Картка Rozetka

Відгуки покупців про Маркерна плівка ширина 120 см біла

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Скриня господарів

Надзвичайно швидко продавець зв'язався і відправив товар. Плівка якісна. Нема ніяких заломів як тут в декого написано. Упаковано в картон щоб не пом'ялось. Від пилу захищено додатково упаковочною плівкою. Тільки приємні враження від покупки.

• Продавець  Скриня господарів

Дякую за відгук, користуйтесь із звдоволенням.

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Скриня господарів

Відправили швидко, плівка хороша, гарно клеється. Маркери мають бути на водній основі. Але є нюанс, плівка по всій довжині має складки. Ці складки нічим не розрівнюються, навіть феном пробував. Доречі феном грійте дуже акуратно, бо це не звичайна самоконйка, вона стягується якщо трохи перегріти. Продавцю дякую за бонус

Переваги:
    Гарно липне, зі своїм завданням справляється
    Недоліки:
    Неможливо повністю виправити залом, тому одразу перевіряйте.
    • Продавець  Скриня господарів

Дякую за відкук. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо в приват фото залому, будь ласка

• Vita
    Відгук від покупця. Продавець: Скриня господарів

На моє повідомлення відправнику, що плівка пошкоджена, отримала саркастичну відповідь, що "так, вони спеціально жмакають, щоб читати негативні відгуки". Рекомендую навчитися толерантному спілкуванню з клієнтами. Замовникам рекомендую повністю розпакувати тубус на новій пошті, розгорнути повністю плівку і обдиватися.

Переваги:
    Прийшла вчасно
    Недоліки:
    Плівка зім'ята. Чи то "Нова пошта" постаралася, чи відправник не побачив.
    • Продавець  Скриня господарів

Отримувач звинуватив мене, як продавця, що ми жмакаємо плівку а потім відправляємо жмакану. Запропонували вирішити питання, нам відмовили. Плівку продаємо багато років, все ретельно упаковуємо, аби все дійшло цілим, але іноді трапляються випадки, пошкодження при транспортуванні, хоч нашої вини і немає, але намагаємось вирішити питання, але не в цьому випадку, нажаль...

• Березовська О***

Плануємо замовити ще
    Це чудовий варіант для навчальних цілей
    Класний засіб реанімації старої маркерної дошки

Переваги:
    Все чудово , плівка якісна , старається маркер гарно
    Недоліки:
    Важко клеїти розмір 120*180. Але впоралися
  • Войкіна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Скриня господарів

Плівка класна, гарно клеїться, але чомусь маркери до кінця не стираються((

Які ц вас маркери?

• Любов П***
    Відгук від покупця. Продавець: Скриня господарів

Плівка якісна, доставка відбулася своєчасно.

Робота продавця - жахлива.

Консультант, який оформляв замовлення, ображає у спілкуванні клієнта, дозволяє собі нетактовно і образливі вислови, коментарі

• Продавець  Сундук хозяюшки

Дякую за відгук, питання в тому хто кого образив...

• Василий Р***

все супер, закастомил шкаф

• Олекаандр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Скриня господарів

Продавець хороший. Користуємось 5 місяців. Діти задоволені. Все гарно стирається. Недоліків не знайдено.

• Продавець  Сундук хозяюшки

Дякую за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Анастасия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Скриня господарів

Рекомендую!)Приятно удивила оперативность связи продавца и отправка в день заказа, хотя заказ размещала в субботу.Полученной пленкой довольна,без проблем собственными силами поклеили и пользуемся ежедневно в офисе.

Переваги:
    Оперативность
    Качество

Благодарю за покупку!

• Остап Х***
    Продавець: Скриня господарів

Маю свій офіс. Замовляю продукцію в даному магазині - всім задоволений. Швидко, чітко, якісно! Рекомендую для співпраці

Переваги:
    Швидко, якісно
    • Продавець  Сундук хозяюшки

Благодарю за покупку!

• Таранець А***
    Продавець: Скриня господарів

Двічі переоформляла замовлення. Перший раз замість 2м, наділали 1,5м. Прийшла ніби б\у плівка, яку вже до цього клеїли. На клейкій стороні багато сміття. Не рекомендую!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Жахлива якість!