- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: М-Торг
Придбав,отримав ,заряджаю ,лише одне питання - гарантії на пристрій немає? Прийшов з/пристрій ,кабель живлення та інструкція .Якщо у разі чого то 725 грн. в трубу?Поки працює
- М-Торг
На даний товар гарантії немає. Гарантійних талонів немає. Чек Вам потрібно було взяти на новій пошті при оплаті товару.
- Андрей
О защите прав потребителей
Статья 7. Гарантийные обязательства
5. Относительно продукции, на которую гарантийные сроки или срок годности не установлены, потребитель вправе предъявить продавцу (изготовителю, исполнителю) соответствующие требования, если недостатки были обнаружены в течение двух лет.
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Працює добре
- Переваги:
- Якість , ціна
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Іван З***Відгук від покупця. Продавець: Wixen
Пристрій з екраном, що дозволяє нам дізнатися ємність та споглядати процесс зарядки аккумуляторів.
- Костянтин Ж***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop
Товар прибув як і обіцяли вде використовую,працює добре!!!
- Переваги:
- Заряджання різних акумуляторів
- Недоліки:
- Не виявив
- СергейВідгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Отлично
Работает - Павло П***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop
Відмінно
- Переваги:
- Ціна-якість. Можливість зарядки АКБ різних типорозмірів.
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Wixen
Відмінно, вже три роки працює.
- Переваги:
- Мобільність, зручність
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Спочку купив собі, через рік брату, ймовірно скоро візьму й батькові - хороша річ.
- Переваги:
- Заряджає, показує заряд, не гудить, не пахне
- Недоліки:
- Не бігає по хаті в пошуках розряджених батарейок
- Продавець Lemeshop
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Заявлені функції виконує. Пластик не виглядає дешевим.
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Товар відповідає опису. Дуже швидка доставка.
- Переваги:
- Конкурентна ціна у порівнянні іншими продавцями
- Ігор Х***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Чудова річ. Заряджає усі типи та розміри батарей, які в мене є. Не можу натішитись покупкою. Всім рекомендую! Просто, зручно, ефективно
- Переваги:
- Ціна, якість, зручність
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Lemeshop
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Дуже добрий пристрої!!
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Пристрій чудовий! Все працює. Велика подяка інтернет магазину.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Дуже класна зарядка для декількох типів акумуляторних батарейок, якість гарна, швидка доставка від магазину. Дякую!
- Валентин Д***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Дякую працюе дуже добре
- Ігор Х***Відгук від покупця. Продавець: In Vinnitsa
При замовленні орієнтувався на описанання зарядного, в якому сказано: "інтелектуальний зарядний пристрій з інформативним цифровим дисплеєм", а прислали зовсім без дисплею, не кажучи вже про якийсь інфрмативний, цифровий. Прокляті, довбані виродки!
- Переваги:
- Поки невідомо
- Недоліки:
- Не то, що замовляв
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: Wixen
Придбав цей зарядний пристрій LiitoKala Lii-PD4, щоб замінити купу різних зарядок для різних типів акумуляторів вдома (пальчикові АА/ААА, акумулятори для ліхтариків 18650 тощо). Результат перевершив усі очікування.
Якість на вищому рівні. Пристрій відчувається монолітним, пластик якісний, слоти працюють бездоганно. Функціонал вражає: він сам визначає тип акумулятора і пропонує оптимальний струм заряду, хоча його можна налаштувати і вручну.
Особливо зручно, що всі 4 канали незалежні, і на інформативному дисплеї видно параметри кожного акумулятора окремо.
Однозначно рекомендую цей зарядний пристрій усім, хто має справу з різними типами акумуляторів. Це інвестиція в зручність та безпеку ваших елементів живлення. Дуже задоволений покупкою!- Переваги:
- Якість.
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Зарядний пристрій задовольняє потреби, з мінусів не вказує повну ємність батарейки, а лише скільки зарядилось за даний цикл зарядки
- Переваги:
- Простий у використанні
- Недоліки:
- Не вказує повну ємність акумуляторної батареї
- Продавець Lemeshop
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop
отримав швидко,
радий що обрав саме цю модель.- Переваги:
- якість переважає ціну
- Недоліки:
- відстуні
- Продавець Lemeshop
- Владислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Отличная зарядка!
- Элеонора Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Прийшла швидко, все ціле. Підключила працює без будь-яких приколів. Екран чітко показує напругу, струм та етап зарядки, тож видно, коли акум вже повністю заряджений.
За свої гроші дуже вдала зарядка. Можу сміливо рекомендувати.- Продавець Lemeshop
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Все добре
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Повернув в Розетка, казали чекати рішення десь біля двох тижнів.
- Недоліки:
- Не працує дісплей
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, очікуємо акт від розетки - питання буде вирішено.
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Хороший пристрій! Дуже задоволений.
