- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
зручний, невеликий
- Переваги:
- дуже зручно, коли стираються позначки
- Продавець Homeday
Наталія, дякуємо за Вашу увагу та високу оцінку. Раді, що Вам сподобалося. Намагатимемося приємно дивувати Вас новими товарами. Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Екатерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
Термометр работает. Мама довольна.
- Продавець Homeday
Катерина, дякуємо, що поділилися своїми враженнями про роботу нашої компанії. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
Зручна річ для старих газових плит (а може і не тільки).
Займає не те щоб багато місця і навіть немає необхідності якось намагатися його підвісити, мені достатньо поставити на решітку.
Якимось чином йому вдається забруднюватись, хоча ще не разу не готував чогось що ляпає (типу курки чи щось такого))
Під час миття до нього легко потрапляє вода, а ось випаровується звідти дуже повільно.
Ризикувати та засовувати у духовку скляну річ з водою, яка не факт, що сама безпечно випарується при нагріванні, а не розірве скло, не наважився.- Переваги:
- Легкий корисний та доволі точний
- Недоліки:
- Невідомо як, але йому вдається забруднюватися із середини...
- Продавець HOMESALE
Артеме, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- Мария Д***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
Отличный термометр
- Переваги:
- Удобно крепиться, компактный, цена
- Продавець HOMESALE
Маріє, вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна Ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
Маленький розміром, точний термометр.
Просто рятівник на кухні!- Переваги:
- Точність
- Продавець HOMESALE
Ольго, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
Чудово, все коректно працює)
- Продавець HOMESALE
Андрію, раді, що змогли виправдати Ваші очікування! Дякуємо за відгук!
- Ярослав Ж***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
Просто хороший и корректно работающий термометр для духовки. За эту цену супер.
- Переваги:
- Работает хорошо
- Продавець HOMESALE
Ярославе, дякуємо за позитивний відгук. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Виктория А***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
Прибор правильно показывает температуру.
( проверила прибор на точность показаний температуры калиброваным прибором)- Переваги:
- цена-качество
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все супер, свою функцію робить
- Переваги:
- Все супер, свою функцію робить
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук про Термометр для духовки Oven (5643). Раді чути, що ви задоволені покупкою та термометр добре виконує свою функцію.
- Виталий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Корисна річ у побуті
- Переваги:
- Привабливий на вигляд
- Недоліки:
- Шкала на Фаренгейтах зайва
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що термометр став корисним у побуті та сподобався вам зовнішнім виглядом.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Норм
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що термометр вас влаштував. Нехай користування буде зручним та корисним!
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Зовсім нікуди не годиться.Температуру показує не вірно.
- Переваги:
- Недоліки:
- Бреше
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що термометр для духовки не виправдав ваших очікувань. Неточні показники можуть бути пов’язані з індивідуальними особливостями використання або потребою у перевірці приладу. Рекомендуємо звернутися до служби підтримки для обміну або повернення.
- Вероніка С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Зручний термометр для вимірювання та регулювання температури в газовій духовці.
- Переваги:
- Дуже виручає в духовках, де немає термометра
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що термометр став корисним у користуванні та допомагає контролювати температуру в духовці. Бажаємо приємного користування!
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
виглядає якісно, не випробовувався ще, але присутній брак - перекошений циферблат, що засмучує (в точці видачі не придивлявся детально, тільки перевірив наявність відповідного товару в коробці )
- Переваги:
- поки незрозуміло
- Недоліки:
- брак - перекошений циферблат
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук і детальний опис ситуації.
Нам прикро, що ви зіткнулися з виробничим дефектом. У разі виявлення браку радимо звернутися до служби підтримки Rozetka — товар можна , за потреби, обміняти або повернути згідно з умовами гарантії. Ваш зворотний зв’язок дуже важливий для нас і допомагає покращувати контроль якості продукції.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Термометр прийшов розбитий, але так як довіряла сервісу і не перевірила при отриманні, продавець відмовив в обміні(
Представник постачальникаНам дуже шкода, що ви отримали товар у пошкодженому стані та зіткнулися з такою неприємною ситуацією. Розуміємо ваше розчарування. На жаль, обмін або компенсація можливі лише за умови перевірки товару під час отримання та фіксації пошкоджень перевізником. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — ваш відгук важливий для нас і допомагає покращувати сервіс.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Показує температуру, але зовнішнє коло з температурою по фаренгейту не потрібне. Воно більш наглядне.
- Переваги:
- Показує температуру
- Недоліки:
- Не потрібна температура по фаренгейту, а вона на зовнішньому колі
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що термометр добре виконує свою основну функцію — точно показує температуру.
Щодо шкали у Фаренгейтах — розуміємо вашу думку. Вона додається виробником як універсальна опція для різних країн, але дійсно може здаватися зайвою, якщо ви користуєтеся тільки Цельсієм.
Дякуємо, що поділилися враженнями!
- Светлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дякую все сподобалось. Свою функцію виконує
- Переваги:
- Бачу температуру у духовці
- Недоліки:
Представник постачальникаРаді, що термометр вам сподобався та добре виконує свою функцію.
Дякуємо за відгук і довіру до нашого товару!
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хорошо справляется со своей задачей
- Переваги:
- Небольшого размера
- Недоліки:
- Со временем темнеет
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що термометр добре виконує свою функцію і зручний у використанні.
Щодо потемніння з часом — це може бути пов’язано з високими температурами в духовці. Ми рекомендуємо періодично очищати корпус м’якою губкою після повного охолодження.
- Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже зручно в користуванні. Показує все точно. Перевіряла
- Переваги:
- Ціна і якість хороші
- Недоліки:
- Поки що немає
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Точність термометра
- Переваги:
- Чіпляється легко,компактний
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
але трохи погано видно через два скла духовки
- Переваги:
- непогано,
- Недоліки:
- -=
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Розрахований не на наш ринок, фарергейти
Представник постачальникаДобрий день! Градуси вказані нижче кольорової графи у Цельсіях.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Брав для старої радянської духовки, працює не потемнішав
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Олександра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Швидко відправили.
Товар гарний, зручний у використанні.
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Температуру показує) Недорогий, зручний, відповідає опису.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Friendly Group. Колір: Білий
Малий та зручний.
- Продавець Friendly Group
Олег, дякуємо за позитивний відгук. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Валерія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже зручно
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Загалом хороша річ.
- Переваги:
- Потрібна річ.
- Недоліки:
- В різних місцях духовки може показувати різну температуру.
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Рекомендую
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Зручний в користуванні.
- Переваги:
- Більш точні показники термометра, зручно витримувати температуру.
- Недоліки:
- Поки що не виявив.
- Любомир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Поки один раз користувався, працює)
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Працює добре, нарікань нема.
- Переваги:
- Все чудово!
- Недоліки:
- Поки нема
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Сірий
норм термометр только китайцы перепутали градусы цельсия сфариннейтами.
- Переваги:
- норм
- Недоліки:
- перепутаная шкала
- Продавець SunDay
Віктор, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- Ніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку.
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже зручні у використанні. Задоволена
- Переваги:
- Зручні у використані
- Недоліки:
- Не знайшла
- Егор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Спасибо.Удобный.