- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Для метро треба більш компактний автоматичний ))
Цей для природи- Переваги:
- Мені подобається
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо, що поділились враженнями. Бажаємо вам комфортного та довготривалого користування!
- Павел Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Хороша. Ціна якість топ.
- Переваги:
- Компактна
- Представник бренду
Добрий день. Дякуємо за вибір та відгук. Бажаємо приємного користування.
- Иван Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Шикарна палатка на свої гроші. Купив 2шт для всієї родини ,задоволений
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за ваш вибір та високу оцінку наметів. Щиро бажаємо приємного відпочинку всією родиною!
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Хороша якість
- Представник бренду
Добрий день, Володимир! Дякуємо за ваш вибір та високу оцінку, це дуже важливо для нас. Щиро бажаємо приємного відпочинку!
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Топова палатка, відмінна якість
Беріть, не пожалкуєте, ще й на акціі, за гарний прайс, бо я купував ще по повній вартості- Переваги:
- Дизайн, якість,
- Представник бренду
Добрий день. Дякуємо за вибір та відгук. Бажаємо вам приємного користування.
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Топ, отличная палатка
- Переваги:
- Выдержала сильные дожди на все 5! Не протикает, хорошая вентиляция
- Представник бренду
Добрий день. Дякуємо за вибір та відгук. Приємного користування.
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Палатка топ
- Переваги:
- Качественная
- Представник бренду
Добрий день. Дякуємо за вибір та відгук. Приємного користування.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Намет гарний,якісний витримав два дощі середньої щільності,прямо з доставки поїхав відразу за призначенням. Вночі комфортно, можна регулювати потік повітря і с тим температуру на скільки це можливо при різних погодних умовах. Свої функції виконує повністю.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Не знайдено
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук про палатку Mousson Delta 3 Khaki. Бажаємо приємого користування та відпочинку.
- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Три роки користуємось,брали в кемпінг або на вихідні за місто.
Швидко зібрати,комфортна,не промокає,стійка,містка,якісна-не підвела жодного разу!!!- Переваги:
- Якісна,стійка,гарний матеріал,не помокає
- Представник бренду
Добрий день. Дякуємо за ваш вибір та відгук про намет Mousson Delta 3 Orange! Бажаємо і надалі приємного користування та чудового відпочинку!
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
В целом ничего, но есть два барака, 1 в одной палке наконечник слишком толстый и не влазит в кольцо, 2 липучки две одинаковые ( мягкие )
- Недоліки:
- Два брака
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок.
Будь ласка, зателефонуйте до сервісного менеджера або залишіть свої контакти на пошті [email protected], щоб ми з вами зв'язалися.
- Иван Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний
Палатка шикарная!! Всем кто выбирает палатку рекомендую рекомендую именно такую!!
- Переваги:
- Очень удобная и просторная
- Представник бренду
Добрий день, Іван! Щиро дякуємо за вибір намету MOUSSON Delta 3 Sand, ваш відгук і високу оцінку. Бажаємо приємного користування!
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Наметом користувалися 10 діб, стояв під сонцем і два дні під сильним дощем і вітром, все супер.
- Соколовский Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний
Пользуюсь 2 года. Материал отличный. Попадали под дожди, ничего не протикает. Если все закрыто, от ветра защищает супер, в палатке тепло.
На втором году, немного начали вылазить кольца, в местах крепления концов стоек, нужно обжать или как то укрепить.- Переваги:
- Лёгкая, быстро ставить.
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Добрый день. Когда купил данную палатку не проверил её на наличие повреждений. Когда поехал отдыхать то увидел, что один люверс почти оторван, а второй уже ремонтировался и ремонт сделан некачественно (люверс не полностью закреплён и торчат нитки). Фотографии добавил. Являюсь клиентом Розетки более 10 лет, но такое у меня впервые, что купленный товар уже был в использовании или в ремонте. На палатку действует 1 год гарантии. Я по гарантии обратился в сервисный отдел Розетки и после диагностики мне сообщили, что это не гарантийный случай и ремонтировать палатку мне не будут. Возникает вопрос, а что тогда гарантийный случай? Пишу данный отзыв, чтобы больше никто не допустил мою ошибку и сразу проверял товар при получении, поскольку, к сожалению, поставщики отправляют Розетке товар, который уже был в использовании или в ремонте, а страдают от этого клиенты.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок.