- Продавець Lemeshop
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Вже більше 2 років користуюсь, нарікань нема.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop
все отримав . провів перші випробування . заряджає хоча як писали в коментарях гріється але як що покласти на край стола щоб була вентиляція то він чуть теплий працює чудово купив не дарма
- Переваги:
- ціна актуальна товар чудовий
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Купив, поставив батарейку liion 18650 3.7v
Нічого не показує(- Переваги:
- Нажаль не має
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром - зв'яжіться з нами через особисті і ми допоможемо у вирішенні ситуації.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Зарядний пристрій свої функції виконує
- Герасимов А***Відгук від покупця. Продавець: FILIP GROUP
Прибором доволен, как раз то что искал.
- Переваги:
- Быстро заряжает разные типы Аккумуляторов. Удобный и понятный дисплей.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Не зовсім критично, але... коли акум повністю заряджено (див. фото 1) достатньо просто перервати контакт на 1 сек. — і у нас знову 90-94%...тільки через 5-10 звилин знову "END".
Працював з іншим зарядним пристроєм, то там майже через 3-5 сек, на вийнятий заряжений аккум, пока зувало "FULL"
P.S.Прохання "розумників" про "корисний недозаряд на 1-3%" не писати....- Переваги:
- яскравий інформативний дисплей, не треба морочитись з простими АА, ААА акумами
- Недоліки:
- незрозуміло (для мене) поводить себе з кінцевим результатом заряджання...
- Продавець Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук! Розуміємо, що спосіб відображення кінцевого заряду на Lii-PD 4 може виглядати незвично. Пристрій спроектований так, щоб надавати максимально точну інформацію про стан акумулятора, і іноді після повного заряду показник може змінюватися через невелике саморозрядження або особливості контролера батареї. Раді чути, що вам сподобався яскравий і інформативний дисплей та зручність роботи з АА/AAA акумуляторами. Ваші зауваження допомагають нам краще пояснювати роботу пристрою іншим користувачам.
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Wixen
Працює добре
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: TECHNO KAIF
Все добре працює,як і має бути. Цілком задоволений покупкою.
- Переваги:
- Зручність,ціна.
- Недоліки:
- Не знайдено.
- Alex S***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop
Сьогодні отримано це замовлення. № 852615396
1. Універсальний зарядний пристрій для акумуляторів Liitokala Lii-PD4 4 каналу Ni-Mh/Li-ion/LiFePo4 220V/12V (10349). На упаковці є лише текст китайською мовою. На вкладиші який знаходиться всередині упаковки китайською та англійською мовами.
Відповідно до закону Про захист прав споживачів . Стаття 4. Права та обов'язки споживачів . Споживачі під час укладення, зміни, виконання та припинення договорів щодо отримання (придбання, замовлення тощо) продукції, а також при використанні продукції, яка реалізується на території України, для задоволення своїх особистих потреб мають право на: 4) необхідну, доступну, достовірну та своєчасну інформацію державною мовою про продукцію, її кількість, якість, асортимент, її виробника (виконавця, продавця) відповідно до Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної".
Закон України «Про основи державної мовної політики» встановлює, що маркування товару, інструкції щодо нього мають бути виконані державною мовою.
Відповідно до постанови №922 від 19 серпня 2022 року Кабмін скасував норму щодо реалізації імпортованих товарів без українського маркування.
На підставі вищевикладеного вважаю, що магазин TopDShop порушил мої права споживача та законодавство України.- Продавець TopDShop
Дякуємо за ваш відгук.
Розуміємо вашу стурбованість та поважаємо право кожного споживача на отримання інформації державною мовою. Хочемо звернути увагу, що в описі до товару на сайті було надано інструкцію українською мовою, щоб ви мали змогу ознайомитися з усіма характеристиками та умовами використання перед оформленням замовлення.
Якщо у вас були сумніви щодо відповідності товару чи маркування, ви мали повне право відмовитись від отримання під час вручення. Але ми цінуємо те, що ви вирішили залишити відгук, — це дає нам змогу покращити сервіс.
Ми вже опрацьовуємо можливість додавання друкованих інструкцій державною мовою до комплектації. Наразі ми можемо надіслати інструкцію українською мовою у форматі PDF — будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення.
Дякуємо за розуміння. - Алех Ш***
Шановний продавець якщо ви до 12.06 не усунете порушення моїх прав споживача. Буду змушений звернутися до Держпродспоживслужби за фактом порушення законів України вашим магазином.
- Алех Ш***
Відповідно до законів України: На етикетці імпортованого товару має бути інформація про компанію-імпортера. Це найменування, адреса та контактні дані компанії, відповідальної за ввезення товару. Чому на вашому товарі вона відсутня?
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop
Все супер
- Дмитро м***Відгук від покупця. Продавець: Wixen
супер. 10/10 показує напругу та відсотки. ще б кнопочку вмикання пристрою … і ціни б йому не було. але це я придираюсь. нема кабеля на 12v щоб від юсб живитися
- Недоліки:
- нема
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: Wixen
Нарікань не має
- Переваги:
- Інформативний