- Алена П***Відгук від покупця. Продавець: Вершки-корешки
Дуже якісний та зручний!
- Переваги:
- Ціна та якість
- Алекс Ч***Відгук від покупця. Продавець: Вершки-корешки
Надо немного привыкнуть
- Переваги:
- Всё отлично. Лучше чем сапка.
- Здоров А***Відгук від покупця. Продавець: Вершки-корешки
Все отлично
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Вершки-корешки
Хороший магазин - одразу зконтактували,уточнили, відправили. Якість товару - висока, я замовлчла плоскорізи і всі жалілися,що багато хто замовляв в інших магазинах- немає книжечки до них з інструкцією,так от в моїх є. Самі плоскорізи і держаки до них якісні, все укомплетовано як слід. Ну і вартт ввдмітити ціну - вона менша ніж в інших на аналогічний товар. Буду замовляти ще
- Переваги:
- Якісний товар, все укомплектовано, уточняють
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Юлія Х***Відгук від покупця. Продавець: Вершки-корешки
Замовила, отримала швидко.У цього ж продавця купила держаки до цих плоскорізів, що дуже зручно . АЛЕ в комплекті до плоскорізів мала бути ще й заявлена книжечка Фокіна. ЇЇ НЕМАЄ. Дуже на неї розраховувала .І на коробці написано,що книжечка до комплекту входить
- Переваги:
- Хороший комплект з кріпленням, обов'язково купуйте зразу держаки(отвори для кріплення вже є саме під ці плоскорізи), щоб потім не морочитись
- Недоліки:
- Набір розукомплектований, обіцяної книжечки Фокіна немає
- Продавець Вершки-корешки
Добрий день. У виробника зараз проблеми з типографією, тому книжечок поки що немає. Вибачте, будь ласка, Вас, мабуть, забули попередити, зазвичай ми про це говоримо. Нам обіцяють надіслати книжки в електронному вигляді. Як будуть, розмістимо на сайті.
Дякую
- павелВідгук від покупця. Продавець: Вершки-корешки
не проверили перед отправкой. одной гайки не было
- Недоліки:
- нет одной гайки
- Перекрёстов В***Відгук від покупця. Продавець: Вершки-корешки
все супер
- Переваги:
- Прибор действительно зачетный. Почти сам пропалывает, только следить надо глазком
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Вершки-корешки
Реально удобная и нужная вещь
- Переваги:
- Нужная вещь, толщина стали
- Недоліки:
- нет черенка
- Вершки-корешки
Спасибо за Ваш отзыв. Черенки можно приобрести отдельно. Они специальной формы и с отверстиями для крепления лезвий. Т.к. в комплекте 2 лезвия, обычно покупают два черенка и получают сразу пару инструментов для разных работ.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Вершки-корешки
Треба додатково купувати держаки. Не знайшли ніде. Навіть і інших великих магазинах були відсутні. Замовимо тут, бо в цьому магазині ще багато потрібного є для нас. А виконання замовлення швидке і на високому рівні.
- Переваги:
- Якісно виготовлені. Цікава книжечка всередині.
- Тамара М***Відгук від покупця. Продавець: Вершки-корешки
Товаром осталась довольна,качество отличное быстрая доставка. Большое спасибо.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Вершки-корешки
Якість хороша, доставка влаштовує.