- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Спасибо,корм хороший,мои собакины едят его хорошо. У меня что собаки,что котейки корм"4 лапы"и "Кет-чау""Дог-чау"едят прекрасно,ещё им нравится"Брит",но он дороговастенький даже со скидкой.
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Гарне обслуговування. Швидко відправили.
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм був поганої якості занадто сухий, собака відмовлявся їсти
- Надія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Все чудово, собаки їдять з задоволенням!
- Переваги:
- Все добре.
- Недоліки:
Корм дуже поганої якості , купую вже більше 6 років, на такий потрапила вперше, по термінам хороший але навіть на вигляд блідий, спочатку подумала, що у собаки болять зуби, їв з відразою, а потім зовсім відмовився їсти, викинуті гроші, але і для улюбленця шкода здоровю
Представник бренду"Добрий день, Олена.
Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.
Ви також можете залишити ваш запит заповнивши форму на нашому сайті у розділі Контакти посилання
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Задоволена якістю, моїм трьом хвостикам подобається + Український виробник.
- Переваги:
- Відповідає повністю характеристикам товару.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Дякую
- Зоя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Все супер
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Метис і метиска їдять із задоволенням. Були певні непорозуміння із доставкою через поштомат Нової пошти, але наступного дня все вирішилось. Рекомендую.
- Виктория Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Овчарці і таксі сподобалось
- Юрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Все добре, строк придатності до 27-го року!
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Доставка нормальная, корм хороший, такса и дворняга едят корм по утрам.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм добрий,мої собачки їдять ,все добре.Дякую провцю та розетці за швидку доставку!
- Недоліки:
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: lick&bark. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
У нас три собаки та ми постійно беремо цей корм, нашим хвостами он зашёл, рекомендуемо
- Такаакі Х***Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
- Такаакі Х***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Мій собака дуже щасливий
- Инна М***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм дійсно хороший , собака їсть із задоволенням , шерсть стала блискучою , собака активний !
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Сервіс на вищому рівні
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Замовила корм для своїх собачок,"Чотири лапи"Після буджетного, дуже сподобався,їли з задоволенням
- Переваги:
- Розмір гранул середній! Мішок 14кг,зручно!
- Недоліки:
- Не замітила
- Григорий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Кормлю этим кормом моих двух собак уже года два или три, едят без проблем. На сайте розетка национальный кэшбэк, кэшбэка нет.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зі списком товарів та інформацією про програму «Національний Кешбек» Ви можете ознайомитись за посиланням .
- Марія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
улюблений корм моїх дівчат
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: SpinatUa. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм собака ест без хлеба. Доставили на санях
- Переваги:
- Ест
- Недоліки:
- Две недели доставка
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Гарний корм
- Переваги:
- Собачкам подобається
- Наталия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собаці сподобався
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собаки Ї із задоволенням
- Наталя Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Песикам- дівчаткам дуже подобається
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Товар відповідає опису. Замовлення прийшло вчасно. Всім рекомендую
- Переваги:
- Ціна - якість.
- Недоліки:
- Немає.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
- Лариса Х***Відгук від покупця. Продавець: Мугівара. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Відмінний корм
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Замовила для своєї собаки на пробу,їсть добре,взагалі корма від Клуб 4 лапи хорошої якості.Дякую розетці за швидку достаку
- Переваги:
- Ціна гарна і собака їсть
- Недоліки:
- Було б ще добре якби цей корм був по 5 кг розфасовка!
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Якісний корисний сухий корм, насичений всіма необхідними мікроелементами.Мої собаки радісно харчуються і немає необхідності варити некорисні каші
- Переваги:
- В складі є м'ясо,збалансований,упаковка на 14 кг!
- Недоліки:
- Лилия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Моїм улюбленцям дуже подобається
- вадим л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Дуже якісний корм . Собаки їдять з задоволенням .
- Переваги:
- Гарний корм . Акційна ціна .
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собаці дуже подобається те що корм має різний розмір чапіків.
- Переваги:
- різний розмір чапіків
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Французький бульдог, все ок
- Фаина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Дуже сподобався моїм песикам. Їли із задоволенням.
- Переваги:
- Швидка доставка. Невеликі і не крихкі гранули.
- Недоліки:
- Немає.