- Жиленко І***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Ідеальна сковорідка, користуюсь тільки тиждень, але в захваті від рівномірно просмажених і таких чудових оладок! Дуже рекомендую!
Не знаю, як довго протримається покриття, але наразі дуже задоволена і щиро рекомендую!
Легка у використанні, легко перевертати, бо не підгорають.
Смажу на ній протеїнові оладки з готової суміші, для яєшні і тп не буду використовувати.- Переваги:
- Смаження без масла, легка, чудові смайли
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Пательня- супер!!! Дуже зручно готувати котлети, навіть смайли видно)) Не пристають, рівномірно обсмажуються, мають ідеально круглу форму. Готувати одне задоволення!!! Однозначно рекомендую, особливо тим, в кого є малі дітки, готувати не тільки смачні, але й гарні страви в рази легше!
- Переваги:
- Супер якість, легка, компактна, зручно готувати, нічого не розтікається.
- Недоліки:
- Занадто ідеальна, але я б додала кришку й силіконову лопатку.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Класна і зручна, швидка доставка.
- АнжелаВідгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Готувати на такій пательні - це кайф, нічого не пристає, смайли добре видно.
- Переваги:
- не підгарає, не прилипає, можна жарити без олії та масла
- Недоліки:
- не побачила.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Робила на ній котлети, чудова сковорідка))
- Переваги:
- Поверхня до якої не прилипає їжа
- Недоліки:
- Поки ніяких
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Сковорідка дуже сподобалася. Готувала млинці з яблуками: смайлики добре видно, млинці рівненькі, гарненькі і, що особливо сподобалося, зовсім без жиру.
- Наталья Н***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Прежде чем писать свой отзыв я тестировала сковородку целый месяц!!! Могу сказать ОДНОЗНАЧНО ПОКУПАЙТЕ! СУПЕР сковорода для оладьев, на которой я жарила оладьи, сырники, блинчики, котлеты, овсяники, биточки, драники, панкейки, яичницу! ВСЁ ЖАРИЛА БЕЗ МАСЛА!!! Ничего не прилипает...не пригорает!!! Добавляю видео... смотрите как всё легко готовится на этой сковороде!
- Переваги:
- Отличное качественное покрытие...ничего не пригорает, не прилипает, можно жарить без масла!
- Недоліки:
- Желательно к сковородке и крышку продавать! Но без труда можно подобрать из тех, что есть дома!
- Ганна В***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Дякую. Пательня для оладок - СУПЕР. Якість - відмінна. Користуюсь із задоволенням не тільки для оладок! Надіслали швидко. Рекомендую.
- Микола Я***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Вчора забрав сковорідку, сьогодні дружина робила панкейки вийшли дуже класні та смачні)
- Черткова А***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Самая лучшая сковорода!!! Не прилипает, не пригорает, не нуждается в масле. Такие идеальные (воздушные и не жирные) оладьи у меня никогда не получались, сковорода-спасатель! :-D На мой взгляд такая сковорода должна быть у каждой хозяйки!!
- Переваги:
- Не прилипает, не нуждается в масле, не пригорает, тяжелая, качественная
- Ухина Н***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Люди!!! Могу сказать одно- БЕРИТЕ!!!!!Это такая прелесть!!!Я только что опробовала,восторгу нет предела!!! Продавец, доставка, всё на уровне,но сковородка- это нечто! Единственное,как за ней ухаживать правильно не знаю,это первая сковородка этой фирмы
- Переваги:
- Все
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Сковорода отличная. Соответствует описанию. Детям очень понравились оладушки со смайлами. Продавца и сковороду рекомендую.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Отличная сковорода!
- Переваги:
- Не прилипает
- Недоліки:
- Немного тяжеловата
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Отличная сковорода! Оладки получаются очень красивые, не прилипают. Продавцу большое спасибо! Заказывала через укрпочту, доставка бесплатная, очень быстро и оперативно отправили.
- Переваги:
- 10 ! по пятибалльной шкале)
- Ткачова О***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
оладушки получаются класные)) дети в восторге)) советую!
