- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: NANOTRADE
Засіб відмінно працює!
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: NANOTRADE
Краше ніж без нього, але надовго не хватає.
- МаркВідгук від покупця. Продавець: NANOTRADE
Абсолютно непрацююча річ. За складом - просто спирт з запахом.
- Продавець NANOTRADE
Доброго дня! Ні, річ працююча. Склад вказаний на банці та у технічних умовах, там не «спирт із запахом».
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: NANOTRADE
Нейтралізатор працює, виконує свою задачу боротьби з неприємним запахом. Використовую його для спортивного взуття. Спрей добре нейтралізує запах поту, повністю його перебиває, а не поєднується з неприємним запахом. Витрата невелика, головне правильно користуватися засобом, дотримуючись інструкції. Замовлятиму ще.
- Переваги:
- Нейтралізатор працює. Добре нейтралізує запах поту, повністю його перебиває, а не поєднується з неприємним запахом. Витрата невелика.
- Недоліки:
- Немає.
- Федорович В***Відгук від покупця. Продавець: NANOTRADE
пробував різні засоби, цей реально поміг, причому десь на третій день. Не знаю, чому тут пишуть негативні відгуки, може недобросовісна конкуренція, але я особисто підтверджую, що засіб хороший і працює.
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: NANOTRADE
Не працює зовсім
- Переваги:
- Наліпка та бізнес ідея видавати антисептик за знаю вже
- Продавець NANOTRADE
Доброго дня!
Засіб неодноразово був перевірений, в тому числі і нашими військовослужбовцями, туристами, спортсменами. Нам дуже дивно читати такі відгуки, як можна з вами звʼязатися для зʼясування деталей?
- РоманВідгук від покупця. Продавець: NANOTRADE
Просто антисептик за наліпкою що це нейтралізатора запаху, нейтралізатора бактерій там менше одного відсотку.
Чотири рази обробляв не допомагає зовсім- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює від слова зовсім
- Продавець NANOTRADE
Доброго дня! Засіб має короткочасну та довготривалу дію (2 в 1). Для довготривалого ефекту (а саме, для усунення причини виникнення запаху), засобом потрібно користуватися регулярно, бажано двічі на день протягом 1-2 тижнів.
- Дмитро З***Відгук від покупця. Продавець: NANOTRADE
Дійсно допомагає.
- Переваги:
- ДІє
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: NANOTRADE
Хороший засіб. Здається дійсно має антибактеріальну дію, а не лише перебиває запах. Кросівки взяло відразу, а ось робочі шкіряні черевики (в яких часто ходив на босу ногу) довелось оброблювати два рази.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Відразу після обробки різкуватий запах, щоправда потім зникає.