Відгуки покупців про Надувний матрац Intex 64108 (137 x 191 x 25 см) Полутороспальный
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Гарні стосунки. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
- Продавець Гарні стосунки
Дякуємо за залишений Вами відгук , нам дуже приємно що Вам сподобалося
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Гарні стосунки. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Товар прийшов швидко. Упаковка ціла, матрац добре тримає тиск. Компанією і товаром задоволений. Рекомендую
- Переваги:
- Швидко оформили і відправили
- Недоліки:
- Руслана А***Відгук від покупця. Продавець: Гарні стосунки. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Ужасный матрас!
Весь в маленьких проколах!
Не советую!
Деньги на ветер ! - Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Гарні стосунки. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Матрас отличный, по размеру супер. Без дефектов и без запаха. Всё как в описании. Доставка быстрая. Спасибо
- Переваги:
- Без запаха. И т.д.
- Павло П***
все на высоте
- Oleg Z***Відгук від покупця. Продавець: Гарні стосунки. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Обычный матрас , своих денег стоит
- Переваги:
- Хороший матрасс , пользуюсь месяц
- Недоліки:
- В комплекте нет насоса
- Мальфанов Д***Відгук від покупця. Продавець: Гарні стосунки. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Плавает и надувается)
- Переваги:
- Не знаю как оценивать матрас, скажу так; матрас как надувной матрас
- Недоліки:
- Иван Ф***Відгук від покупця. Продавець: Гарні стосунки. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Гарні стосунки. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
- Иван Б***Відгук від покупця. Продавець: Гарні стосунки. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Не дождался заказа , более недели передавали заказ на доставку !!!!!!! Только потратили свое время
- Наконечная Т***Відгук від покупця. Продавець: Гарні стосунки. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Темно-синій
Матрац пришёл очень быстро, всё было целым, хорошо упакованы)
- Переваги:
- Хороший надувной матрац, выдерживает приличный вес
- Недоліки:
- Валентина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Гарні стосунки. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Темно-синій
- Недоліки:
- Дырявый прислали!!!! И трубку не берут
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: Гарні стосунки. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Темно-синій
- Переваги:
- Недоліки:
- Нет переносной сумки и запасной латки как назначено в характеристике товара, упаковка потёртая , не первой свежести. Не рекомендую .
Замовила 06.05....100%предоплата..по іншому не відправляють...сказали що відправлять в цей же день
07.05 скинули ттн,,,,але не відправили..19:22 ттн не активна ( пише нова пошта чекає на відправлення)- Переваги:
- Не знаю..
- Недоліки:
- Доставка , та відношення до клієнта жах...
Навіщо з такими працювати
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Гарні стосунки. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
- alex79.00Продавець: Гарні стосунки. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Темно-синій
Добрый день ! Данный матрац предназначен для сна или для купания ?
- Маряна Б***Продавець: Гарні стосунки. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Давно замовляю товари на розетці, завжди все приходило ціле та не ушкоджене,а цього разу коропка порвана та брудна.Відмовилась від посилки
- Переваги:
- Незнаю
- Недоліки:
- Багато
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: ERFOLG. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
матрац виявився бракований. з діркою. на жаль можливість перевірити з'явилася пізніше ніж через 14 днів після отримання товару. тому поверненню не підлягає.
- Переваги:
- виглядає гарно
- Недоліки:
- виявився бракований
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: One-stop shop. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Синій
Чудовий товар
- Іванна К***Відгук від покупця. Продавець: K&Ko_UA. Розмір (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Колір: Темно-синій
Гарний в користуванні.
- Яніна С***Відгук від покупця. Продавець: ERFOLG. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Темно-синій
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: EFFECT. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Темно-зелений із сірим
Замовляла зелений матрац, а прислали синій , він по ціні дешевший. Нажаль обмінювати не має часу, чи поверне різницю в ціні продавець…
- Артур Ш***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Супер, удобний та великий, потрібен тільки насос))
- Кузин И***Відгук від покупця. Продавець: BambyToys. Розмір (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Колір: Темно-синій
Придбав новий надувний матрац. Під час першого використання виявилися проблеми: утворилася деформація («гулька»), а також розійшовся шов на одній із частин матраца. Звернувся до продавця з питанням щодо товару неналежної якості, але замість вирішення проблеми отримав відмову з посиланням на те, що минуло 14 днів. Продавець фактично стверджує, що після 14 днів товар «у будь-якому випадку» не підлягає поверненню чи обміну, навіть якщо мова йде про виявлений недолік. На мою думку, це дуже неприємне ставлення до покупця та повна відсутність бажання розібратися в ситуації. Якщо товар продається як новий, я очікую відповідної якості та нормального вирішення проблем у випадку виявлення дефекту. На жаль, у цьому випадку такого ставлення я не отримав.
