Відгуки покупців про Корм для собак Brit Care Grain-free Adult Large Breed Salmon and Potato 1кг 132729/0207
Немає в наявності
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: StarFish. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Беру постійно цей корм для англійського бульдога. Поки підходить лише цей, на всі інші - алергія.
Продавець зв’язався швидко і одразу відправив замовлення - Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: PartyZoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Купуємо корм для собаки Brit Care беззерновий для крупних порід: лосось або оленина.
Ціна нижче, ніж у більшості магазинів. Доставка швидка. Спілкування з продавцем приємне. Рекомендую! - Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: PetMojo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Все супер, швидка доставка, упаковано акуратно в коробку, дякую)
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Чудовий корм, мої собаки їдять з задоволенням.
- Переваги:
- Гарний склад корму, швидка доставка
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Дуже гарний корм! Німецька вівчарка Альфа їсть чудово. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість, вага, ціна!
- Недоліки:
- Немає!
- Рано В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Цей корм беремо вже не вперше, якість гарна, собака їсть із задоволенням.
- Недоліки:
- Не знайшли
- Світлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Нажаль акіта взагалі не оцінила корм, але акіти ніякі корма не люблять, навіть найдорожчі. Сам корм гарний, пахне приємно дуже. До цього їли Josera так само. Їсть тільки з лакомствами, а так дуже велика проблема підібрати саме той корм, поки мені так і не вдалось це зробити ((
Повернемось знову на Josera скоріше за все, бо по ціні мішок вигідніше виходить. Можливо спробую ще лососеву олійку від Brit, можливо захоче їсти судячи з відгуків, але не впевнена. В мене була надія і на цей корм)
Якщо у когось також акіта, порадьте можливо корм, який і справді буде їсти, бо я вже втомилась підбирати, буду вдячна)- Переваги:
- Гіпоалергенний, якісний
- Недоліки:
- Собака відмовляється їсти
- Анастасия П***
Добрий день
У нас акіта. Теж довго корм підбирали. Зупинились на Exlusion з тунцем. Результатом задовлені. Їсть добре.Стул і шерсть все ок - Сергей
Моя американская акита ест хорошо и всегда только Сухой гипоаллергенный корм для собак всех пород ACANA Grass-Fed Lamb. Это идеальный, но к сожалению дорогой корм.
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Хороший товар .
- Рано В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Брали для Голден Ретривера. Корм йому сподобався , жодних проблем не викликав.
- Переваги:
- Собака їсть із задоволенням
- Недоліки:
- Не виявили
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Вигідна пачка, беру для своїх дорослих далматинів.
- Олександра Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Беру для своїх дорослих собак і не ламаю голову, що для них готувати. Варити незбалансовані каші, то не для мене, та ще й не корисно для собак.
- Переваги:
- Економить час, смакує тваринам.
- СтасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Гарний корм для моєї вівчарки.
- Дарина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Чудовий якісний корм за нормальну ціну.
- Недоліки:
- не знайшла
- Бєлєнька М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Єдиний корм, на який у моєї собаки нема алергії. Порода - англійський бульдог. За рахунок того, що у складі не крупи, а картопля, корм є дійсно гіпоалергенний.
- Переваги:
- Немає алергії
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Care! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо Вам знадобиться невеличка порада, або консультація, будь ласка, звертайтеся!
- Михаил И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 12 кг
Хороший корм. Собака (овчарка) обожает.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Хороший корм.
Берём третий мешок.
Ранее брали по акции.
Собака любит его,приходится брать,хотя дорого.- Переваги:
- Состав корма
- Недоліки:
- Цена высокая
Представник постачальникаДобрий день!
Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!
- Паращук В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Более-менее норм.
- Переваги:
- С рыбой. Собака ест.
- Недоліки:
- С гнилой рыбой.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
Корми Brit Care виготовляються тільки з якісних та свіжих продуктів. Виготовлення кормів регулярно перевіряється під час виробництва, а також у лабораторіях, щоб продукти відповідали встановленим деклараціям про якість та поживність.
Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишися питання, будемо раді відповісти.
Бажаємо гарного дня!
