- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Задоволена
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Гарний сервіз,мені сподобався
- олександр ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Гарний посуд, беремо не перший раз. На цей раз на подарунок.
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Набір дуже сподобався.
- Переваги:
- Гарний набір посуду
- Недоліки:
- Не знайшла
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Набір прекрасно підходить для побуту, можна на подарунок. Наявні необхідні розміри тарілок для щоденного використання. Рекомендую.
- Переваги:
- Чудовий варіант для сім'ї
- Недоліки:
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
На тарілках через пару місяців користування стали з’являтися подряпини та порізи від столових ножів. Другий раз такий сервіз я би не взяла. Подряпини ледве помітні, але неприємно
- Катерина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Чудовий та гарний посуд. Все ціле приїхало. Брала на подарунок.
- Переваги:
- Швидка доставка. Цілий посуд, без дефектів.
- Недоліки:
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Чудовий посуд
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Гарний посуд.
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
рекомендую
- Переваги:
- Добротний
- Недоліки:
- не виявила
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Набір супер,мені подобається .Швидка доставка від розетки.
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Хороший набор посуды.
- таїсія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Посуд дуже гарний. Все дійшло ціле.
Залишила ь задоволена- Переваги:
- Рекомендую
- Недоліки:
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Home&Style. Основний колір: Білий
Заказала сервиз на подарок. Сотрудник сразу связался и подтвердил заказ. Посуда хорошо упакована и полностью соответствует описанию!
- Переваги:
- Доставили за 2 дня
- Недоліки:
#моєрозпакування Нормальний столовий сервіз, якісний, тарілки дійсно білого кольору, запакований в заводську картонну упаковну, доставили вчасно, при доставці не пошкодили.
- Переваги:
- Гарний вигляд, якість
- Недоліки:
- Виталий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Купували на подарунок. Гарна упаковка та якість набору
- Переваги:
- Красивий дизайн, зручні у використанні
- Алена А***Відгук від покупця. Продавець: Berling official
Прийшов комплект весь якісно упакований, цілий!
Якість супер, доповнив наш старий набор, підійшов ідеально!
Доставка прийшла досить швидко, оперативно! Дякую вам, можливо ще будемо замовляти у вас товар! - Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
#моєрозпакування Гарний столовий сервіз, відповідає своїм характеристикам, легко миється, яскраво білий колір. Доставили швидко, безкоштовна доставка. Запакований дуже добре, в заводську коробку, обмотаний пупиришками та в ще одну картонну упаковку, прийшов цілий і не ушкоджений.
- Переваги:
- Ціна, якість, дизайн
- Недоліки:
- Немає.
- Бугаец Н***Відгук від покупця. Продавець: Berling official
доставка быстрая, менеджер связался сразу, спасибо, рекомендую
- Переваги:
- отличный сервиз, брала на подарок, очень довольна
- МарияПродавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Гарний та зручний сервіз. Біла класика. Можна мити в посудомийці
- Переваги:
- Класика