Відгуки покупців про Ковдра Sonex з вовни DreamStar Євро 172x205 см (SO102050)
- ПетрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Следует признать, что качество продукции этого производителя стремительным домкратом скатилось ко дну. Уже второе одеяло от Сонекс, которое дает усадку. Конкретно это уменьшилось на 15-17 см по ширине и около 20-22 см по длине, после стирки на 30 градусах в режиме шерсть/шелк вода в баке. Кроме того, меня просто обескураживает тот факт, что производитель категорически отказывается печатать на этикетке размеры одеяла. Приходится искать в заказах. Естественно, сейчас производитель пройдет мимо этого комментария застенчиво опустив голову в песок и ничего не ответит. И ведь действительно, что отвечать-то? Мертвое дело, живая копейка.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Ковдра з вовни DreamStar має щільність - 300 г/м2. Легка та тепла, підтримує оптимальну температуру тіла. За умовами належного догляду, ковдра прослужить багато років. Догляд за виробом: Потребує щадного догляду. Прати слід в режимі делікатного прання, неприпустиме сильне віджимання. Не дозволяється прати виріб з хлорвмісними відбілювачами. Виріб не повинен піддаватися механічному сушінню. Виріб не повинен піддаватися прасуванню. Допускається хімічне чищення виробу але при чищенні необхідно знизити механічне навантаження, ступінь вологості і температуру.
Ми завжди приймаємо до уваги усі зауваження, адже при виробництві нашої продукції ми максимально націлені на те, щоб вона приносила нашим клієнтам лише задоволення і комфорт. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
- Анастасия Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Ковдра дуже подобається , гарно зберігає тепло , легка та комфортна
Взагалі це вже другий раз я купляла саме цю модель ковдри. На фото справа та сама перша ковдра , котрій більше 8 років . Але здається неправильне прання та й з плином часу, вона втратила свою форму .- Переваги:
- Легка та тепла
Представник постачальникаДобрий день. Дуже вдячні за відгук. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Перший відгук який лишила не зовсім відповідає дійсності, ковдра дійсно протиалергічна, але дуже швидко зносилася,якість просто не з найкращих, дуже тонка, як тоненький пледик на літо, минулого року тільки купила і вже потрібна нова...
- Недоліки:
- Дуже тонка і холодна
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Ковдра з вовни DreamStar має щільність - 300 г/м2. Легка та тепла, підтримує оптимальну температуру тіла.Ковдра складається з натуральної овечої вовни. За умовами належного догляду, ковдра прослужить багато років. Догляд за виробом: Виріб не повинен піддаватися пранню. Не дозволяється прати виріб з хлорвмісними відбілювачами. Виріб не повинен піддаватися механічному сушінню. Виріб не повинен піддаватися прасуванню. Допускається хімічне чищення виробу але при чищенні необхідно знизити механічне навантаження, ступінь вологості і температуру.
Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX.
- Костянтин Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Купляв схожу ковдру років п'ятнадцять тому, і вона досі зігріває. Гадаю ця буде не гірше.
- Недоліки:
- Немає.
- Татьяна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Хорошее качество.
- Илона К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
одеяло без посторонних запахов, упаковано хорошо. не понравился цвет, но оно будет в пододеяльнике, поэтому это просто замечание
- Переваги:
- неплохое одеяло на свою цену
- Недоліки:
- пока не вижу
Представник постачальникаІллона дякуємо за відгук. Тканина в ковдрі Sonex з вовни DreamStar, натуральна 100% бавовна, має кремовим відтінко.Без хімікатів та барвників, збережені біологічні властивості.
Приємних моментів з Sonex)
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Теплота на 3 з 5, не дуже тепла для зимового періоду, хоча заявлена як зимова ковдра. Збилася після пари місяців використання.
Якість на 3 з 5.
Маю вовняну ковдру іншого виробника, яка набагато тепліша та якісніша.- Евгений
Здравствуйте, подскажите пожалуйста название другого производителя у которого лучше качество. Спасибо
- Олена
Підкажіть, будь ласка, іншого виробника.
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Одеяло отличного качества, лёгкое, воздушное и при этом очень теплое!
Представник постачальникаДобрый день, Елена!
Благодарим Вас за комментарий.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Розчарована. І це вже вдруге. Товар зовсім не такий як на фото(
Привезли світло-коричневе однотонне.- Недоліки:
- Не відповідає фото на сайті
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Разочарована снова. Уже второй раз покупаю одеяло на Розетке и снова товар не соответствует фото. На фото светлое с красивым рисунком одеяло, а мне доставили светло-коричневое без рисунка. К сожалению не увидела несоответствие во время доставки, плотно запаковано было и на улице темно( Ув. Розетка, если товар не соответствует заявленому, может надо позвонить и уточнить у клиента подходит ли другой вариант? Зачем доставлять не то, что представлено на сайте?
