- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Читав гарні відгуки, використовував ШІ, коли вибирав між різними виробниками, зупинився на Антістресс, купив 2 ковдри. Але вони парять, повітря не проходе, тіло не дихає. Мені постійно в них жарко, дуже не комфортно. В квартирі 20. Я не рекомендую дану модель. Викинуті гроші на вітер (((
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам дуже прикро, що ковдра не виправдала Ваші очікування. Ви обрали зимову ковдру. Якщо в приміщенні 20 градусів, можливо розгляньте інший варіант ковдри з меншою щільністю.
З повагою компанія Sonex.
- Сокур А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Очень теплое и лёгкое одеяло, не парит, мы довольны
- Павло Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Приємна та тепла ковдра
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX
- Михаил Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Купува цю саму ковдру років з 4-5 назад, просто супер була. Вирішив її придбати знову, але це вже не та якість. Раніше вона була більш матовою чи що (не знаю як сказати), тобто вона в підковдрі трималась разом з нею, не зʼїджала і тд. А тепер вона як глянець, зʼїджає, постійно рухається в різні сторони, короче не рекомендую тепер
- Переваги:
- Теплі
- Недоліки:
- Ковдра живе окремо від підковдри
Представник постачальникаДоброго дня. Нам дуже шкода, що данна Ковдра Antistress Карбон 155x215 не справила на Вас враження. Ковдра легка та комфортна, щільність - 300 г/м2, застосування: Осінь, Зима, Весна. Кімнатна температура 18-22 С. Система Stress-Free System, завдяки вуглецевим волокнам, ефективно знижує можливість утворення і накопичення зарядів статичної електрики на тілі людини. Наповнювач - штучний лебединий пух: м'яке волокно, яке добре тримає форму, зберігає тепло, пропускає повітря, добре переться, не викликає алергії. Ковдра повторює форму тіла завдяки спеціальному стьобанню BodyAdapt. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
Приємних моментів з Sonex)- Лариса
У всей моей семье уже такие одеяла. Другие одеяла с обычным микрофибровым чехлом , которые сильно тормозят при одевании в пододеяльник и еще бьются током, (очень не приятно) я раздала и больше никогда не куплю. Единственный минус , после нескольких стирок появились чуть катышки, но я готова смириться с этим , так как форма, плотность, качество чехла - идеальные .
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Спустя 2 месяца использования можно написать отзыв. Одеяло очень лёгкое и пушистое, довольно тёплое. Пока ещё серьёзных морозов не было, но при температуре 18- 20 градусов в комнате спать под ним было комфортно. Пометка антистресс просто маркетинговый ход. Своих денег стоит. Надеюсь через год не собьется.
- Переваги:
- Лёгкое тёплое
Представник постачальникаДобрий день. Дуже вдячні за відгук. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
Приємного відпочинку з Sonex)
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Все отлично, покупали год назад ребенку, пользуемся с удовольствием
- Переваги:
- Качественное
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана. Дуже вдячні за відгук. Приємного відпочинку з Sonex)
- Виктория Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Надіслали дуже швидко. Ковдра гарно зігріває, легка та охайно виглядає.
- Переваги:
- Надіслали дуже швидко. Ковдра гарно зігріває та охайно виглядає.
- Екатерина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Замовляли дві ковдри.
Одна прийшла з дефектами, двійний шов та нитки, що стирчать.
Довелося повернути- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Брак
- Гутник А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Замовили собі, через деякий час замовили ще й донці. Дуже задоволені. Тепле,об'ємне, приємне на дотик. По розмірах відповідає всім заявленим параметріам))))
- Переваги:
- Тепле,приємне
- Недоліки:
- Поки не помітили
- Гутник А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Чудова ковдра. Навіть не очікували. Дуже тепла. Не тоненька. Купували спеціально на холодну пору року. Завжди користувались тоненькими і легкими,а тут придбали таку. Хто не любить ,щоб була щільна і не легка- не підійде. Але дуже задоволені)))
- Переваги:
- Тепла, об'ємна. Відповідає розміру. Немає запаху
- Недоліки:
- Поки не помітили
- Михаил А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Заказывал размер 155 × 215, кинул дома на двухметровый матрас и увидел что он с ним почти вровень по длине, замерял, точно, длина = 205 см. Это как вообще? Ширина норм = 155.