Перепрошуємо, що ви зіткнули з такою ситуацією. Щоб відремонтувати намет, будь ласка, зателефонуйте до сервісного менеджера MOUSSON за номером: +38 067 653-50-51.
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Во время грозы порвался внешний тент возле входа. Звонил сервисному менеджеру компании, который сообщил, что технические повреждения по гарантии замене не подлежат. Внешний тент слабый или мне попался с дефектом, поскольку использовал палатку только один раз.
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок.
На жаль, механічні пошкодження намету, викликані зовнішніми чинниками справді не підлягають гарантійному обміну.
У комплекті є ремкомплект за допомогою якого можна полагодити намет. Для консультації стосовно цього, будь ласка, зателефонуйте на гарячу лінію MOUSSON.
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Намет отримала, гарно запакованний, сумка теж дуже надійна. Сам намет легенький, просторий, збирається просто. Під дощем ще не були але від сонця затіняє. Все якісне і надійне.
- Представник бренду
Доброго дня, Ірина. Дякуємо за ваш вибір та відгук про намет Mousson Delta 3 Khaki! Бажаємо чудового відпочинку!
- Сполович Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Рекомендую!
- Переваги:
- купили зимой, раскладывали только в доме. Все понравилось: легкая, быстро и легко собирается, на взгляд швы хорошо прошиты и проклеены. А дальше надо испытывать на природе. Сомнения на счет того, будет ли тепло в прохладные ночи , например, в Карпатах?
- Представник бренду
Добрий день. Дякуємо за ваш вибір та зворотній зв'язок.
Матеріали зовнішнього тенту, внутрішня частина намету та його днище виготовлені із якісних матеріалів (детально кожен із них описаний у характеристиках), які є міцними, гарантують захист від вологи та вітру, та при цьому забезпечують притік свіжого повітря. Для того, щоб спати у наметі було комфортно в прохолодні ночі, радимо звернути увагу на спальні мішки ТМ MOUSSON з різними температурними режимами, підібрати які можна відповідно до ваших потреб.
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Комплектність повна, браку нема. Бренд достойний. Раджу до придбання - особливо взимку і за акційною ціною.
- Переваги:
- Габарити, якість, зручність монтажу.
- Недоліки:
- За такі гроші - не знайшов.
- Никита Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Палатка супер!
- Переваги:
- Качество
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Подарили палатку сыну на день рождения. Это наша первая палатка. Но нам в ней все нравится. Раскладывается легко. Швы прочные и все проклеены. Два тамбура, два выхода, подвесная полочка. Пол прочный. Но все таки нужно докупить специальный коврик, чтобы подложить под палатку. Цвет соответствует фото. Быстрая доставка! Мы очень довольны покупкой.
- Переваги:
- Удобная, прочная, легко раскладывается
- Недоліки:
- пока не обнаружили.
- Сергей Б***
Палатка классная, сам уже третий год пользуюсь. Правда у меня Delta 2 (на два тамбура). Судя по вашим фото тут тоже 2 тамбура. А в коментариях выше продавец говорит, что в даной модели один тамбур. Так сколько же тамбуров в Delta 3?
- Представник Т*** ELEYUS
Добрый день! Спасибо за отзывы и извините за неточность. Палатка Mousson Delta 3 и Mousson Delta 2 имеют 2 тамбура, отличаются они размером, количеством спальных мест.
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Обозначения ткани тента, мне пригодилось)
- Александра Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Доставили на отделение супер быстро) и даже позвонили, что можно забирать! Теперь о палатке, до этого брала тера инкогнита (тоже на розетке), но семья растёт и взяли вторую. Разложили пока только дома чтоб проверить на брак. Качество хорошее, швы ровные проклеены, 12 колышек, продуманная ( 3 боковых кармана, полочка и 2 кармана сверху, крючок для фонаря, москитные сетки, вентиляция). 2 входа, 2 тамбура, 3 человека располагаются комфортно. Если сравнивать с терра инкогнита то качество самого материала уступает и замки чуть хуже, но и цена соответственно ниже.