- Недоліки:
- Не соответствует фото
- Чорна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Тонка. Взимку буде холодно. Колір бежевий.
- Переваги:
- Ковдра, як ковдра
- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Почитала отзывы и купила сразу 2. Ожидала большего. По теплоте среднее, хотя заявлено как 100%шерстяное, думала будет лучше. Цвет пришел темный беж, совсем никак на картинке.
- Ярослав М***
Вы шутите???.да оно такое тёплое что под 5им жарко спать.
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Качественный товар.
Наш производитель.
Цена по скидке очень вкусная.- Переваги:
- Качество
- тетяна п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Дуже тепла, відразу відчувається що виготовлена з якісного матеріалу виготовлена, в мене алергія на поліестер, купила цю ковдру і алергії як і не було, дуже задоволена товаром, дякую розетка за якісний товар і швидку доставку
- Переваги:
- Якісний товар
- Недоліки:
- Не виявила
- Віктор Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Тепла і легка. Сподобалась
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Ковдра повністю відповідає заявленим характеристикам.
- Переваги:
- Чохол - 100% бавовна
Наповнювач - 100% вовна - Недоліки:
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Тепла і приємна ковдра. Без запаху.
- Даниил
Виктор, скажите пожалуйста, у Вас одеяло выглядит как на фото от розетки или как люди указали в отзывах?
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Время покажет качество, пока довольна
- Переваги:
- Хорошее одеяло за свои деньги, натуральный состав
- Недоліки:
- Пока не знаю
- Михайло І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Няшна ковдрочка.
Запах - ок. - Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Упаковка пошкоджена, в середині упаковки чиєсь волосся, що не дуже приємно. Запах синтетики.
- Переваги:
- Здобув цінний досвід не купувати такі речі на розетці, повертати відмовилися
- Недоліки:
- Чиєсь волосся, не приємний запах, пошкоджена упаковка
Эксперт RozetkaДоброго дня, Владислав! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Товар прийшов абсолютно іншого кольору.
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Плутанина
- Маша
Якого кольору? Можна фото?
- Ігор П***
Перед тим як заказати раджу вам запросити фото, вони то можуть зробити.
- Сухоносенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Одеяло очень хорошее по качеству и претензий к нему нет.Я покупала ранее такое же но в размере 155х215, все соответствовало заявленому фото. Сейчас заказала на подарок но в размере 140х205 и очень разочаровалась когда получила его в горчичном цвете с абсолютно другим принтом. Связавшись с розеткой, мне ответили, что только в горчичном цвете есть этот размер. Ув.розетка, не вводите людей в заблуждение и смените фото, чтобы соответствовало действительности, а отговорки:- "Такое привозит производитель", никому не интересны! Если бы покупала не в притык по времени и не на день рождение, я бы отказалась от одеяла....Разочарована
- Переваги:
- цена-качество
- Недоліки:
- несоответствие с заявленной картинкой
Эксперт RozetkaДобрый день, Татьяна! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Прошла осень , зима, одеяло стало тоньше, приминается (((( но теплое)))
- Волкова И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Хорошее одеяло
- Иван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Отличный выбор на свои деньги, сделано очень качественно и практично
- Запорожець І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
- Переваги:
- дуже тепла,легка, удобна.
- Недоліки:
- за 3 місяці користування недоліків невиявлено.
- Гурецкая А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
- олег я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Актуальна ціна, відмінна якість, рекомендую
- Переваги:
- Легка та приємна на дотик
- Хорольская Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
- Переваги:
- легкое, теплое
- Василь Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Товар відповідає опису, відреагували швидко, дякую.
- Переваги:
- Тепло тримає)
- Недоліки:
- От нова пошта подорожала а так все добре)
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
- Валентина Ш***
Одеяло понравилось. . Тепло держит хорошо.Запаха не было.Рекомендую.Спасибо.
- Марія
Пройшло 4 зими - звалилося, стало холодніше. Причому зберігання без стискання та жодного прання, тільки хімчистка. Доведеться докупати ще одне і складати вже не два, а три разом коли опалення немає.
- Наталя Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
- Переваги:
- Ковдра тепла, легка. Просто супер!!!!!!
- Вера С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Дуже тонкий шар вовни, але тепла.
- Переваги:
- Легка.
- Купченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Купили это одеяло для ребёнка!Нам понравилось,легкое даже очень,очень приятное на ощюп!!Ребенку тепло!!Немного смутило что оно тонкое!!А так одеяло хорошое ,неприятного запаха нету!!!
- Переваги:
- Лёгкое и тёплое
- Недоліки:
- Думала будет намного толще!)
- 1nastya2sonyaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Очень хорошее одеяло!!! Тёплое, лёгкое и приятное.