При получении порадовало то, что он был в чехле с ручками. Но пройдя пару км домой спокойным шагом, у одной ручки повылазили нитки, которыми она была пришита и она отпала. Но да ладно, по сравнению с недостающими 10 см по длине одеяла - это пустяк.- Переваги:
- Легче на 10 см недостающей длины
- Недоліки:
- Приехал на 10 см короче по длине
- Марина-МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Это мое второе одеяло фирмы Сонекс.Первое было цветное,котона кажется.Уже стирала,все отлично,только стиральная машина на 6кг,одеяло 2.0 *2.20 еще как-то стирает,а отжать не может,приходится останавливать программу и отжимать вручную.Пошив на 5+.Ткань не шуршит,как некоторые в отзывах пишут.Легкое,стеганное.Смотрится дорого.Куплю еще такую подушку.Вся инновация одеяла в его материале.А набит тинсулейтом,это тот же синтепон.Ток по-модному называется,якобы усовершенствованный.Цена отличная.
- Переваги:
- Качественно пошито
- Марина-Маргарита
Дополню отзыв:одеяло оочень легкое,прилегает к телу,спать под ним одно удовольствие.У меня одеяло в пододеяльнике,в нем оно немного скользит,но некритично.А по поводу шуршения,не знаю как описать:наверное, звук похож на тот,когда по синтепоновой куртке проводишь рукой.Вообщем,на сон это никак не влияет.К покупке рекомендую.
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Купил 2 года назад и соответственно 2 сезона уже спал под ним, поэтому могу точно сказать что это хорошее, теплое одеяло. Хотя у меня и самая большая модель - 220х200 оно совсем не тяжелое, но веса достаточно для того чтобы опускаться и так сказать обволакивать тело. Кстати не думаю, что это заслуга стежки "кокон", так как оно обволакивает даже если застелить его и не вдоль.
Одеяло теплое, но не супер чтобы жаркое, пока не включили отопление в квартирах сверху еще стелю плед ибо холодно. Но зимой сплю под одиним одеялом, температуру держит хорошо. Когда уже более менее тепло также хорошо "дышит".
Где-то с мая по конец августа-сентябрь под ним жарком, но именно такое и нужно было. Антистресс тобишь снятие стат электричества, работает даже с пододеяльником так как теперь и не вспомню когда последний раз оно "стреляло". В общем я даже не знаю в чем еще, кроме теплоты, может быть лучше какое-то одеяло дороже. Если заинтересовались, можете смело покупать
#мояраспаковка- Переваги:
- Теплое, легкое, универсальное, цена
- Недоліки:
- Спустя неск. месяцев появились катышки
- валерия д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
спасибо за быструю доставку
- Переваги:
- Очень приятное одеяло,легкое,теплое,аккураратные швы,красивый материал чехла.Все ожидания оправдались,покупкой довольна.
- Геннадий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Отличное одеяло. Брала раньше других размеров. Ткань чехла гладкая и скользит, что очень облегчает одевание одеяла в пододеяльник, не такая как в других одеялах - микрофибра - очень тормозит.
- Переваги:
- отличное одеяло, чехол
- Валерий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Покупали еще летом, а пользуемся с осени. Одеяло легкое, пышное и очень теплое. Недостатков пока не обнаружили.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Дійсно, легка і тепла ковдра. Але хто не мерзляк, може бути аж занадто тепло. Для мене це буде чисто зимова ковдра, на весну - осінь треба буде щось прохолодніше брати. Якість сподобалась, то буду іншу купувати такої ж фірми.
Приємна на дотик, використовую без підковдри. Трохи шуркотить, кицька пару тижнів боялася взагалі на неї ступати, але потім звикла.