- Переваги:
- Недоліки:
- Матрас , продавець
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Купили для тривожних ночей в коридорі.
Дуже хороша штука: високий, міцний, широкий. Спимо вдвох з донькою-підліткою, комфортно. Наскільки це можливо в умовах обстрілів.
Цей матрац сильно полегшив нам життя- Переваги:
- Високий, міцний
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: One-stop shop. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Синій
Швидко відправили
- Переваги:
- Товар якісний
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: BambyToys. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Темно-синій
Дуже гарний. На ньому плавали на морі, засмагали на піску та спали вночі на підлозі. Зі всім справився на відмінно. Рекомендую
- Продавець BambyToys
Дякуємо за Ваш відгук!
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Відповідно
- Назар Я***Відгук від покупця. Продавець: P-Market. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Чорний
Нема насосу, качаю ртом, 1 звезда
- Переваги:
- Хоть не пробитий
- Недоліки:
- НЕМА НАСОСУ
- Продавець P-Market
Назаре, дякуємо за відгук! За винахідливість і Вам від нас "1 звезда" .
Насправді все значно простіше: комплектація завжди вказана в описі товару, і саме вона впливає на ціну. Якщо насос не входить до комплекту, його можна докупити окремо — тоді працювати доведеться вже не ртом, а лише руками. Бажаємо надалі звертати трохи більше уваги на комплектацію перед замовленням — це допомагає уникнути зайвих пригод, і такої комедії.
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: BambyToys. Розмір (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Колір: Темно-синій
Щиро дякуємо.Матрац доставили дуже швидко.Все ввдповідає заявленому на фото .
- Продавець BambyToys
Дякуємо за Ваш відгук!
- Уже К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Темно-зелений із сірим
Примерно 9 месяцев использую каждую ночь для сна. Последние 4 месяца не подкачивал даже. Но на днях он начал сдуваться. Лежал в одном и том же месте, мой вес максимум 65 кг. Через два часа уже лежишь почти на полу. Всё осмотрел, дыр не нашёл. А вот клапан пропускает. Я поражаюсь что за все эти годы никаких изменений в конструкцию не вносилось, клепают и клепают как есть. Сужу по отзывам тех у кого тоже пропускает клапан.
- Переваги:
- Может какое то время работать
- Недоліки:
- Ущербная конструкция клапана
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: Східний Експрес. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Дирявий
- Переваги:
- Крутой если бы не дырявий
- Недоліки:
- Дирявий
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: K&Ko_UA. Розмір (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Колір: Темно-синій
Розійшовся шов
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Неякісна проклейка
- Продавець K&Ko_UA
Вам потрібно звернутись до сервісного ценнтру
- Ярослав Л***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Получил что и ожидал
- АннаВідгук від покупця. Продавець: BambyToys. Розмір (ДхШхВ): 137 x 191 x 25. Колір: Темно-синій
Дуже не задоволена, отвір під швом який навіть велоремкомплектом закліяти не вдалося. Помітили після того як полежав і здувся сам по собі за тиждень (не користувалися). Крім того замовляла сірий - приїхав синій(вже не стала розбиратися з цим). Попереднім схожим 5 років користувалися. Не рекомендую!
- Переваги:
- Недоліки:
- Брак який одразу непомітно тож і якість
- Корейба Л***Відгук від покупця. Продавець: Східний Експрес. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Не можу передати свого обурення!!! Замовили товар завчасно, щоб взяти з собою на відпочинок. Прислали не той розмір і ще можу достукатися, щоб дали адресу куди відправляти на обмін.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не той розмір матрацу прислали.
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Мульти Досуг. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Темно-синій
Товар відмінної якості.
- Переваги:
- Зручний, легко наповнюється повітрям.
- Недоліки:
- Немає.