себе, довольна. Проблем нет
- Переваги:
- Работает без проблем
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Хорошого дня!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Все чудово, рекомендую!!!
- Переваги:
- Працює без нарікань!
- Недоліки:
- Відсутні.
- Продавець Hamster
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук. Хорошого дня
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Подскажите, почему я в настройках не могу поменять язык. Стоит только английский. Другие выбрать можно, но переключится на них нельзя!
- Артем Л***
Спасибо, разобрался самостоятельно.
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
пользуюсь 3 месяца.полет нормальный . не жалею о покупке.
- Переваги:
- работает
- Недоліки:
- нет частоты 5g
- Продавець Hamster
Здравствуйте Александр, спасибо за ваш отзыв. Хорошего дня
- Виктория Т***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
За свої гроші - ідеальна приставка щоб зробити старий телевізор смарт. Іноді не вистачає потужності для програвання HD контенту.
- Переваги:
- Маленький розмір, продуктивний
- Недоліки:
- Покищо нема
- Продавець Hamster
Здравствуйте Виктория, спасибо за ваш отзыв. Хорошего дня
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Покупал приставку под использования Megogo и был разочарован не удобно пользоваться данным приложение на данной приставке при чём ставил оба. Приставка пару раз висла , что это интернет или сама приставка не понятно и раз выключилась за неделю использования , для такой цены это наверное норм.
Задавал вопросы продавцу ответа так не не дождался. Заменил на другу- Переваги:
- Не понял
- Недоліки:
- Очень не удобно пользоваться Megogo
- Продавець Hamster
Здравствуйте, спасибо за ваш отзыв. Напишите нам повторно и мы поможем решить данный вопрос. Хорошего дня
- Vyacheslav
Я тоже качал обе версии под андроид 9 был разочарован. Версия приложения Megogo на данной приставке удобней всего на прошивке под Андроид ТВ (SLIMBOX-X3). Тоже с этим заводским андроидом мучался, потом перепрошил приставку и теперь всё просто и удобно
Заказ быстро обработали и отправили, за месяц пользования нареканий нет. Рекомендую.
- Переваги:
- Хорошая приставка за свою цену
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Продавець Hamster
Здравствуйте Олександр, спасибо что нашли время поделится впечатлениями после покупки данной модели приставки. Стараемся, что бы всё наши клиенты были такими же радостными как и вы. Хорошего дня)
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Приставкой доволен.продавец отправил быстро,за время пользования проблем не было,не зависала,не перезагружалась,не тормозила.установил онлайн кинотеатры,программы для просмотра iptv все работает.стандартные программы тоже работают без проблем.покупайте сразу аеромыш с ней намного удобней управление.
- Переваги:
- Цена. Фунционал.За свою цену отличная приставка.наверное лучшая в своей ценовой категории
- Недоліки:
- Стандартный пульт не очень удобный,при выборе не которых пунктов не подсвечивает трудно управлять в браузере и плей маркете с покупкой аеромыши все наладилось .
- Продавець Hamster
- Николаев П***
Можно было росту мышку подсоединить беспроводную
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Придбав вже другу таку приставку,для перегляду Мегого на кухні))),працює без нарікань.саме замовлення оформили і доставили швидко
Здравствуйте, спасибо за ваш отзыв. Хорошего дня
- Євгеній Г***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Прийшов даний девайс, і так як я купую не в перше, на новій пошті не перевіряв, а вдома коли відкрив пакунок і побачив вміст просто . . . Нова пошта винна, ну можливо, але подерта коробка, і стан пульта ду говорять про те що мені його таке відправили
- Переваги:
- За такі кошти топ варіпнт
- Недоліки:
- Жахливий стан пакування
- Hamster
Здравствуйте, спасибо за ваш отзыв. Если у вас возникнут вопросы или вам не понравится работа товара, вы можете обратится к нам и мы поможем решить вопрос. Хорошего дня
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Нормальний пристрій за свої кошти.
- Переваги:
- Усі задоволені
Здравствуйте, спасибо за ваш отзыв. Хорошего дня
- Yevgen Л***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Все супер! Очень доволен!!
- Переваги:
- Все отлично!!! Очень доволен приставкой!!
- Недоліки:
- В доме одни apple девайсы. Покупал родителям, тяжело с установкой русского языка интерфейса. А серьезных нет!!!!!
- Hamster
Здравствуйте, спасибо за Ваш отзыв. Хорошего дня
- Петро С***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Товар отримав, все супер. Приставкою задоволений на всі 100%. Швидка в роботі, відео не тормозить, не перегрівається. Рекомендую товар і продавця.
- Переваги:
- Ціна, дизайн, швидкість роботи, легкість у користуванні, пульт одразу налаштував під ТВ.
- Недоліки:
- Їх немає!!!
