- Виктория И***Відгук від покупця. Продавець: UCG. Колір: Білий. Довжина кабелю: 4.5
- Переваги:
- качественный
- Недоліки:
- не обнаружено
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Нікому не раджу.
- Недоліки:
- Пластик жах.
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 4.5
Куплена в 2020 году . Прошло 6 лет, отработала нормально. Был подключен телевизор, но сама пластмасса на фото. Просто устала ))
- Переваги:
- - норм
- Недоліки:
- Время
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук та Ваш досвід!
- Олеся Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Якісний товар за адекватну ціну!
- Переваги:
- Ціна, якість
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Святослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 4.5
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
!
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Дмитрий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Включил обогреватель, все нормально работает, пишут хрупкий, не знаю пока.
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Все добре, працює! І пластик дуже Якісний, рекомендую.
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Спасибо , проверила на почте , работают . Но заказала 13 отправка 16 и получила 16 предупредили, что отправка будет не сразу ( нужно было срочно, поэтому пришлось купить )но эти штуки всегда нужны!!!
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 4.5
Швидко доставили.
Товаром та обслуговуванням- задоволені.- Представник постачальника
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Швидко доставили.
Товаром та обслуговуванням- задоволені.- Представник постачальника
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Моя помилка, що не передивився в точці видачі. Вже коли оглянув дома, то виявилось ніби річ вживана, сліди бруду та пластик трохи битий. Дата виготовлення 02/2020. Не очікував від Розетки такого стану товару.
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Якісний пластик, три потужних пристрої витримує добре.
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Так, товар бюджетний, але електроприлад не повинен розсипатися від того, що в нього просто вставили вилку. Спершу продавилися гнізда, потім пластик буквально почав кришитися від пальця. Такого “еко-розкладного” пластику я ще не бачив. Виробнику не завадило б хоча б імітувати контроль якості, бо в такому вигляді це небезпечно.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Не якісний. Відслужив 3 роки і тріс. Пластик дуже тонкий, як видно по фото, десь 1 мм
Дуже шкода, що виникли проблеми з нашим товаром.
На даний момент все нові партії товару йдуть з іншим складом пластику, набагато довговічнішим і менш піддатливим до деградації.
При будь-якому випадку кришення пластику - звертайтесь будь-ласка до сервісного центру:
Навіть після закінчення гарантійного терміну.
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Пластик почав розсипатись через півроку навіть при обережній експлуатації. Виглядає як дефект самого матеріалу (брак)
- Недоліки:
- Може стати причиною пожежі
Навіть після закінчення гарантійного терміну.
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Білий. Довжина кабелю: 4.5
Зібраний добре, індикатор працює, доставили швидко
- Продавець Gadget OFF
Щиро вдячні за ваш відгук. Приємного подальшого користування :)
- Віктор Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Дякую за вашу працю.
- Переваги:
- все добре, працює.
- Недоліки:
- не бачу
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Все добре, за свої гроші оптимальний варіант
- Переваги:
- Ціна, якість
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Віктор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 4.5
Пластик просто сміття, весь корпус просто розсипається на шматки.
Навіть після закінчення гарантійного терміну.
- Маряна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Працювати вже 1 рік супер
- Переваги:
- Вигляд
- Недоліки:
- Треба подумати
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Ганна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Красива, довга та зручна помічниця вдома
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Ковальов Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 4.5
Через рік похвалився пластик на одній з розеток
Навіть після закінчення гарантійного терміну.
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: DSW Systems. Колір: Білий. Довжина кабелю: 4.5
Поки працює, проблем не було.
- Переваги:
- Міцний пластик
- Александра П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
хороший мережевий фільтр
- УльянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- ГАННА Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Еще только получили но вид уже не нравится потёртости как б/у
- Переваги:
- Напишу позже после эксплуатации
- Недоліки:
- Надеюсь не будет
- Александр
Сразу видно, что товар - Б-У(
Доброго дня!
Дуже шкода, що у Вас виникла проблема із нашою продукцією.
Ми, як постачальник, ніколи не продаємо в Розетці Б\В товари. При будь-якому випадку отримання товарів неналежної якості- одразу звертайтесь до СЦ.
- гриценко а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Замовляв 2 роки тому два фільтри. Все працювало як треба.
Останній рік обидва пристрої лежали в коробці. без використання.
Коли взяв їх у руки, вони просто розсипались.
Сподіваюсь, це була бракована партія.- Переваги:
- ціна та функції захисту
- Недоліки:
- дуже неякісний пластик
Продовжувач хороший,користююсь
- Переваги:
- Сірий,довжини мені вистачає
- Недоліки:
- Не знайшла
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Оксана Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Сподобався
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Светлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Фільтр справляється зі своєю задачею, характеристики співпадають.
- Переваги:
- Якісь добра.
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Ілля Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Пропрацював пару тижнів з гірляндою, коли в нього вставили зарядку для телефону він перестав працювати. Розкрутив і забрав запобіжник, все почало працювати, але знову коли був підключений другий пристрій подовжувач вимкнувся і більше не вмикався, тож проблема з перемикачем.
- Переваги:
- відносно дешевий
- Недоліки:
- працює не довго
Доброго дня!
Дуже шкода, що у Вас виникла проблема із нашою продукцією. Будь ласка, зверніться до нашого сервісного центру.
Контакти: сервіс ТОВ "ІДІДЖІ ГРУП"
Місцезнаходження м. Київ, вул. Куренівська 27.
Гарний подовжувач.
- Переваги:
- Ціна. Якісь
Щиро вдячні за Вашу довіру!
Нехай наша продукція служить вам довго і радує кожен день.
- Катерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Півроку після покупки. Оце вперше витягнула вилки, щоб перенести в інше місце. Я в шоці, такого ще не бачила.
По коментарях бачу, що це далеко не тільки в мене..
Фільтри цієї фірми більше ніколи не братиму. Бо це якесь знущання.- Представник постачальника
АСЦ "Ладний сервіс"
Місцезнаходження
м. Київ, вулиця Семена Скляренка, 17
(у приміщенні ТЦ "Пріорка")
Навіть після закінчення гарантійного терміну. - Сергей С***
І в мене така сама історія. Правда пропрацював років 5.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Непоганий мережевий фільтр за свої гроші, трохи не вгадав з довжиної провода але то сам винен)
- Переваги:
- 3 розетки і кнопка вкл/викл
Щиро вдячні за Вашу довіру!
Нехай наша продукція служить Вам довго і радує щодня.
- Первушин А***Відгук від покупця. Продавець: Happy Day. Колір: Білий. Довжина кабелю: 4.5
Очень приятный пластик, похоже, ударопрочный. Выключатель утоплен немного глубоко, сечение провода соответствует указанной мощности.