- Переваги:
- Продуманная, быстро собирается и разбирается.
- Недоліки:
- За свои деньги нету
- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Купили 2.10.20 и в тот же день поехали на природу, очень порадовала. Лёгкая в сборке, вместительная по факту поместится 4человека, 3свободно.Хорошая вентиляция. Очень понравилась, покупали после того как ознакомились с отзывами, брали как вариант выходного дня, очень довольны.
- Переваги:
- Лёгкая в сборке, вместительная
- Недоліки:
- Не обнаружили
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
На следующий день после покупки поехал на природу с ночевкой. Палатка показала себя довольно хорошо: легка в сборке и разборке, выглядит симпатично. Единственное замечание, это то, что компрессионный чехол выглядит мешковатым, т.к. значительно больше чем палатка в собранном виде. Хотя, это можно отнести и к достоинствам, т.к. в большой чехол ее проще запихнуть.
Вывод: неплохая палатка за эти деньги. Рекомендую.- Переваги:
- Легко собирается. Симпатичный внешний вид.
- Недоліки:
- Компрессионный чехол выглядит мешковатым.
- Ник Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Палатка себя показала себя с лучшей стороны, большая и просторная, наличие 2х входов и тамбуров куда с лёгкостью помещаются вещи. В пешем походе при переносе одним человеком была тяжёлая, даже если по сторонам рюкзака разделить дуги и тенты, то тенты всё равно тяжёлые и перевешивают. Огорчает то, что у производителя нет возможности заказать для данной палатки облегчённые дуги и колышки
- Переваги:
- Просторная, 2 тамбура
- Недоліки:
- Габаритная и тяжёлая
- Представник ТМ MOUSSON
Добрый день! Спасибо, что выбираете палатки ТМ MOUSSON.
К сожалению, на данный момент нет возможности доукомплектовать палатку облегченными дугами и колышками.
Вы можете выбрать и другие палатки ТМ MOUSSON с более легким алюминиевым каркасом.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Дуже не погана якість за помірну ціну. Що хотілось би вдосконалити - це компресійний мішок. Його можна було б зробити трохи меншим, він занадто великий і мішкуватий. Також третю середню дугу для тамбурів можна було б зробити з 4х коротших сегментів, а не 3х довгих- суттєво вкорочує розмір при транспортуванні. Ну і обирати краще з алюмінієвим каркасом - легше, міцніше, довговічніше. Я брав з фібаргласовими дугами, тому що на цей намет ідеально підійшли дуги від мого старого намету «терра інкогніта плато 3 алу» який за 10 років втомився дуже. Також третю дугу для тамбурів замовив з 4 секцій. Кілочки теж замінив на алюмінієві від старого намету. В результаті вага зменшилась на 800грамм, а довжина при транспортуванні зменшилася на 12 см - тепер цей намет ідеальний! Подивимось скільки він витримає вітрів і дощів.
- Переваги:
- Краще співвідношення ціни і якості
- Недоліки:
- Середня дуга з 3х сегментів, що значно збільшує габарити в чохлі
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Искал палатку как для походов в Карпатах, так и для простого отдыха по выходным.Отличная палатка. Всё чётенько прошито. За свои деньги- это лучший вариант. Можно брать нераздумывая.
- Переваги:
- Быстро собирается, хорошее качество.
- Недоліки:
- Колки нужно затачивать.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Пока что полет нормальный. На солнце не душно в ней, продуманна. Покупкой доволен
- Переваги:
- Просторная, два входа
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний
Намет сподобався, для 3х з запасом, все продумано: замки, кишені, виходи, все можна підстигнути. Ставиться легко і швидко(5-7хв) так і збирається
- Переваги:
- Розміри, тент на 2 сторони, якість.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Палатка супер, после покупки с супругой поехали на кемпинг, попали под ливень и сильный ветер, палатка не промокла и было комфортнои сухо. Рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Вместимость, 2 выхода
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Палатка в принципе нормальная,не большой дождь выдержала.Но есть очень большая проблема,при установке палатки вырвало боковой люверс, по истечению второго дня вырвало ещё один,а после четырех дней остальные два люверса надорвалась.
