Літній фешн розпродаж до -70%

Оцінка користувачів 4.73/5
  • Відгуки про товар продавця Vendedor
  • Янішевський О***
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor

Очень хорошая зарядка рекомендую.

Переваги:
    Индикация
  • Антон Г***

Усе гарно

Переваги:
    Якість.ціна
  • Аннета П***
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor

Регулярно користуюсь. Збоїв не було- все працює, заряжає швидко як малі так і великі акуми.
    Покупкою задоволена.

Переваги:
    Ціна - якість.
    Недоліки:
    Не виявила
  • Вадим
  • Антон Р***

Супер штука.
    Заряджає багато чого, і може працювати як павербанк (звичайно, багато надій на цей павер покладати не треба, але все ж таки).
    За свої гроші найкращий вибір.

Переваги:
    Велика кількість підтримуваних акумуляторів, режим павербанку
  • Руслан И***
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor

Заряджає, є індикація заряду.

Переваги:
    Своє діло робить)
  • ОЛЕКСАНДР П***
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor

Заряджає всі зазначені тими аккумуляторів одною напругою 4.2В!? Літій залізофосфатні наприклад при такій зарядці довго не попрацюють!?

Переваги:
    Не виявив!
    Недоліки:
    Алгоритм зарядки різних типів аккумуляторів не працює!
  • Глушенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor

Выброшенные деньги. Данное устройство с функцией павербанка не работает как павербанк, видимо брак. Т.к. при подключении внешнего устройства на подзарядку, корпус сильно нагревается, через полминуты-минуту зарядка прекращается и опять включается, это повторяется 5-10 раз и зарядка полностью перестает заряжать. От замены аккумулятора и кабеля ничего не меняется, результат тот же. Данная проблема очень у многих встречается, есть во многих обзорах на Ютубе. Работает только как зарядное. Брать не советую, т.к. качество продукта низкое.

Переваги:
    Заряжает аккмуляторы, дешевое
    Недоліки:
    Не работает как павербанк и греется при этой функции, не советую.
  • Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets

Виглядає доволі якісно, автоматично визначає тип батареї (індикатором підсвічує обраний тип) і заряджає кожну окремо. Індикація рівня заряду батареї.
    Також є вбудована функція павербанку (потрібно вставити Літієво іонну батарею номіналу 3.6-3.8 вольта в праву комірку). Показує в такому режимі рівень заряду батареї. видає на заряд заявлені 5 Ват потужності ( 1 Ампер при 5 вольтах)
    Підняв розряджену до 2,5 Вольт Літієво іонну батарею (правда тільки в правому слоті, в лівому сильно розряджені не заряджає)

Переваги:
    Автоматично визначає тип батареї, заряджає кожну окремо, є функія павербанку
    Недоліки:
    Переплатив за товар (повівся на типу знижку: стара ціна - 560 нова - 375) В інших продавців на цій же розетці і з доставкою до пунктів видачі від 270 до 350 грн коштує
  • Денис С***
    Відгук від покупця. Продавець: EVM

Отличная приблуда. В сочетании с солнечной зарядкой решает проблему зарядки всех нужных типов аккумуляторов в полевых условиях. Так же работает как павербанк от одного Li-ion аккумулятора в правом слоте.

Переваги:
    Работает
    Недоліки:
    Не варит кофе
  • Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Так-то я оцінювач дуже прискипливий. Завжди описую усі недоліки. Але тут реально нема до чого причепитися. Як не дивно)).
    Гарний прилад, рекомендую!

Переваги:
    Інтерфейс Type-C
    • Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Борис Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PLab

Всем, кто ищет простую, надежную и самую дешевую зарядку для 18650 рекомендую. Особенно большой плюс то что ее можно использовать в качестве павербанка.

Переваги:
    Все как в описании, очень понравилось что это не "тупо" зарядка, а зарядка возможностью выбора тока и напряжения зарядки. Ненужно переживать что она может в определенный момент загореться)
  • Nick L***
    Відгук від покупця. Продавець: PLab

Хорошее зарядное по хорошей цене.
    Зарядное оригинальное, работает отлично.
    Касаемо самой модели. Оно поддерживает различные типы аккумуляторов и питается от USB, то есть можно от PowerBank заряжать аккумуляторы фонарика или NiMH.
    Может само быть в качестве PowerBank при использовании литиевого аккумулятора. Для лития поддерживает напряжения 3,6, 3,7, 3,85В.
    Очень удобное устройство, всем рекомендую.