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Купила по заманчивой цене аж два мешка.Состав корма мне очень нравился,я всегда мечтала его купить,но разочарование пришло через 10 дней,у собаки пошла жуткая аллергия ввиде бугров по шерсти,вавок,она у меня гладкошерстная.,и аллергик.Аллергия у нее на курицу,в этом корме её нет,но почему то реакция была ужасная.Но марка корма мне эта почему то внушила доверие,жаль что не подошёл моей куколке.
- Переваги:
- Состав корма, запах ,мешок прочный,на застежке.
- Недоліки:
- Не подошёл моей собаке.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
На жаль, у тварин, як і у людей може виникнути алергія практично на будь-який продукт. І нам щиро шкода, що даний корм не підійшов Вашій улюблениці.
Можемо порекомендувати спробувати корма Brit Care з іншими інгредієнтами. Наприклад, у Brit Care Adult Large Breed Large Breed за основу взяті м`ясо ягня та рис (ці інгредієнти вважаються гіпоалергенними).
Бажаємо гарного дня!
- Лариса П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Начитавшись отзывов переживала,что с кормом будет какая то лажа.Но...все в порядке:мешок целый,запах хороший(песель оценил),срок годности до апреля 2022 года.
- Переваги:
- Хороший корм.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Взяли по акции.
Собака ест нормально.- Переваги:
- Лилия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Заказываем третий мешок. Корм отличный,а по такой цене просто супер, моим французам,очень понравилось!Аллергии нет, поедание хорошее, стул сформированный.
Будем заказывать ещё!
Доставка бесплатная, запакован мешок ещё и в бумажную коробку, так что все приезжает в целости и сохранности.))Спасибо розетке!- Переваги:
- Цена, качество, бесплатная доставка.
- Анастасия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Заказываю уже второй мешок) Срок нормальный.
Одна собака чешется от всего, у другой текут глаза.
На этот корм реакция отличная у всех)- Переваги:
- Подошло обеим собакам
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Корм супер, собака в восторге, заказываю уже не первый рас
- Переваги:
- После того как перешли на этот корм, стала лучше шесть и меньше линяем
- Недоліки:
- Не знаю
- Кумпаненко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
- Переваги:
- Якісний корм та хороша ціна.
додатково 2 кг в подарунок.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Отличный корм, при условии, что вашей собаке он подходит (относится к любому корму).
С детства ели линейку Salmon&Potato Puppy, Junior и теперь Adult.
Есть еще 2 мешка с розетки, надеюсь не попадётся с плесенью.- Переваги:
- Хороший корм, а по скидке еще лучше
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Нам корм не подошёл.Шерсть выпадает,наверное из-за картофеля.Будем переходить на первоначальный.Повелась на большую скидку.Увы....Будем восстанавливаться
- Переваги:
- Скидка 50%
- Недоліки:
- Вызвал аллергию
- Дмитрий
А при чем здесь скидка если вашей собаке не подошёл корм?
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
Нам дуже шкода, що цей корм не підійшов для Вашого улюбленця. Можемо порекомендувати Brit Care Adult Large Breed Lamb & Rice: в ньому інші джерела білку.
Бажаємо гарного дня!- Юрій
Це за пару днів шерсть випадати почала? Смішно.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Нашому голдену 2 роки 4 місяці. З самого початку наш собака ріс на кормі цієї торгової марки - від щенячого, підліткового до дорослого корму завдяки позитивному співвідношенню ціна-якість. Завжди пес їв із задоволенням, міняли по черзі то риба, то ягня, то фреш, все перепробували. Проблем корм не викликав, ветеринар теж був задоволений станом собаки. Але..... останні два рази брали саме цей корм з лососем та картоплею, повелися на знижку (( Нажаль, не одразу здогадались, що з кормом щось пішло не так. Протягом місяця разом з ветеринаром вивчали та виключали всі інші чинники. Нарешті виявили, що в собаки виявилась дуже сильна алергія саме на цей корм - з випадінням та тускнінням шерсті, дерматитом на ніжній шкірі животика та бедер, рвотою і так далі по всій клінічній картині. Довелось лікуватись та міняти корм. Після заміни корма протягом тижня все прийшло до норми. Дуже шкода, але ми вимушені відмовитись від цього бренду, бо навіть якщо проблема була лише в окремій партії корму, грати в рулетку та ризикувати здоров'ям нашого гарнюні ми не хочемо. Щиро бажаємо виробнику розібратись з проблемою та вирішити питання сталої якості продукту для кінцевого споживача.