- Переваги:
- Лёгкая установка
- Недоліки:
- Не надёжные боковые люверсы
- Юрий Г***
Так, розумію вас, в мене теж була така халепа, після першого відпочинку відірвало люверс, правда один, чекати не став, відразу звернувся у сервіс напряму, відразу скажу, брав не тут. В сервісі попросили відправити мені внутрішню частину намету, що я і зробив. Відремонтували вони її дуже радикально, скажу я вам, та просто, поставили замість старого люверсу новий люверс, та ще поставили поряд ще по люверсу з всіх боків, бо я поскаржився що ті люверси також можуть відірватися, ризик такий був, тепер ставлю намет в нові люверси, наче все працює, але було неприємно. Взагалі враження якісь суперечливі, з одного боку гарний намет, зручний, має достатню кількість внутришних кишень, зроблена наче якісно, всі шви проклеєні, дуже сподобалися блискавки, а з іньшого боку якось хлипкувато виглядає, матеріали підозрілі, наприклад мені не дуже подобається матеріал зовнішнього тенту та пакувального мішка, на пакувальному мішку на дні з'явився прокіл, хоча наче я не ставив її на такі гострі поверхні.
- Представитель бренда
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Будь ласка, зателефонуйте до сервісного менеджера за номером: +38067 653 50 51. Будемо раді допомогти.
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний
Палатка несоответствует заявленым фото. Дырка, кривые швы, бракованный принт, левый ремкомплект, дырявый верхний шов, торчащие нитки, сомнительные дуги, перекрученная стропа, кривая проклейка. Куча заказных отзывов о "качестве". Хай Бог милует. Не покупайте мусон. Фото красноречивы.
- Переваги:
- Качественный полиестер
- Недоліки:
- Отвратительное качество
- Представник ТМ MOUSSON
Доброго дня!
Зважаючи на те, що у придбаному вами товарі присутній виробничий брак, ви, згідно чинного законодавства, маєте право на повернення чи обмін товару протягом 14 днів, якщо товар не був у використанні. Також варто зазначити, що питання цього обміну чи повернення ви повинні врегульовувати з продавцем товару - виробник товару у роздрібній реалізації та врегулюванні таких питань участі не приймає. Відсоток виробничого браку присутній у будь-якому серійному виробництві, це невідворотне явище за умов масового виробництва та людської праці. Саме від його випадків вас захищає українське законодавство та разом з ним - і виробник, надавши 14 днів на повернення чи заміну такого товару.
ТМ MOUSSON не займається фінансуванні відгуків на свою продукцію. Ми отримуємо позитивні відгуки безкоштовно від наших вдячних та задоволених покупців. - Бажанюк В***
Якщо брак поверни. Ніяких проблем не було. В мене.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний
Прийшла ідея облегшити палатку. Замінити кілки на алюміній, та каркас також на алюміній. Хто вже купив або представники напишіть довжину усіх елементів фібергласового каркасу. А тактж діаметр кінців, що вставляються у отвори. У мене є донор з схожими розмірами (Punguin gemini 210), або можна докупити. Зараз це не є проблемою. Жаль що виробник не випускає цю палатку з алюмвнієвим варіантом. У нас компанія чотирьох завжди використовували такий формат: Alexika Rondo 4, Punguin Gemini 210. Ц, палатка з алюмінієм важила би думаю, 3,5кг, що для такого розміру дуже добре
- АндрейПродавець: Rozetka. Колір: Хакі
намет має 2 тамбури,купив,але в іншому магазині,представники-читайте мат частину!
- АндрейПродавець: Rozetka. Колір: Хакі
...и еще-почему разница в цене по акции на 200 грн эта дороже?
- Представник ТМ MOUSSON
Акційна пропозиція часто може стосуватися лише певної моделі у певному кольорі.