- Hamster
Здравствуйте, спасибо за ваш отзыв. Хорошего дня
- СтаниславВідгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Очень доволен данной приставкой, долго думал какую выбрать. Склонялся в начале к H96 MAX, но выбрал эту и не пожалел. Большая производительность, мощнее процессор, не греется! Интерфейс приятный и понятный, 20 минут поиграться в меню и ты уже как "свой". Удобно! Как я жил раньше без нее? )))
- Переваги:
- красивый дизайн, мощная, не греется, приятный интерфейс, много портов и разовьем.
- Недоліки:
- не обнаружил
- Hamster
Здравствуйте Станислав, спасибо за ваш отзыв. Хорошего дня
- Роман Я***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Шидко відправили. Сподобався подарунок. Дякую
- Переваги:
- Ціна.
- Hamster
Здравствуйте, спасибо за ваш отзыв. Хорошего дня
- Happy W***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Что делать если не работает нетфликс? ответьте пожалуйста
- Фіксікі
Netflix требует сертификации устройства, официально это можно смотреть только на следующих моделях ТВ-БОКСОВ: Xiaomi Mi Box S, Xiaomi Mi TV Stick и Apple TV. Или любом СМАРТ телевизоре у которого есть Netflix. Это не проблема китайских ТВ-БОКСОВ - это политика Netflix!!!!
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Тавар хорошої якості.
- Переваги:
- Гарантія 12міс.
- Недоліки:
- нема
- Hamster
Здравствуйте Олег, спасибо что нашли время поделится впечатлениями после покупки. Хорошего дня)
- артем п***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Ждал помощи от службы поддержки по вопросу о приставке так как не работала должным образом, в итоге ответа нету на связь не выходят. Не рекомендую, так как если будут проблемы с товаром вам ничем не помогут.
- Недоліки:
- Не подошла к одному из 2 телевизоров. Служба поддержки ужасная!
- Hamster
Здравствуйте Артем, к сожалению связаться с вами и помочь вам без номера заказа или ваших контактных данных, не можем .Укажите их через форму "задать вопрос продавцу" и мы в обязательном порядке свяжемся и поможем вам с товаром!
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Присутні нюанси з WiFi підключенням: після поновлення прошивки на актуальну, приставка підключається до мережі але інтернету немає. 2-3 перезагрузки приставки допомогли.
- Переваги:
- Хороший функціонал за дану ціну. Присутній кабель HDMI.
- Недоліки:
- Немає батарей для пульта. В певних додатках (напр. YouTube) не працює права клав. миші.
- Hamster
Здравствуйте Игорь, спасибо за ваш отзыв. Вы можете обратится к нам и мы заменим вам пульт. Хорошего дня
А для просмотра фильмов с Гугла нормально будет?
- Hamster
Здравствуйте, для просмотров фильмов нужно использовать соответствующие приложения
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
- Hamster
Здравствуйте Александр, спасибо за оценку. Хорошего дня!
- Евгения П***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Заказала приставку, пришла с вилкой американского типа, без переходника.
- Hamster
Здравствуйте Евгения, напишите нам и мы сделаем вам замену!
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
После исследования проблемы, оказалось, что на приставке была установлена неправильная дата. Исправление даты помогло решить проблему. В целом, товаром пока доволен, для мультимедиа более чем достаточно.
- Переваги:
- цена, простота
- Недоліки:
- пока не обнаружил
- Hamster
Здравствуйте Богдан, спасибо за ваш отзыв. Хорошего дня
Купил данную приставку. При подключении к интернету через WI-FI пишет "Подключен, но нет доступа к интернету". Следовательно приставка к интернету не подключается. Так же, невозможно удалить программы. Например, установил приложение, затем попробовал его удалить, чего сделать не получилось, иконка приложения перемещается в область удаления, но сама кнопка удаления не срабатывает.
- Переваги:
- пока только цена
- Недоліки:
- не работает WI-FI
- Hamster
Здравствуйте, попробуйте скинуть до заводских настроек.
- Богдан
Проблема wifi была в неправильной дате, сейчас вроде работает. Осталась проблема с удалением программ.
- Hamster
Их можно удалить в настройках(программы)
- НикитаВідгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Быстро отправили, после обеда заказал, на след день утром уже был в моем городе в отделении. К приставке без вопросов - всё тянет, ни разу не завис за это время. Игры не ставил, хотя читал, что под это процессор можно. Подключал мышку, всё работает. Гарантию положили.
Запускал FullHD фильмы, тянет легко. IPTV трансляции также. При чем я даже не подключал через провод, по вай фай, правда до роутера 3 метра.
Важный момент, я не знал, для тех кто собирается подключать Мегого, нужно устанавливать именно приложение для медиаплееров и отплачивать тариф именно с этого приложения. При чем для медиаплееров тариф дешевле, чем для смарт тв и они по другому называются, поэтому уточните все эти нюансы.
У родителей теперь есть нормальное ТВ.- Переваги:
- Тянет всё
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Hamster
Здравствуйте Никита, спасибо за ваш отзыв, мы рады что вы остались довольны. Хорошего дня