Відгуки покупців про Ремінець міланська петля 20мм універсальний Milanese loop для смарт-годинника Браслет Чорний BeWatch (1010201)
- Петро Н***Відгук від покупця. Продавець: DeFaino
Вистачило на один місяць.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: DeFaino
дуже класно виглядає, приємний до тіла, зручний у використанні - магніт як фіксатор, як на мене то знахідка.
- Переваги:
- магнітна фіксація, гарне плетіння
- Недоліки:
- не виявлено
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: DeFaino
Приємно здивована, гарний та стильний ремінець. Приємний на дотик, не дивлячись, що це металевий аксесуар. Легкий та зручний у використанні.Доставка швидка
- Переваги:
- Легкий у використанні
- купенко в***Відгук від покупця. Продавець: DeFaino
Замовляв ремінець миланская петля 20мм універсальний Milanese loop для смарт-годинника . Але було прислано ремінець 22мм, який не підходитиь до мого годинника. При огляді на Розетка відразу не помітив, бо ремішок чорного кольору і напис теж.
- купенко в***
ремінець було замінено на той який було замовлено спочатку. все підійшло.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: DeFaino
Приємно здивований покупкою. До цього перевагу віддавав шкіряним ремінцям, але вони в мене недовго носились. Цей має естетичний, стильний вигляд. М'який на дотик, як це не дивно для металевого матеріалу. На руці приємний, легкий. Легко регулюються довжина. Надійна магнітна застібка. Ні в день, ні в ночі проблем з застібкою не було.
- Переваги:
- Кращий ремінець з тих, що у мене були
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: DeFaino
Самий зручний з усіх ременів для годинника, який в мене коли небуть був.
Купив для Samsung Galaxy Watch 42mm.- Переваги:
- Шкіра дихає. Не натирає. Надійно тримається. Стильно дивиться
- Недоліки:
- Коли одягаєш, може затиснути волоски на руці.
- Дмитрий В***Відгук від покупця. Продавець: DeFaino
Качественное обслуживание в магазине. Заказал данный ремешок на Huawei watch Gt 2 Pro. Представитель магазина перезвонила, уточнила модель часов и сообщила, что на мою модель нужен ремешок 22 мм, а не 20 мм. Заказ был вовремя переоформлен, что избавило меня от покупки ненужного товара.
- Переваги:
- Товар соответствует своей стоимости.
- Тараканов А***Продавець: DeFaino
Совместимо ли с gear s2 sport?
- DeFaino
Добрый день, все верно, к вашим часам этот ремешок подойдет!)