- Григорий М***Відгук від покупця. Продавець: EURO HOUSE
я хотел бы поставить наихудшую оценку. я заказывал товар в розетке за 894 грн. с получением в магазине розетка. меня запросили
получить товар в отделении 117 новой почты и сказали чтобы я заплотил 981 грн. - Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Три роки тому купувала цю машинку, стригла регулярно, вона ще й досі працює добре. Хочу замовити ще одну, поки вони ще є на ринку і по доступній ціні.
- Переваги:
- Я її обожнюю.
- Недоліки:
- Для мене в ній тільки переваги
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Крутезна машинка,супер якості,тиха,стригти одне задоволення,два акумулятори,тримають довго.собака спить поки іде процесс
- Переваги:
- Якість,тиха
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Внутрішнє пакування зламане (тобто товар падав/бився або наньому було щось важке, не захистила від механічного пошкодження навіть картона коробка, НАДІЮСЬ на саму машинку це не вплинуло), далі товар попередньо кимось відкривався бо як мінімум в комлекті відсутній блок живлення, через що виникає невпевненість у новизні товару! Машинку на працездатність ще не випробовував (бо очікую відповіді продавця), але включивше її з тим акамклятором який вже стояв вона нарядче постриже вівцю, але можливо це через тещо акамулятор не заряджений, АЛЕ мені немає чим його зарядити бо товар хтось відкрив і забрав блок живлення з комплекту!!!
- Переваги:
- НЕМАЄ (КОРОБКА ВІДКРИВАЛАСЬ БЕЗ БЛОКА ЖИВЛЕННЯ)
- Недоліки:
- ВІДСУТНІЙ БЛОК ЖИВЛЕННЯ
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Курті К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Якщо ви поцупили блок живлення, то хоч би про це написали в описі товару.
А ще добавили б характеристики блоку живлення, щоб знати що докуповувати.- Переваги:
- НЕМАЄ
- Недоліки:
- БЕЗ БЛОКА ЖИВЛЕННЯ
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Дуже гарна, стриже швидко. Рекомендую.
- Сотников П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Машинка хорошая ,проверено на екшере.Курьер доставил быстро прям домой
- Таня П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Добрый день машинка класна але в комплекті не було блоку живлення і машинка була у використанні тобто б/у
- Переваги:
- Класна машинка
- Недоліки:
- Отримали Б/у і без блоку живлення
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Доброго дня, Олександра. В моїх собак шерсть м'яка, стрижу їх не коротко, під саму більшу насадку, претензій до машинки нема. Звичайно, машинка за 5 000 гривень справиться швидше. Але і ця постриже гарно, однозначно вартує тих коштів.
- Переваги:
- Безшумна, не вібрує, на акумуляторі.
- Недоліки:
- Цікаво чи можна купити більше насадок
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Машинка чудова!стригла двох пуделів!мордашки та лапки стриже гладенько!по корпусу стригла з насадкою,також стриже добре!
- Переваги:
- Легка,заряду хватає ,навіть,на двох собачок
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Дуже сподобалася машинка, повністю відповідає очікуванням
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Машинка хороша, я вже її випробувала, постригла собак. ( в мене пуделі ) Працює тихо, зручна, не важка, батареї вистачає на довго. За такі гроші однозначно ТАК.
- Переваги:
- Працює без шнура, є запасний акумулятор, можна брати в дорогу, чи користуватись коли немає світла)))
- Недоліки:
- Наразі не виявлено.
- Олександра Ч***
Підкажіть, будь ласка, а чи коротко ви стрижете собак? якщо треба залишити довгу шерсть і тільки трошки приибирати довжину, візьме?