- Наталя М***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Брала на подарунок - гарний та якісний посуд, приїхало все ціленьке.
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Дуже гарний практичный посуд
- Иван Х***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Хороший набор посуды
- Недоліки:
- Инна Д***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Все приїхало вчасно, гарно зараковане та ціленьке
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Добрий день! Сервіс отримала, задоволена на всі , вже красується на новенькій кухні !
- Продавець Estetiks Official
Доброго дня. Дякуємо за теплий відгук. Користуйтесь з задоволенням. Чекаємо на нові замовлення)
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Основний колір: Чорно-білий
Тарілки гарні, прийшло все запаковано і все ціле, Рекомендую...
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Хороший набор, все приехало целое
- Анна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
- Бабичук О***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Заказывала на подарок
Тарелочки пришли целые- Переваги:
- Цена качество
- Марина Х***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Чудовий сервіз, зручні тарілки, досить легкі. Я задоволена покупкою.
- Просковья П***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Отлично
- Ирина Н***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Набір дуже гарний , вислали швидко , прийшов цілий , але одна з тарілок з браком , дуже шкода
- Переваги:
- Товар відповідає замовленню
- Недоліки:
- Бракована тарілка
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Блакитний
Перевіряйте уважно при отриманні . Ми наче все гарно перевірили але після більш ретельного огляду виявилось що одна тарілка була розбита .
- Переваги:
- Гарный колір , якість та приємна ціна
- Недоліки:
- Одна тарілка прийшла розбита
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Сервиз приехал в целости и сохранности. Очень красивый, современный. Подойдет как на праздники, так и на обыденные дни. Продавец быстро связалась, все уточнила и отправила товар. Спасибо большое, я довольна!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Блакитний
Заказ доставили быстро. Все целое.
Эстетически оформлено и упаковано.
Я рада. Благодарю и рекомендую)))).- Переваги:
- Прекрасное качество и цвет. Радует взгляд. Цена.
- Недоліки:
- Нет.
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Чудовий сервіз, зручно миється в посудомийці. Дякую
- Еліна Б***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Білий
Посуд гарно запакований, хорошої якості, відправили швидко. Я задоволена. Дякую.
- Андрей Я***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Блакитний
Новою поштою прийшло швидко! Товар гарно запакований, все ціле та неушкоджене!
- Переваги:
- 19 предметів в наборі! Якісне скло та приємна гамма кольорів!
- Недоліки:
- Відсутність кришки для салатниці, але це вже більш примха, в наборі її і не має бути
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Блакитний
Добрий! Сподобався.
- Переваги:
- Якість,колір
- Недоліки:
- Немає.
Але кур'єри недолугі,тому рекомендую перевіряти ретельно при отриманні.
- Кристина В***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Блакитний
На вид хорошие тарелки, красивые, доставка была быстрой, но на одной тарелке есть синее пятно.
- Недоліки:
- Одна тарелка с пятном
- Яна Т***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Блакитний
После первой мойки в посудомоечной машине с одной тарелочкой вот такое случилось. Просто распалась на две части.
Может я не права и ее нельзя в посудомоечной машине мыть? По пойму...- Переваги:
- Красивая
- Недоліки:
- Раскололась после первой мойки в посудомоечной машине.
Дуже гарний посуд!
Колір ніжно блакитний. Те, що треба для нашої кухні та вітальні.
Думаю взяти ще один, на той випадок коли збирається велика компанія.
Замовляла адресну доставку.
Доставка - ідеальна. Вчасно та під двері.
Дуже рекомендую цей набір.
Простий і водночас дуже гарний.- Переваги:
- Недоліки:
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Блакитний
Добре упакували, все доїхало ціле.
- Переваги:
- Чудовий посуд, гарний колір.
- Недоліки:
- Немає.
- Татьяна У***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Блакитний
Гарний посуд.
Дякую, Estetiks Official, за оперативну роботу і якісну упаковку.- Переваги:
- Гарний посуд
- Недоліки:
- не мае
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Блакитний
Дуууууже красивий і якісний посуд, добре упаковано - доїхав без проблем) продавець супер швидко все надіслав. Задоволена :)
- Продавець Estetiks Official
Дуже вдячні Вам за відгук!)
- Анна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Блакитний
Чудовий набір посуду і дуже уважний дбайливий продавець! Замовили два набори, прийшли обидва цілі, чудово упаковані. Швидка доставка, все сподобалося, колір красивий.
- Переваги:
- Якість посуду і пакування, якісний сервіс
Дякуємо за відгук.)
- Ковальчук А***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Блакитний
Чудовий набір посуду, приємна ціна, оперативна відправка. Все прийшло гарно запаковане. Рекомендую
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Блакитний
Зручний і недорогий
- Переваги:
- Колір дуже приємний
- Недоліки:
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Кількість персон: 6. Основний колір: Блакитний
Гарно запаковано, не розбите. Прийшло вчасно
Дякуємо Вам за відгук!
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Helga. Кількість персон: 6. Основний колір: Чорно-білий
Брала на подарунок. Дуже сподобався. Гарна якість. Стильний посуд!!!
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: PosudTrade. Кількість персон: 6
Посуд приїхав на НП гарно запакований , все ціле ) продавця рекомендую
- юлия а***Відгук від покупця. Продавець: Казанофф. Кількість персон: 6. Основний колір: Бірюзовий
Хорошо упаковано, никаких недочётов!
- Переваги:
- Красиво!
- Недоліки:
- Нет!
- Продавець Казанофф
спасибо за отзыв! пользуйтесь с удовольствием!
- НинаВідгук від покупця. Продавець: Казанофф. Кількість персон: 6. Основний колір: Бірюзовий
Шикарный набор , чудесно упакован и быстро отправлен благодаря ответственному продавцу! Очень рекомендую!
- Переваги:
- Цена, упаковка, продавец
- Продавець Казанофф
дякуємо за відгук! користуйтеся із задоволенням!
- Юлия Ж***Відгук від покупця. Продавець: Казанофф. Кількість персон: 6. Основний колір: Бірюзовий
- Ника Н***Відгук від покупця. Продавець: Казанофф. Кількість персон: 6. Основний колір: Бірюзовий
Очень быстрая доставка.
Продавец надёжно упаковал посуду. Доехало все целое и невредимое!- Переваги:
- Цена, надёжная упаковка, скорость доставки.
- Недоліки:
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Казанофф. Кількість персон: 6. Основний колір: Бірюзовий
Отличный набор, быстрая доставка, все целенькое! Спасибо
- Переваги:
- Качество