- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Спасибо розетке за быструю доставку!доставлено на день раньше предполагаемой даты.
Единственное что, брали упаковку 2 кг -корм более тёмный, более «жирный» что ли. В 14 кг упаковке -суше и светлее. На фото видно гранулу из пачки в 2 кг и остальные из 14 кг.- Елена
Дополню отзыв. У собаки начались проблемы со стулом (запор). С предыдущей партией корма в упаковке 2 кг такого не было.
Представник брендуДобрий день, Олена. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Зверніть увагу, що новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Якщо ви годуєте цим кормом улюбленця давно, будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.
- Олена Г***
Цей корм справді посвітлішав. Брали в іншому місці, теж такий колір.
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Собака с проблемами. Ему подходит не всякий корм. Этот подошёл .
- Переваги:
- Надежда О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Моему пёсику нравится этот корм и нет аллергии на него. Еще по цене приемлемо. Заказываю 3-й раз и всегда корм приходит со свежим сроком годности и хорошей упаковкой.
Рекомендую.- Переваги:
- Всегда есть скидки.
- Недоліки:
- ЕвгенияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Берём для французского бульдога, ему очень нравиться, кушает с удовольствием. Ему идеально подходит, не вызывает аллергию, шерсть блестит и сам пёс полон энергии! Рекомендуем :)
- Інна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Обрала саме цей корм для мопсі. Полюбляє його, я задоволена станом собаки.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- На мою думку не вистачає фасування 5-6 кг
- Руслан Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Пес,породи двор-терєр,їсть з задоволенням!;)
- Ніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Мої собані їдять його із задоволенням ( Французький бульдог, Йоркширський тер'єр, Той тер'єр). Алергії немає, стул нормальний.
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Моєму чіхуашкі дуже подобається, а то означає що цей корм класний!
- Валерия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Цена завышена конечно, но собаки кушают с удовольствием, со стулом проблем нету. Качество на высоте
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Хороший корм! Аллергии нет у собаки! Радует,что ещё и подарок,ещё такие же пачка корма! Розетка как всегда на высоте)
- Недоліки:
- Олеся Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Якісний корм.Замовили на другий день був в пункті призначення.Попробували собачки і котики,всім сподобався.В цей же день замовили ще.Рекомендую.Дякую Розетці за швидку доставку .
- Переваги:
- Якість і ціна
- Надежда П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Гарний корм. Зайшов і чіхуашке, і коту. Тепер купую одну пачку на двох. Зручно.
- Переваги:
- Їсть і собачка і кіт
- Недоліки:
- Швидко закінчується.
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Корм який їдять з апетитом і коти, і собака.
- Недоліки:
- Надія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Хороший корм по акційній ціні з безкоштовною доставкою до Нової пошти
- Переваги:
- Ціна, королівські пекінеси смакували добре
- Недоліки:
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Песик їсть добре
- Переваги:
- Маленькі шматочки
- Недоліки:
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Собака їсть, корм добрий. Знаю його багато років, китайська хохлата його їла років 12 зі своїх 14 років життя. Від цього алергії не має.
- Переваги:
- Якісь, ціна в акції, смакує шитцу
- ксенія к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Якість чудова,мій Баррі (10кг.)і старушка Діна (20кг)просто просто обожнюють.Швидка доставка.Все ціле.
- Переваги:
- Швидко,якісно,в комплекті.
- Недоліки:
- Ірина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Пес-Босс. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
- Переваги:
- Їдять з задоволенням.
- Недоліки:
- Немає.
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1
Гарний корм, йорк їсть, кіт підворовує. Їм подобаєтся.
- Переваги:
- Гарна ціна за такий склад. Швидка доставка новою поштою
- Недоліки:
- Упаковка. Пакет без застібки і тоненький, але за таку ціну норм
- Анна Е***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1
Две собаки шитцу и йорк едят с удовольствием
- Радмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Собака їсть з задоволенням хоча більш дорогі корми перестала їсти!
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Беремо Йорку. Тільки цей нам,як не дивно,і підходить. З ним проблем не було ніколи. Ціна приємна.
- Переваги:
- Ціна - якість.
- Крісталіна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Мій песик і ,навіть,кицюня у захваті від корму)) Запах смаженої печіночки.Рекомендую)
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- Не виявила
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Пёс задаволиний.
- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Швидко оброблені заказ
- Переваги:
- Мій собака їсть із задоволенням
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Чудовий корм, собаці подобається, кіт теж оцінив
- Переваги:
- Вартість, якість
- Тамила В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Постійно замовляю..Мій ПЕс це любить
- Переваги:
- Тут не курка від якої були висипи на тілі А ягня..Алергії тепер немає
- Недоліки:
- Кириченко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Хороший корм иногда берём если нету нашего вида этой же фирмы,собака есть с удовольствием,проблем с шерстью и животиком нет
- Переваги:
- Размер и состав
- Недоліки:
- Інна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Брали такой влажный корм. Мопсе очень нравится. Взяли сухой тоже зашёл на ура)
- Переваги:
- Собака ест с удовольствием.
- Недоліки:
- Пока не выявлено.
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Хороший корм, доставка быстрая, бесплатная. Всё отлично!
- Переваги:
- Качество, цена
- Игорь К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Разгрызаются корм нормально, все даем по нормам. Со стулом проблем не возникает. Нормальный корм.
- Переваги:
- хороший корм
- ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Спасибо
- Переваги:
- Быстрота.
Акция - Недоліки:
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собака ест с удовольствием. Довольная сабака - довольный хозяин.
- Переваги:
- Отличный корм
- Недоліки:
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
отличный
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Хороший корм,собака ест с удовольствием.
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм питательный. Кушает спаниель, и чихуа у нас два. Едят с удовольствием.