Відгуки покупців про Сухий корм Brit Care GF Mini Puppy Lamb для цуценят і молодих собак мініатюрних порід 400 г (170774/0145)

Оцінка користувачів 4.28/5
на основі 71 відгук
  • Відгуки про товар продавця Tamarin Zoo
  • Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Цей корм гарний. Моя той пудель до 7 місяців росла на ньому. А потім відмовилася. Причини не знаю.

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г

Не рекомендую!
    Замовила 3 упаковки,
    Акція бо термін до 08.26-цього ніде не було вказано та ніхто уточнював!
    Запах не приємний в корму,та змокрілий-швидше всього були порушені умови зберігання,цуценя не хотіло їсти,потім зʼїв і мав понос і ригав,їсти більше не хотів(не зауважила одразу що корм не такий)

Недоліки:
    200
  • Марина

Не рекомендую замовляти корм в цьому магазині. Або уважно перевіряйте термін придатності на відділені. Зробила замовлення 29.12, пачка 2кг має термін придатності до кінця квітня. Відкрила пачку і відчула запах наче корм відсирів, корминки приклеюються одна до одної, корм не розсипчастий. Собака їла і не відмовилась (хотіла залишити відгук під кінець пачки щоб переконатись що собака не відмовиться), доставка в зазначені терміни тому залишаю 2 зірочки.

Недоліки:
    З досвіду умови зберігання корму не відповідають нормам.
  • Станіслав

Отличный корм и цена! Продавец отправил быстро, сроки хорошие, рекомендую!

• Володимир В***

Нашому шпіцу корм дуже подобаєця

• Танаджи Е***

Не знаю пока качество корма, но думаю отличный,т.к. 100 грамм обошлись мне в 39.5. К сожалению не учла расходы за перевод денег

• Любов
    Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Продавець не дотримується закону України про захист прав споживачів. Зателефонував менеджер і сказав, що ціна на сайті не відповідає дійсності. Запропонував придбати за ціну в 10!!! раз вище ніж у моєму замовленні.

Переваги:
    Недоліки:
    Продавець не дотримується закону України про захист прав споживачів
    • Продавець  Tamarin Zoo

Доброго дня! Дякуємо за зворотній звязок. Стався технічний збій замість 621 грн ціна стояла 62 грн, тобто не підтянуло цифру 1. Ціна корму супер премікм класу за 2 кг не може коштувати в 2 рази дешевше чим 1 кг дешевого економ класу. Нам дуже шкода, що ви залишилися незадоволені нашим сервісом. Можемо запропонувати Вам додаткову знижку 30% на цей товар або аналогічний товар в нашому магазині.

• ТЕТЯНА К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г

Хороший корм. У меня йоркипу, ест с удовольствием.

Переваги:
    Хороший
    Недоліки:
    Пока не вижу.
  • Полина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7 кг

Чудово !Все приїхало )

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г

Перешли на цей корм с Farmina. Були проблеми з жкт з минулим кормом. Тут поки все добре. Пропонував ветеринар.

Переваги:
    Невеликі гранули, якісний корм
    • Продавець  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
      Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
      Нехай Вашому хвостатому смакує.
      До наступних зустрічей!

• Екатерина
    Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Швидка доставка, якісний товар

• Марина Я***
  • Ксенія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Купили корм у цього продавця , перший день собака їла , на другий отруєння і навіть не підходила до миски. Голодне цуценя було цілий день. Ввечері збігала в магазин купила такий самий але маленьку пачку і все ок. Собака поїла з задоволенням.
    Перевірили за молоком на пачці все ок , але він воняє не приємно(((( або десь перегрівся , або щось ще. Тут не раджу брати, можете отримати підробку або не якісний корм. Викенете грощі!!!!!!!!! Сама фірма і її корм топ. Але будьте уважні де купляєте

Переваги:
    Нуль переваг, корм зіпсований
    Недоліки:
    Корм зіпсований, пійте на смітник , як і грощі на нього

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Анастасия К***

Якісь відмінна .Цуценя їсть із задоволенням)))

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Не має
  • Ірина Я***

Найкращий корм!

