Відгуки покупців про Дитячий гоночний трек Magic Tracks 360 2 машинки, що світяться, міст (mn-404)
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Martin
Плохо, очень плохо! Зачем так поступать? Трасса совершенно не такая как заявлено в описании и с 1 машинкой.
Отказались посмотрев на почте.
Почему вы не исправите описание товара? Почему при созвоне с клиентом не сообщает об изменении комплектации игры.- Продавець Martin
Доброго дня, виникла помился, товар має вірний опис, машинку довідправимо, трек має 360 деталей так, як і вказано
- Альона Д***Відгук від покупця. Продавець: Martin
Прислали не набір з меншим кількістю елементів та однією машинкою.
- Панченко А***Відгук від покупця. Продавець: Martin
Додатково до 1 коментаря зі мною зв’язався продавець: Martin, недоліки були усунені.
Дуже дякую, дитина задоволена!- Переваги:
- Дуже дякую, дитина задоволена!
- Недоліки:
- відсутні
- Продавець Martin
Дякуємо за зворотній зв'язок! Вибачте за спричинені незручності!
- Панченко А***Відгук від покупця. Продавець: Martin
Деталей меньше чем в описании.
Длина трассы 2.9 м.- Переваги:
- Быстрая доставка
- Недоліки:
- длина трассы 2,9 метра
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Martin
- Даніелла Ч***Відгук від покупця. Продавець: Martin
Хочу доповнити свій попередній коментар. Продавець відреагував на мій негативний відгук з приводу недоукомплектованості покупки, зв'язався зі мною та надіслав власним коштом деталі треку, яких не вистачало. Дуже вдячна, що відреагували та надіслали деталі)) Окреме дякую від дітей, вони неймовірно задоволені, тепер дорога довша і "крутіша"))) Також вдячна "Розетці" за якісне обслуговування та зворотний зв'язок!!! Ви круті))
- Переваги:
- Відповідальний продавець
- Продавець Martin
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук!
- татьяна м***Відгук від покупця. Продавець: Martin
хочу дополнить свой отзыв. Продавец довольно быстро отреагировал на мой отзыв, связался и отправил за свой счет недостающие детали и машинку. Спасибо, что дорожите своей репутацией)) Ребенок счастлив
- Переваги:
- ответственный продавец, хорошее качество
- татьяна м***Відгук від покупця. Продавець: Martin
пришло в мятой коробке на 220 деталей и с 1й машинкой!!!на сайте совсем другое описание.
- Недоліки:
- описание не соответствует действительности
- Даніелла Ч***Відгук від покупця. Продавець: Martin
Продавець зв'язався швидко, доставили також достатньо швидко, встигли якраз до Нового року. Якість хороша, машинки гарні. Але.... дуже розчаровані кількістю деталей дороги, адже замовляли 360 деталей траси - довжиною в 5,3 метри (як описано в характеристиках товару) і на коробці також пише 360 деталей, а в наявності деталей дороги лише - 186 ( 2,9 метри). Вибирали трасу саме за довжину, а отримали в 2 рази коротшу...Дуже сумно, коли на подарунках для дітей хтось намагається схитрити...
- Переваги:
- Швидка доставка, міцні машинки
- Недоліки:
- Деталей дороги замість 360 наявні лише 186
- Екатерина О***Відгук від покупця. Продавець: Martin
Якість впринципі гарна, продавець швидко звязався)
- Переваги:
- Машинки міцні , гарно світяться
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Riamon
Так і нічого не змінилося, кількість діталок дороги тільки половина від заявленого на коробці, продавець не зацікавлений в правдивій інформації, пише і каже що на коробці, не дивлячись що в середині. Цікаво ще, за такий набір, на туж кількість що прийшла, можно було придбати дешевше в два рази в інших.
- Переваги:
- Машинки дві цілі, мені пощастило.
- Недоліки:
- Недостовірна інформація про комплект.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: AURA_HUB
Розумію, що це не вина продавця. Але. В нас вже було три таких трека і цей - найгірший. Зламані елементи дороги, неякісний, дешевий пластик. Все відпадає.