Переваги:
    Хороший оригинальный товар
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • PLab

Спасибо за отзыв о нашем товаре!

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: EVM

Отличная зарядка. Предыдущая этого же производителя прослужила 2 года и служила бы ещё, если бы при падении не повредился бы микроюсб порт (падала подключенной). Пришлось взять новую.
    Заряжает быстро, не сильно светится в темноте, можно заряжать разные типы акумов.

Переваги:
    отличная цена и отличный продавец, который пообещал отправить заказ на следующий день, а отправил в тот же!
    Недоліки:
    Нет, если включенной не ронять на провод
    • Юлия

Здравствуйте. Использовали ли Вы это ЗУ в качестве "Powerbank"? Работает?

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Electro Zone

Норм зарядний! Працює одразу з коробки. Спочатку думав купити подібний з індикацією спожитої ємності потім передумав в бік цієї моделі. Вона мені видалась більш надійною

• Назар К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороше зарядне з класними індикаторами, рекомендую

Недоліки:
  • Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF

Зручний, зрозуміла індикація. В описі помилка - вказано micro USB як роз'єм для зарядки, але по факту мені прийшов з type-c роз'ємом, що, насправді, тільки плюс.

Переваги:
    Зручність й універсальність в експлуатації
  • Артем Н***
    Відгук від покупця. Продавець: EVM

Взял как дополнительный к его "старшему брату на 4 секции". Как для меня - это лучшее зарядное из всех, что есть на рынке.

• Богдан В***
    Відгук від покупця. Продавець: EVM

Зарядка топ, сподобалося усе. Спочатку не зрозумів як вона працює в режимі павербанку та від яких акумуляторів, але підтримка допомогла.

Переваги:
    Можливості зарядки різних акумуляторів та функціональність зарядки
    Недоліки:
    Не вказали в характеристиках з якими типами акумуляторів зарядка працює в режимі павербанку
  • Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличное зарядное устройство. Свою работу выполняет.

Переваги:
    Заряжает
    Недоліки:
    Потребляет электричество

Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер, все работает, функция power bank работает( на правой батарейке от usb)

Недоліки:

Дякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.

• Сергей И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший, простой в использовании, очень удобный.

Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Олег К***

супер

Переваги:
    показує режим заряду, показує рівень заряду

• Александр К***

Рекомендую

Переваги:
    Отвечает заявленным характеристикам
    Недоліки:
    Пока не обнаружил
  • Назар К***

Дуже хороше зарядне.

• Дмитрий Д***

Зарядка супер

• Roman K***
    Відгук від покупця. Продавець: PLab

Зарядка с функцией зарядки прекрасно справляется, большего и не ждал)
    + крайне хорошая цена, дешевле, чем у китайцев.
    Несмотря на всего одну кнопку, перед использованием рекомендую прочитать инструкцию: или которая в комплекте на английском, или с описания. Парням спасибо, все перевели.

Переваги:
    Заряжает
    Недоліки:
    Были сложности в настройках
    • Александр

Функция разрядки имеется?

• Roman K***

Вроде нет

• Владимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: PLab

Супер, зарядка для многих типов аккумуляторов, мало того, обратно можно использовать с заряженными аккумуляторами как повер банк

Переваги:
    Отличное зарядное
  • Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Terra

Работает, можно заряжать акумуляторные батареки разных типоразмеров.

• Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MDN

Роз'єм microUSB як на мене трохи застарілий, але свої функції виконує

Недоліки:
    роз'єм microUSB
  • Лариса В***

Отличная вещь, рекомендую

• Дмитро Г***

Хорош

• Роман З***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Всё Прекрасно!!! Спасибо Вам Большое!!!

Переваги:
    Цена и качество товара!!! Разъем тайп си!!

• Наталія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Lshop147

Заряджаю батарейки, різного розміру, поки все добре. Як паувербанк ще не доводилось використовувати.
    Я задоволена. Простий у використанні.

• Геннадій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрий якісний зарядний пристрій дякую . Все добре.

Переваги:
    Доставка , якість.

• Валерий К***

Відмінно.

Переваги:
    Не велика ціна.
    Недоліки:
    Немає.