Відгуки покупців про Навушники Sony MDR-EX15LPB
- Константин С***Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black
Купил любимой жене наушники. Она очень довольна.Доставили прям под крыльцо, сервис на 10 баллов.
- AudioTeam
Добрый день!
Благодарим за покупку и оставленный отзыв.
Всегда будем рады видеть вас в наших магазинах.
С уважением, AudioTeam!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Lilac
отличные наушники, качество звука отменное.
- Переваги:
- цена, качество.
- НектоВідгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: White
Покупаю эти наушники раз, эдак, десятый. Замечательная вещь. Звук отличный не "за сВАю ЦеНу", а в принципе. Это, конечно, не студийный идеал, но звучат они правда хорошо. Кто не верит, приглашаю загуглить АЧХ и другие параметры этих наушников в интернете, есть детальный анализ. Единственный минус (и причина, по которой я беру новые уже десятый раз) - с проводом нужно обращаться довольно бережно, особенно в районе штекера, иначе он жить будет не дольше года.
- Переваги:
- 1: На месте всё: и басы, и средние с верхними частотами.
2: Звук не размазанный, чёткий.
3: Хорошо сидят в ушах. - Недоліки:
- Не очень прочный провод
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black
Звук прям 6/10, если вам важен звук - вообще не советую, вроде бас неплохой, но на шипящих звуках прям слышно дешевизну. Выглядят так себе, очень тонкий провод. Пишут что долговечные, видимо, в этом их достоинство. Могу посоветовать JBL T110 за эту же цену, звук и вид лучше, но провод ломается хорошо
- Переваги:
- Недоліки:
- Звук
- Burlak Y***Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black
Спс,все быстро и четко .
- Дмитрий В***Відгук від покупця. Продавець: NB-Smart. Колір: Black
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: NB-Smart. Колір: Purple
Отличные
- Переваги:
- Супер
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: Gadget_XL. Колір: Black
Дуже легкі, навіть як для карманних навушників, що викликає побоювання про їхню надійність, але ще подивимося.
- Переваги:
- Хороший звук для такої ціни
- Недоліки:
- Поки що не має
- Продавець Gadget_XL
Дякуємо за відгук. Приємно, що вам сподобалося. Звертайтесь ще.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: thm. Колір: White
Самі навушники класні, зручні і легкі. Цю модельки з і без гарнітури купую уже більше року, штук 7 напевно купили і всі в Розетці, у мене їх постійно діти забирають. Але остання покупка мене неприємно вразила, купила і тільки сьогодні розпечатала, а ними уже хтось користувався і підпсував, і упаковка порушена :(((, тобто б/у, 2 тижні пройшли давно. Я не розумію як так можна. Тому порада, відкривайте і перевіряйте в магазині. За самі навушники 5+, а от за цю останню покупку навіть 2 не можна поставити, оскільки б/у
- Переваги:
- навушники класні, зручні і легкі
- Недоліки:
- Останні, які купила виявилися уже б/у
- Продавець thm
Дякуємо Вам за відгук!
- Oleg D***Відгук від покупця. Продавець: KindMarket. Колір: Black
Брать стоит)
- Переваги:
- Звук нормальный, нет лишних шумов, рекомендую. За свою цену полностью себя оправдывают.
- Недоліки:
- Провод тонкий что может привести к перелому или сильному запутыванию
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Innsystems. Колір: Black
нормальні навушники за свої гроші
- DanilПродавець: Sweetbuy!. Колір: White
Заказал наушники 2 дня назад, до сих пор не отправили. Статус заказа «комплектуется»
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Не знаю
- Олексій Ц***Продавець: Your House. Колір: Black
Замовив ці навушники.
Добре, що перевірив на місці видачі.
Звук у правому динаміку - відсутній.
У лівому ледь-ледь чутно хоч щось.
Прийшли у картонній коробці.
Тобто. З зовні нормальна упаковка (назва, модель, фото). В середині, картонна обгортка, в якій у матовому пакетику лежить навушник та пара запасних накладок. І брошура від виробника.
На цьому все. Довелось повернути...- Переваги:
- Відсутні.
- Недоліки:
- Не працює правий динамік. Ледь-ледь чути лівий. Дуже тонкий провід який через пару мотків переламається.
- николай п***Продавець: Лоукостер. Колір: Black
- Пользователь
Судя по картинке, слева это не EX15LP а EX15AP - у них микрофон и кнопочка управления есть
- Маргарита Ф***Продавець: GRAND LIFE. Колір: White
У них нет динамика?
- ТатьянаПродавець: KindMarket. Колір: Black
Скажіть будь ласка є мікрофон у них?
Представитель компанииДоброго дня, Тетяна. Мікрофона нема, він присутній в EX15AP.