- Переваги:
- Дві машинки в комплекті
- Недоліки:
- Неякісний
- Литвин Ю***Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA
А як розуміти що одна машинка без двох колес і без кришки??!це подарунок дитині під ялинку!!!!якщо ви не вирішите дане питання зараз у вас будут великі неприємності!я вам гарантую це
- Переваги:
- Недоліки:
- Есть
- Марина Н***Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA
Максимально задоволена треком.Дитині на подарунок саме те що потрібно в саме серденько Машинки та сам дорожній трек дуже якісні все що повинно бути в комплекті присутнє. Упаковка не пошкоджена можна брати як на подарунок так і для своєї дитини. Окремо Дякую за швидку доставку та приємне спілкування з продавцем. Рекомендую
- Переваги:
- Швидка доставка та гарна якість
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Riamon
Жахливий магазин і обслуговування. В коробці не вистачало значної частини деталей.
Замінити вони не можуть , бо вже немає сказали , але товар чомусь тут в продажу є - Аня Б***Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA
Максимально на задоволена.
Продавець безвідповідальний. Ціль просто продати. Замовила 2 доріжки на подарунок. Відправили одну, ще й на дірвану упаковку заліплену скотчем.
Написала, попросила щоб відправили нормальну упаковку. Пообіцяли що доставка буде за рахунок магазину. Але по факту, доставка була платною, і на наступне моє звернення ніхто не відповідав. І досі й не відповів. Замовляйте у інших, щоб не витрачати свій час і не отримати не якісний товар. - Леся Х***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Товар прийшов з пошкодженою упаковкою( порізи ) .Планувалась дитині на подарунок -дуже неприємно .....Зовнішя чорна плівка з наліпкою відправника в цілісності.Таке враження -гарно замаскували....
- Недоліки:
- якість
- Продавець OLVO
Доброго дня. Вдячні Вам за відгук! Для наших покупців дуже важлива Ваша думка. З задоволенням пропонуємо Вам переглянути інші товари в нашому магазині та будемо раді Вашим замовленням.
Приємних та корисних покупок!
- Иванна С***Відгук від покупця. Продавець: Органайзик
Все було б добре, якби було 2 машинки((( а так діти розчаровані
- Недоліки:
- 1 машинка в коробці
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: EPOCH
Іграшкою задоволена на всі 100, якісь на висоті, оригінал. Опис актуальний. В комплекті 2 іграшки, дорога світиться у темряві, машинки також світяться, дитина в захваті. Продавець дуже чемний відповів на всі питання які мене цікавили, доставка мега швидка вранці замовила на наступний день отримала. Магазин рекомендую, товар оригінальний, доставка швидка, продавець чемний.
- Переваги:
- Якість/оригінал товару, доставка, актуальний опис товару.
- Продавець EPOCH
Дякуємо Вам за відгук!
- АлёнаВідгук від покупця. Продавець: EPOCH
Заказала 11.12 еще даже и не отправили уже 15.12, пишу когда отправите заказ никто не отвечает. Продавца не рекомендую. Спасибо за то что игнорируете и не отправляете заказ.
- Продавець EPOCH
Доброго дня. Вам при підтвердженні замовлення було надано інформацію, що зараз відправки 2-3 днів, також це вказано в описі до товару. І не забувайте , що при підтвердженні ви просили надати вам відповідну інформацію про товар, на який пішов деякий час. Тому в грудні місяці трішки затримки можуть бути, але ваш товар в дорозі 14 числа вже був.
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Якщо ви хочете якісну іграшку, тоді це не для вас. Шукайте щось краще. Одна машинка одразу не працює, багато частин дороги не обʼднується і машинка(друга, яка працює) постійно застряє. Викинуті гроші…
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: iCler
Замовляла Меджік Трек 360 деталей з мостом і 2 гоночні машинки і перехрестя. Продавець передзвонила і уточнила комплектацію. Нажаль, прийшов набір з 1 машинкою, двома мостами і без перехрестя.
- Переваги:
- Набір доставили
- Недоліки:
- Відсутність 2 -ої машинки, невідповідність комплектації
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore
Как только пришла посылка,сразу же пошла забирать . Так как очень ждали .
