- Альона Р***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Чудово !
- Алина Б***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Не зовсім чистий, під час куштування попадає наче маленьке каміння.
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- Не зовсім чистий, під час куштування попадає наче маленьке каміння.
- Любов Л***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Дякую, дуже смачно.
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Товар, не дуже чистий, та запах замалий. Під час використання хрустить на зубах.
- Продавець Ministry of Spices
Нам прикро, що Ви отримали такий досвід із нашим товаром. Партію насіння чіа, з якої було зроблено відправку, ми перевірили — у наявних зразках сторонніх домішок не виявили. На жаль, інші мішки з тієї поставки вже розпродані, тому перевірити всю партію не можемо.
Як пояснюють технологи, у насінні іноді можуть траплятися дрібні частинки шолухи чи природні мінеральні вкраплення, що потрапляють під час збору врожаю, якщо очищення проведене недостатньо ретельно. Ми вже повідомили постачальника про зауваження та розглядаємо варіант зміни постачальника.
Готові замінити Вам товар або повернути кошти. Повідомлення також надіслали у Telegram.
- Сергей Ц***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Не дорого,качественные зерна,уже употребляем,спасибо,будем ещё заказывать
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Неи
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
- Лина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Покупала еще осенью. Смешивала с греческим йогуртом по 2 ст. ложки. чиа каждый день и ела как завтрак. Было вкусно. Буду брать еще.
- Переваги:
- Без мусора, однородного цвета.
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Насіння якісне, чисте.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Наталя Г***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Чиа как чиа,но попадался мусор и скрипел на зубах,не очень приятно.
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
На відміну від кориці яку продає Ministry of Spices це чисте насіння без різних волосинь і інших домішок.
- Переваги:
- чиста
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Все швидко відправили, перетелефонували щоб уточнити деталі.
- Переваги:
- Чисте насіння
- Недоліки:
- Не помітила
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Замовляла декілька разів: і цього разу, і попереднього разу є трохи запах прілості. Коли нюхаєш сухе насіння, нічого не відчуваєш, а як тільки намочиш - є сторонній запах. Треба запарювати з чимось, що може перебити цей запах. Перше замовлення я використала, а це - ні. Я запарюю їх просто окропом. Не дуже смачно пити напій з таким ароматом. Не впевнена, що знов замовлю,- ціна нормальна, а ось присмак все псує. І ще - довге відправлення, але це не така велика проблема, як вищезазначена.
- Переваги:
- Ціна, чисте
- Недоліки:
- Запах та присмак прілості, просто водою не запариш
- Продавець Ministry of Spices
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук та за те, що вже неодноразово замовляли у нас. Насіння чіа, яке в сухому вигляді не має запаху, зазвичай не виділяє значного аромату навіть при запарюванні в гарячій воді. Однак у деяких випадках при нагріванні може з'явитися дуже легкий горіховий або трав'янистий запах, але він залишається слабким і ненав'язливим. При цьому, корисні властивості зберігаються. Кожен сприймає аромати по-різному. Нам дуже прикро, що ця покупка вас розчарувала. Пропонуємо вам обміняти товар. Напишіть нам особисто, щоб ми могли вирішити це питання.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Гарний сервіс, чемний персонал, швидка відправка. Товар відповідає опису і якості.
- Продавець Ministry of Spices
Щиро дякуємо!)
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Насіння хороше
- Переваги:
- швидка доставка і якість
- Недоліки:
- не можна замовити менше кілограма, хоча в продажу є і по пів кіла. Але замовлення можливе по ціні тільки від кілограма або ще щось замовляти в магазині
- Продавець Ministry of Spices
Дякуємо за відгук) Замовити насіння чіа у нас можна від 100г. Проте, варто враховувати, що мінімальна сума замовлення для доставки на Розетку 250грн. Якщо вам потірбна менша фасовка, можна обирати Нову пошта, або Укрпошту.
- Максим Б***
Я замовляв 500 грам на нову пошту, і прийшло без проблем
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Все чудово
Дякуємо)
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Семена хорошие, чистые, качественные. Отправка быстрая.
- Переваги:
- Все быстро и качественно. Спасибо продавцу
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Продавець Ministry of Spices
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Гарне насіння, швидка доставка.
Дякуємо!)
- Василий С***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Отличная вещь. Семена чистые, без посторонних запахов и вкусов.
- Переваги:
- Качество.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Продавець Ministry of Spices
Дякуємо!
- Майя Ш***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Беру уже не перший раз. Гарний продавець, відмінна якість насіння. Рекомендую всім, хто захоплюється цим чудовим продуктом.
- Анастасия В***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Перший раз взяла на пробу це насіння. Може це у всіх так, але багато сміття, дуже неприємно. Ще і кілограм купила(
- Переваги:
- Насіння хороше
- Недоліки:
- Сміття багато
- Анастасия В***
Проблему вирішили. Продавця рекомендую
- Продавець Ministry of Spices
Дякуємо за відгук. У минулій поставці товару могло потрапити сухоцвіття з якого витрушується чіа (воно очищене, не шкідливе). Наразі, постачальник змінений, якість товару - краща. Дякуємо за розіміння!
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Взял на пробу, в первый раз. Десерт получился отличный.
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Хорошие семена
- Переваги:
- Хороший продукт
- Ministry o*** Spices
Спасибо!