Що важливо, дійсно має антистатичний ефект, бо зимою статика то є велика проблема.- Переваги:
- антистичний ефект
- Недоліки:
- нема
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Купила это оделяло для гостей, но сама постоянно пользуюсь. Очень легкое и действительно теплое! Да, торчали несколько ниток, но это не проблема их обрезать и совсем не критично. Одно удовольствие укрываться им. Качество отличное! Радует, что в Украине есть достойные компании. Цена = качество!
- Переваги:
- Легкое, теплое
- Недоліки:
- не нашла
- ирина б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Отличное одеяло.
- Надежда Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Пушистое, не тяжелое. Очень теплое. Хорошо пошито. Красивая ткань. Брали на подарок. Понравилось. Себе тоже такое заказали. Только больше размером и с подушками. Рекомендуем.
При перевозке порвался угол чехла , в котором было одеяло. Сверху чехла упаковщики кое-как намотали прозрачную пленку,которая тоже порвалась. Итог: угол одеяла был весь в грязи. Пришлось застирывать. Было очень неприятно, брали одеяло на подарок.- Переваги:
- Очень теплое, пушистое, качественное.
- Недоліки:
- Нет.
Эксперт RozetkaДобрый день, Надежда! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.
- Юлия S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
- Переваги:
- Одеяло прошито , отличного качества.
- Недоліки:
- В любимой флисовом пижаме не поспишь под ним - жарко :)
- Константин Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Очень доволен покупкой, одеяло теплое и лёгкое.
- Переваги:
- Теплое и лёгкое
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Ковдра аж занадто тепла. Я сплю при кімнатній температурі +16, то трохи загаряче засинати, вранці самий раз. Я б взяв краще ковдру з плотністю 200 гр/м, щоб комфортніше було. На двох людей підходить.
- Переваги:
- легка приємна
- Недоліки:
- занадто жарка
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Чудове одіяло м'ягке, легке, пухке, тепле!
- Максим Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Можно советовать.
- Переваги:
- Хорошее, качественное одеяло.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Марина ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Пока ещё не пользовались, но одеяло красивее не пошито качественно
- Переваги:
- Красивое
- Недоліки:
- Пока нет
- Dmytro B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
легкое, теплое.
размер - неформат.
"коконы" - чистый маркетинг (- Переваги:
- легкое
- Недоліки:
- неформат
- Андрей
В каком смысле неформат? Это самый распространённый размер! И коконы никакой не маркетинг они там есть.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Подскажите нужно ли для этого одеяла пододеяльник?
- Ольга
Можно и без пододеяльника. Просто в пододеяльнике одеяло дольше прослужит.
- Андрей
Здравствуйте, Сергей! Пододеяльник по вашему желанию, но без него эффект от углеродных волокон будет лучше...
- Лариса Г***
Любое одеяло одевают в пододеяльник.
- Марія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Ковдра,те що треба.М'ягенька і тепленька.А завдяки акції від розетка-я її придбала.Дякую.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
- emulightВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Одеяло супер. Действительно тепло зимой, и вот весной даже можно комфортно спать, не парит. Не комкается. Очень доволен
- Переваги:
- Одни плюсы
- Ангелова С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Классные одеяла- пушистые, легкие, тёплые, но не паркие. Как в европейских отелях. Я очень довольна покупкой. Рекомендую
- Переваги:
- Легкие, тёплые, дышащие
- AlyonaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
теплое,удобное.стоит своих денег
- Переваги:
- хорошая качественная фирма
- Alyona F***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
все супер.розетке спасибо
- Переваги:
- классное большое теплое одеяло
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Прекрасна тепла, комфортна ковдра! "Дарує тепло" і не парить. Дуже якісно пошита, тканина покриття якісна. Тепло під нею, і коли в хаті нема опалення
- Переваги:
- Задоволені всіма показниками!
- Недоліки:
- ---
- Станіслав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Прекрасна ковдра, дуже тепла і м*яка