- Переваги:
- оладушки получаются класные)) дети в восторге))
- Недоліки:
- не нашла пока)
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Отличный сервис, замечательный продавец и хороший товар. Спасибо за оперативность и качество!
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Сковородка очень понравилась. Тяжёлая, добротная, прикольные оладьи, детям понравились.
- Переваги:
- Качественная,аккуратные оладушки.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Гарна, надійна. Вже спробували робити на ній панкейки, яєшню. Супер, смажить без олї, а головне - дитині цікаво їсти.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшла
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Придбала цю гарну річ.
Дуже задоволена.
Все добре,не прилипає.- Переваги:
- Гарні оладки.
- Недоліки:
- Не має.
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Чудова сковорода. Робили панкейки, сирники. Обмазати маслом зовсім краплю, і все готується, легко перегортається. Клас!
- Переваги:
- Зручна. Одразу 7 штук можна приготувати. Підходить для дієтичних рецептів.
- Ната С***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
К сожалению, наша индукционка не видит эту сковороду(( хотя в описании указано, что сковорода подходит для индукционных плит.
- Переваги:
- не могу оценить)
- Недоліки:
- не подошла к нашей индукции
- Продавець WMC
Доброго дня, в характеристики вказано що сумісність з джерелами тепла :
Газові плити
Електричні плити
Склокерамічні плити. - Заурбекова
Странно,моя плита видит..может вы переставите на малую комфорку?
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Сковородка тяжелая в чем большой плюс не летает по печке покупкой довольны
- Переваги:
- Класна сковородка
- Татьяна Е***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Отличное приобретение - оладушки, яичница супер)) Ничего не прилипает, на оладушках пропекаются симпатичные смайлы.
- Переваги:
- Не прилипает пища, поднимает настроение и аппетит ребёнку
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Отличная сковородка, готовлю сырники, блинчики, яичницы и даже котлеты. Ничего не прилипает, хорошо пропекается. Накрываю большой крышкой от бергофа. Супер приобретение!
- Переваги:
- Тяжелая, устойчивая, основательная, отличное покрытие.
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Отличная сковорода, жарю сырники, яйца, без масла совсем. Думаю и котлетки можно на ней пожарить. Одно удовольствие на ней готовить
- Переваги:
- Класс
- Елена А***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Покупала для оладьей ,но пользуюсь исключительно чтоб жарить яичницу (получаеться супер ) рекомендую !!!каждое яичко отдельно ,целенькое !!!
- Переваги:
- Постоянно в хозяйстве
- KotenokmВідгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Швидко відвантажили товар.
- Переваги:
- Не пригорає, добре готується, веселі смайли
- Недоліки:
- Не знайшла
- Любов С***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Сковорідка чудова, прислали дуже швидко, рекомендую!
- Переваги:
- Не пригорає,важка не перевертається
- Недоліки:
- Поки що не знайшла
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Отличная сковородка!!
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Сковородка бомба
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
За тиждень користування встигли посмажити котлети, сирники, картопляники. Дуже гарний результат - прожарюється, не прилипає. Пательня неперевершена!
- Переваги:
- Якісне покриття - не приліпає нічого. помірна ціна.
- Света Д***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Очень понравилась.Оладки апетитнее стали. Оперативненько доставили.
- Переваги:
- Не пригорает.Добротная.
- Недоліки:
- Для руки тяжеловата, но єто и хорошо,налаживать тесто на плите, так интереснее
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Отличная сковородка. Сегодня жарила капризные кабачковые оладьи. Получилось и переворачивать, и даже "смайлики" формочек видно. Посоветовала подруге и маме.
- Переваги:
- Не пригорает
- Татьяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Сковорода просто бомба качество супер отправили быстро запакована хорошо . Так что рекомендую.
- Переваги:
- Маленькая цена бомбическое качество.
- Андрій Г***
Можно узнать рецепт ?
- Владимир А***
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 24
Сковорода очень хорошая. Сожалею, что раньше не купила. Подходит не только для оладушек, которые получились в этот раз очень вкусные и прикольные. Я уже успела приготовить порционный омлет и котлетки в ней. И главное без масла.
- Переваги:
- Качество