• Зоряна А***
    Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Швидко зібрали і відправили

Переваги:
    Все в наявності
  • Максим

Годуємо цим кормом французького бульдога з народження. Собачка їсть, негативних ефектів не замічено, тому рекомендую.

• Катерина Б***

Харчувались ним до 8ми місяців, потім цуцик відмовився від нього(

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Перестав їсти
  • Денис К***

Гарний корм

Переваги:
    Беззлаковий корм гарний для цуценят
  • Вікторія Н***

Ми куруємо цю фірму. Уже перевірена. Так інші більш дорогі мають трошки кращий склад, але і ціна в рази вища.

Переваги:
    Гарне поєднання ціни і якості !
    Недоліки:
    Не на стільки багато елементів як у більш дорогих аналогів.
    • Діана Л***

Не знаю як у вас але в мене показує по додатку розетка висвічує що термін придатності 04.2025 тому цілком може бути що прострочене у собаки від такого корму ще й шлунок міг тримати погано

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Помилку на сайті виправлено.

• Валентина К***

Хороший корм

• Руслана К***

Корм супер ❤️ мій маленький песик дуже з апетитом вживає

Переваги:
    Ситний,корисний для зерняток йоршиків
    Недоліки:
    Поки не бачу
  • Яна К***

Все добре, дякую!

• Евгений В***

Гарний корм,рекомендували багато людей цього виробника ціна+якість. Перевели цуценя на нього після 4 лапи, яким годують мабуть всі завідники. Їсть із задоволенням, годуємо по таблиці по граммовкам.

Переваги:
    Якість
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: The plus. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Быстро и качественно

• Віктор Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Мугівара. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Дружині подарували міні йорка разом з невеликою кількістю саме цього корма. Змінювати корм до якого звик цуцик боязно ,тим більше що з ним все добре, він на ньому виріс до 2,5 місяців. Продавець відповідальний, на звязок виходить швидко,відправка на наступний день за умови замовлення у вихідний день.

Переваги:
    Міні йорк почувається чудово.
    Недоліки:
    Напевне немає
    • Продавець  Мугівара

Дякую за відгук.

• Мищенко Н***

Корм отличный ,гранулы маленькие ,пришлось резко переходить на него ,так как пошла аллергия на Роял ,этот корм зашёл хорошо .

Переваги:
    Очень удобно что есть разный вес пачек , можно взять на пробу
    Недоліки:
    Липучка не держит через три раза использования ,пересыпала в контейнер.

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Care! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Мищенко Н***

Отличный корм ,гранулы маленькие ,моя мальтипушка ест нормально,аллергии нет ,брала его ,после того как пошла сильная аллергия на Роял для щенков.Еще рекомендую взять на пробу ,тоже для щенков,но рыбный , собаке именно он понравился.

• Светлана З***

Корм шпицу очень понравился . Аллергии нет. Рекомендую

Переваги:
    Лучшая фирма
    Недоліки:
    Цена(

• Светлана З***

Корм неплохой, собаке зашло . Не думала что с таким удовольствием будет его кушать .

Переваги:
    Самый лучший считают
    Недоліки:
    Цена(

Добрий день!
      Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!

• Ярослав І***

Корм

• Дима

Купил корм у этого продавца, ухудшилось состояние собаки. Ужасный стул, потеря аппетита, блевота.
    Давал точно такой же корм, который брал в другом месте, все хорошо

Недоліки:
    Некачественный корм
  • Марія П***

Шпицу не подошёл , очень сблизятся глазки, стул ужасный, шерсть никуда не годится

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
      Можливо Ви ще щось давали собачці крім основного раціону?
      Якщо у Вас залишися питання, будемо раді відповісти.
      Бажаємо гарного дня!

• Юлия Л***

Товар приехал в дырках

• Анастасия Г***

Отличный корм, всегда беру.

Переваги:
    Качество, вкус, фирма, мелкие гранулы
    Недоліки:
    Нету

• Лилия Р***