- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Delight Home. Колір: Червоний. Розміри: 130 x 170
Гарні штори, брав другий раз 4шт. матеріал чимось нагадує велюр.. сподобалось, тому рекомендую
- Переваги:
- якість пошиття, гарний менеджер
- Недоліки:
- не виявив
якісний крій, гарна тканина, чудовий менеджер. всім задоволений. сміло рекомендую!
- Переваги:
- якісна, акуратна робота
- Недоліки:
- не виявив
- Продавець Delight Home
Олеже, дякуємо за Ваш вибір та довіру, було легко співпарбцвати, убдемо раді бачити знову та робити штори)
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Delight Home. Колір: Червоний. Розміри: 60 x 170
Гарний товар. Приємний продавець.
- Татьяна И***Відгук від покупця. Продавець: Delight Home. Колір: Бірюзовий. Розміри: 140 x 170
- Переваги:
- Хорошее качество и красивый цвет
- Недоліки:
- Нет инструкции как крепить правильно крепёж. Для тех кто крепит первый раз не помешает.
- Delight H***
Спасибо за Ваш отзыв и оценку наших штор. Инструкцию по монтажу отправляем в электронном виде, руководителю производства передала просьбу, рассматривает возможность вкладывать дополнительно печатную. В любое время на связи в вайбере, поможем и подскажем любую информацию по шторам. Спасибо за доверие
- Зленко О***Продавець: Delight Home. Колір: Бірюзовий. Розміри: 40 x 170
А висота Макс 170см?
- Юлия Б***Продавець: Delight Home. Колір: Білий. Розміри: 40 x 170
Сроки доставки ?’
- Delight H***
Добрый день, срок изготовления 7 дней и пересылка 1-2 рабочих дня в зависимости от города