- Оля С***Відгук від покупця. Продавець: StarsUp. Колір: Чорний. Висота: 10. Ширина: 10
Товар відповідає фото, все якісно запаковано, якісний матеріал. Швидко звʼязалися і відправили. Єдиний недолік - запах (різкий запах пластику).
- Переваги:
- Вмісткий, багато речей вміщається
- Недоліки:
- Запах
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Висота: 9. Ширина: 10
Дуже підійшов до розміру шафи. Тепер там порядок…
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Висота: 9. Ширина: 10
рекомендую
- Переваги:
- все отлично
- Недоліки:
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Обожнюю ці органайзери, для мене вони найзручніші та приємні на дотик
- Переваги:
- Зараз пластику зникає повністю
- Недоліки:
- Декілька днів тримаю на балконі, щоб вивітрився запах пластику.
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Хлипенькая конструкция с очень неприятным запахом
- Алла Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Зручний
- МАРИЯ П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Висота: 9. Ширина: 10
Рекомендую
- Переваги:
- Удобно и компактно скомплектовала носки/трусы
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Компактний, акуратний, симпатичний органайзер
- Переваги:
- Прозорий, симпатичний
- Недоліки:
- Не бачу
- Лидия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Покупкой довольна. Уложила в кармашки мелкие вещички, в ящике комода появился порядок.
- Переваги:
- Прозрачный -всё удобно наодить. Компактный.
- Недоліки:
- Всё устраивает.
- Пырля Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Дуже зручно! Дякую!
- Ільїна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Має неприємний хімічний запах. Провітрювала 10 днів
- Недоліки:
- неприємний запах
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Єдиний нюанс: новий мав хімічний запах, довелось вивітрювати на балконі пару днів. Після цього все прекрасно
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Дуже сподобався органайзер.
Брала такий ще такий самий чорний, то він нижчої якості. Буду брати ще. Дякую за порядок в моєму шкафу - Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Висота: 9. Ширина: 10
Рекомендую !
- Переваги:
- Дуже зручно!
- Недоліки:
- Зоя Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Зручний
- Недоліки:
- Неє
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Замовила багато різних органайзерів в Розетці.Дуже зручна річ.Підходить для комода.
- Переваги:
- Зручна річ для порядку в речах.
- Недоліки:
- Євгеній Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Висота: 9. Ширина: 10
Как я без этого жил....)
- Анастасія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Нічого оцінювати. Вдома зʼясувалося, що органайзер не видали на касі, але оплату взли. Сумно.
- Представник бренду
Добрий день, Анастасія! Ви не отримали своє замовлення?
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Все сподобалося,для усіх,хто любе порядок ,підійде 100%
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Покупала 7 шт разной ширины (10, 15, 20, 25см). В принципе я довольна всеми. Качество хорошее. Вполне удобны в использовании.
Рекомендую, если вы храните одежду в комоде. Для обычных полок в шкафу они не очень подходят т.к. по высоте задействуется не все пространство полки.- Переваги:
- Длина как раз равна глубине полки в моем шкафу, удобно использовать, крепкие, качественные, минималистичные
- Недоліки:
- Не обнаружены
- Баронова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Висота: 9. Ширина: 10
Заказала набор, 2 шт. Один целый, второй немного в уголке не дошит...
- Переваги:
- Все мелкие вещи на виду
- Недоліки:
- Резкий запах
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Соответствует описанию, запах выветривается
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Запах неприємний є, але він за день зникає
- Переваги:
- Вмістиміст
- Кристина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 9. Ширина: 10
Очень осталась довольна, наконец то у ребенка будет порядок на полке.Очень удобно достать или положить.
- Наталья Г***Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Висота: 9. Ширина: 10
Зручний, трошки мав запах, але за день запах зник.