- Переваги:
- великі гранули, смачний для собаки, приємний запах
- Недоліки:
- викликав алергію
Представник постачальникаОлено, доброго дня!
Нам дуже шкода, що Вам довелося отримати негативний досвід з нашою продукцією. Ми бажаємо Вам та Вашому улюбленцю швидшого одужання!
Згідно Вашого коментарю, розуміємо, що Ви годували улюбленця продуктами різних лінійок. Ми не рекомендуємо налаштовувати харчування таким чином, адже кожний продукт містить різний білок та процент його вмісту.
Щодо алергії, - чутливість може бути до конкретної речовини, тому краще зупинитися на одному продукті, який вдовольнятиме смакові переваги і індивідуальні потреби улюбленця.
Бажано з’ясувати, що саме викликало алергію аби уникнути повторення ситуації в майбутньому.
Ще раз хочемо висловити наші щире співчуття та побажати здоров’я!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Все добре і з кормом, і з доставкою, і з цілісністю упаковки. Гранули, до речі, не набагато більші ніж у кормі для собак до 25 кг. А корм- найкращий з лінійки Brit.
- Переваги:
- Гарно збалансований суперпреміум корм. Не викликає алергії, добре засвоюється. Собаки їдять з задоволенням.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Прочитала отзывы уже после получения своего заказа и рада, что наша покупка успешная. Тоже переживала за качество корма и наличие плесени, но нам повезло и корм отличный. Очень радует акция. Мы перешли с Brit premium на brit care и довольны, собака ест с удовольствием, а прошлый перестала есть с ентзиазмом.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не обнарежны
- ВасилийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Брал по акции 2 мешка, 1й собака (Лабрадор) уже доедает. До этого брал ягненок и рис, говядина и тыква Brit fresh.
Лосось и картофель лучше всего зашёл.- Переваги:
- Нормализовалась работа ЖКТ, шерсть блестит. Собака ест с удовольствием.
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
вся продукция brit care супер катчество
- Переваги:
- Хорошый состав
- Надежда Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Я не первый раз заказываю именно этот корм на Розетке. Такого еще не было. Внутри упаковки обнаружился непонятного происхождения плесень. У меня стойкое впечатление что продают контрафактный корм. Такого нельзя допускать.
- Переваги:
- Собака пока ест
- Недоліки:
- не понятно что внутри.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Ева Ю***
О, такая же проблема, около 2 х кг корма в мусор ибо сплошная плесень
- Маотна
Ева, Вы в Розетке покупали? И когда?
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Корм отличный.Моя акита съела с удовольствием,как только открыли мешок.Стул нормальный, с ЖКТ проблем нет.Спасибо Розетке за санкционный корм
- Переваги:
- Вкусный и акция
- Недоліки:
- Не увидели
- Клочко К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Сегодня забрал корм в отделении Джастина, при внешнем осмотре товара не увидел ничего плохого. Но уже дома обратил внимание на наклейку "осторожно хрупкий предмет". Удивился, потому как хрупкий к корму не имеет никакого отношения. Решил сорвать наклейку и увидел под ней вот такой сюрприз. То есть упаковка была порвана не при доставке, а ещё раньше и сотрудники розетки решили просто заклеить дырку наклейкой и так отправить. Теперь непонятно полный ли вес упаковки, потому как корм мог просто высыпаться и оригинальный ли вообще в упаковке корм. Сотрудникам которые это сделали и вцелом розетке полный дизреспект.
- Переваги:
- Корм хороший
- Недоліки:
- Сотрудники розетки обманывают людей и держат их за дураков
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром- Виктория
Жесть! Нужно было отказаться от получения такого корма.
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Брали пачку этого корма раньше, все было ок. А в последний раз собака отказалась кушать его. Неделю мучались с этим кормом, провели терапию ЖКТ (панкреатин, йогурт, гастрофит) и бестолку, собака как не ела корм так и не ест. Попробовал сам - горчит. Предложили другой корм - стала кушать отлично.
- Переваги:
- Состав
- Недоліки:
- Собака отказывается есть корм
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Відмінний корм. Ідеально підійшов для англійського бульдога.
- Переваги:
- Гарний склад