- Каріна К***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Колір: Синій. Висота: 8. Ширина: 17
Дуже зручний органайзер. Брала для дитячих шкарпеток і колготок. Швидка і оперативна доставка.
- Продавець StarsUp
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: StarsUp. Колір: Синій. Висота: 8. Ширина: 17
качественный товар, заказываю второй раз !)
- Ангеліна Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Колір: Лазурний. Висота: 8. Ширина: 17
Прийшло, маленьке, гарне, зручне, буду користуватися)
- Переваги:
- Маленький, зручний, складається
- Ira S***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Колір: Лазурний. Висота: 8. Ширина: 17
Отличный органайзер по приятной цене.Качество порадовало.
- Переваги:
- Цена,качество материала,скорость доставки
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Диана К***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Колір: Лазурний. Висота: 8. Ширина: 17
Отличный органайзер
- Переваги:
- Вместительный (14 ячеек)
Занимает не много места
- StarsUp
Спасибо за отзыв!)
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Висота: 8. Ширина: 17
Форму тримає набагато гірше, ніж органайзери з блискавками на дні. Доведеться зшивати ті частини, між якими прокладається картонка. Тобто органайзер розібрати буде не можна.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Висота: 8. Ширина: 17
Міцний, гарно прошитий і місткий органайзер, дуже хороша річ.
- Rouen F***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Висота: 8. Ширина: 17
Замовленням задоволена
Мені ідеально підійшли (брала одразу два органайзера), виглядають супер!- Переваги:
- Легко складається, охайно виглядає
Відгуки про товар продавця StarsUp
Відгуки про товар у інших продавців