- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Білий з сірим
Придбала у 202 році та й зараз маю її на кухні. Треба вчасно прати і вона як нова, якість дуже гарна, не зважаючи на деяки особливості використання в Україні вона класної якості
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Червоний
Дуже хороша якість, три роки використання, як гові
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Ангелина Л***Відгук від покупця. Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Білий з сірим
Дужуе дякую, швидко зв'язалися, швидко отримала,гарна якість пошиття.
- Переваги:
- Гарна якість, швидка доставка
- Іванна В***Відгук від покупця. Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Білий з сірим
Повністю відповідає ціні
- Переваги:
- Якість хороша , пошиття ідеальне
- Юля К***Відгук від покупця. Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Коричневий
Я дуже задоволена тюллю. Реальність перевершила картинку. Ідеально вписалась в мою кухню. Швидко отримала замовлення, за 3 дні.
- Переваги:
- Якісно, гарно і швидко
Дякуємо за Ваш відгук
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Білий з сірим
Отличная занавеска, аккуратный пошив. Идеально подошла под карниз 1,7м. Был приятно удивлён наличием фурнитуры для крепления. Быстро связались и отправили
- Переваги:
- Хорошее качество, цена
- Недоліки:
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Блакитний
Дякую! Сервіс на вищому рівні. Тюль гарний. Усім задоволена.
- Переваги:
- Якісно, швидко
Дякуємо за Ваш відгук)
- OlesiaВідгук від покупця. Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Блакитний
Тільки після того, як повісила тюль побачила затяжку. Дуже сумно, бо на НП не могла фізично це перевірити із за великих розмірів. Довжина двох тюлів різна одна довша, інша коротша і це - брак. Також по ширині я гадала, що тюлі пришиті одна на одну по всій ширині, як це вказано на фото, але ні, вони зустрічаються тільки у центрі, а по боках - один шар тюлю. На карниз 2м не підходить, 1,5 - максимум. 160 см площа, яку закривають обидва тюля і по 70 см по боках один шар.
Після першого ж кріплення стала витягатися нитка по краях, за яку чіпляються гачки.- Переваги:
- Колір стрічки дуже схожий на фото у продавця.
- Недоліки:
- Брак(не співпадає довжина,перекос), затяжка.
- Продавець Adagio Windows Decor
Доброго дня, так, занавіску шиємо з більшим запасом на волан, не одна на одну. На рахунок затяжки - вироби перевіряємо перед відправкою, якщо дійсно пропустили брак- можемо або перешити виріб, або повернути кошти. Зв’яжемось з Вами у робочий час
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Білий з сірим
Получили в хорошем качестве ,с качественной фурнитурой,единственное что не уточнили у консультанта сторону подвязки,брали 2 одинаковых тюли ,они пришли с завязом на правую сторону ,пришлось отнести в ателье и перешить на лево,в целом очень довольны результатом, спасибо ,рекомендую
- Переваги:
- качество, стиль
- Недоліки:
- подвяз не регулируется ,только правостороннний
- Adagio W*** Decor
Спасибо за заказ
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Салатовий
Заказ был выполнен в срок, качество тюли отменное, рекомендую!
- Переваги:
- качество, красиво выглядит!
Дякуємо за відгук!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Червоний
Отримала замовлення!!!Задоволена своїм вибором
Дякуємо за відгук
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Коричневий
Тюль хорошего качества. Пошив аккуратный.
Просила другой размер, всё сделали. Быстро связались для уточннния и быстро отправили (думала из-за индивидуального пошива будет дольше).
Отличные тюль и сервис!
Спасибо!- Adagio W*** Decor
Спасибо за покупку и отзыв)
- Євгенія П***Відгук від покупця. Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Білий з сірим
Доброго дня хочу замовити але інший розмір
- Adagio W*** Decor
Доброго дня, саме ця модель йде стандартною по ширині, можемо зробити більшу висоту
- Євгенія П***
Можна 300*1.70
- Євгенія П***
Із червоним низом
- ellada2008Відгук від покупця. Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Салатовий
Прекрасная тюль, качество хорошее...
- Недоліки:
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Червоний
Дуже задоволена! Усе так як я очікувала
- Переваги:
- Тюль прийшли точно така як на фото
- Adagio W*** Decor
Дякуємо за покупку та гарний відгук)
- Наталія М***Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Бірюзовий
Тюль чудова ! Якість пошиву та якість .тканини дуже добра. Виглядає колір БЕЖЕВИЙ точнісінько , як на фото.Прихват збоку охайний , ще в комплекті є спеціальний крючок для прихвату - для стіни .Я дуже задоволена , рекомендую ! .
- Переваги:
- Швидко отримала- десь через 5 днів від дати замовлення.Можна поспіілкуватися з фірмою, яка відшиває тюлі по Вайберу.Тканина якісна.
- Продавець Adagio Windows Decor
Дякуємо за відгук!
- ЛюбовьПродавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Білий з сірим
Здравствуйте, можно ли другие размеры ширины и длины, 200×160?
- Adagio W*** Decor
Доброго дня, дана модель не можлива у таких розмірах
- Анна С***Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Білий з сірим
Здравствуйте, возможно ли сделать высоту 170 см?
- Adagio W*** Decor
Так, ми шиємо цей товар під замовлення, висоту можемо збільшити
- Людмила Р***Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Білий з сірим
Я тоже хочу такую тюль, но с бирюзой. Окно 1.70 на 1.70.
- Adagio W*** Decor
Так, може бути обшивка у такому кольорі
- Людмила Р***
Как с Вами связаться?
- Наталя Д***Продавець: Adagio Windows Decor. Кількість: 1. Колір: Білий з сірим
Можно заказать другие размеры Шторы?
Так