Из плюсов быстрая доставка. И это к сожалению всё из плюсов. Во первых отправлять в таком состоянии товар это дно!! Коробка вся в пыли,не возможно было взять в руки(фото в каком состоянии были мои руки пока я открыла пленку)сверху было 3 ТТН накладной (я так думаю это были возвраты,и лежали на складах в таком же в иде и отравили) даже не перепоковали. Описание не соответствует,указаному Одна батарейка на машинке. В итоге на одну машинку 3 мини пальчика((( и дорога не 5 метров мы уже когда собрали убедились ,что там всего 3.- Переваги:
- Быстрая доставка, так как товар не известно сколько лежал на складе
- Недоліки:
- Не добросовестное отношение к клиентам . Товар не соответствует описанию
- Степаненко А***Відгук від покупця. Продавець: Eclipse
Проблему з гоночним треком вирішили швидко, дякую
- Степаненко А***Відгук від покупця. Продавець: Eclipse
Также, мало того что прислали гораздо дешевле комплектацию так ещё и машинка не работает! Если не отрегарируете на проблему, буду вынуждена оставить красочный отзыв
- Степаненко А***Відгук від покупця. Продавець: Eclipse
Добрий день! Отримала зовсім інший набір, замовляла з мостом, а прийшов без, зовсім бідненький
- Константин Ф***Відгук від покупця. Продавець: InTrend
1. Товар не соответствует заказу (фото прилагаю).
2. Одна машинка вместо двух ()в описании товара 2шт.)- Переваги:
- быстро собирается
- Продавець InTrend
Доброго дня, Костянтин! Наш менеджер вже звязалась з Вами для врегулювання данного питання! Найближчим часмо Вам буде здійснено заміну. Приносимо вибачення за надані незручності!
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Недавно замовляли, незважаючи на збої в роботі нової пошти, доставили швидко, були трохи неточності при отриманні, але все швидко вирішилось. Дякую.
- Ксенія Б***Відгук від покупця. Продавець: DMID
Проблему вирішено
Повне розчарування під новорічною ялинкою
Набір прийшов без машинки в комплекті; різна кількість деталей різного кольору (купа синіх і аж 2 жовтих); є деталі взагалі від іншого трека (не співпадає розмір)- Переваги:
- Не знайшли
- Недоліки:
- •Відсутність машинки в комлекті
•Кілька деталей трека іншого розміру
•Нерівномірна кількість деталей трека за кольорами
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: MERCADO
Проблему вирішено
Трек не відповідає характеристиці,а наявності замість 2 машинок 1, упаковка незходиться з фото на сайті, і приїхала помнята і пилі з одної сторони, не знаю як тепер дарувати це дитині, дуже шкода що в нас в такий час залишились такі люді, що дурять людей.
Нажаль на почті не додумалася розрахувати повністю, а лише глянула що упаковка та( - Марина С***Відгук від покупця. Продавець: All-Now
Трек отримали, все чудово, син задоволений. Дякуємо вам.
- Леся Б***Відгук від покупця. Продавець: NILE
По характеристиці має бути 2 машинки, але прийшла одна
- Недоліки:
- Не всі складові
- Продавець NILE
Уточню інформацію!
- Продавець NILE
Перетелефонували , повідомили клієнту !
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: BonDeco
Купляв дитячий конструктор, все добре. Зв'язок з продавцем присутній. Виконав усе як домовлялись. Та найбільше задоволеним залишився малюк)
- Продавець BonDeco
Дякуємо за звернення. При замовленні сьогодні отримайте безкоштовну доставку , або сертифікат на 100 гр на наступну покупку від 999 грн. Ось наш магазин на розетці посилання
- АгастасияВідгук від покупця. Продавець: Vcompany
Пришла помятая коробка как теперь дарить не знаю
Скидка на данную игру 400 грн
Но она вообще не стоит 900 грн- Недоліки:
- Пришла помятая коробка
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Хороша класна іграшкадля хлопят
- Переваги:
- Матеріал відповідає ціні
- Мельниченко А***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Подарили трек ребенку на Новый год. Собрали. Понадобились батарейки для машинок . На мостике и в некоторых местах машинки застревают. Пришлось убрать мостик и собрать дорогу меньше размером и желательно это сделать в форме круга. Так как при поворотах и изгибах машинки застревают. Детали трека в темноте не светятся. Светятся сами машинки , когда едут. В целом, неплохо и ребенку понравилось. Но возни с ним много))
- Переваги:
- Светятся машинки
- Недоліки:
- Застревают машинки в деталях трека