- Скибицкий С***Відгук від покупця. Продавець: Novation. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Перестали заряжаться
- Продавець Novation
Доброго дня. Для оформлення товару на гарантійний ремонт, будь ласка зверніться за номером, який вказано у гарантійному талоні.
Купив 08.10 батареї хватає на 10 годин
- Недоліки:
- Батарея
- Продавець Novation
Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями про годинник.
- Мироненко В***Відгук від покупця. Продавець: Novation. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
К продавцу вопросов нет - быстро отправили.
По поводу часов: очень слабая батарея, периодически отпадает связь с телефоном, при звонках часто не отображается имя контакта (только номер, хотя телефонную книгу синхронизировал с телефоном), при каждом подключении к телефону после разрыва связи, телефон начинает воспроизводить все звуки на часах, а не через динамик телефона.- Переваги:
- Соответствует описанию, приходят все уведомления (sms, viber, telegram, skype, facebook, instagram, linkedin, звонки)
- Недоліки:
- Заряда хватает на день, периодически пропадает связь с телефоном
- Продавець Novation
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Для годинника з мікрофоном до 1 дня роботи - це середня автономність. Іноді зв'язок з телефоном відпадає через те, що він вивантажує з пам'яті додаток для синхронізації. Годинник підключаються до смартфону як гарнітура, тому звуки можуть йти через їх динамік.
- ТаняВідгук від покупця. Продавець: Novation. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
- Novation
Спасибо, что нашли время поделиться отзывом о товаре.
- ЮлияПродавець: Novation. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Покупались на подарок, но не подошли (не угадали вкус человека, которому дарили). Претензий к качеству товара нет. Отправили назад, ждем возврат денег.
- Переваги:
- Товар соответствует фото и описанию, все функции работают, выглядит хорошо.
- Недоліки:
- Меню частично на русском. частично на английском. Хотелось бы полный перевод. Но не критично.
- Продавець Novation
Дякуємо, що поділилися своєю думкою!
- Вася Г***Продавець: Novation. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Добрый день! заинтересовался даннымы старт-часамы, и интересует ли все функции присутствуют заявленные в характеристики часов? И насколько хватает батарейкы? И кто производитель?
- Менеджер N***
Добрый день! Все заявленные характеристики на наш товар соответствуют действительности. Аккумулятор рассчитан на работу до 2 дней в зависимости от активности использования. Производителем является бренд NO.1 (Китай).
- Вася Г***
А з Samsung J7 вони будуть совмистимі?
- Novation
Смарт-часы подключаются к телефону с помощью приложения Fundo Pro. Для него требуется версия Android 4.3 и выше. Если Ваш смартфон отвечает данным требованиям, то совместимы.
- Матвієнко В***Відгук від покупця. Продавець: Kot gadget. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Питання до продавця.
Купив годинник 01.08.2021, спочатку батарейка тримала 1.5 дні, на сьогоднішній день батарейка тримає максимум 7 годин (з ранку до обіда).
Куди мені звертатися?- Продавець Kot gadget
доброго дня. З вами звяжеться наш представник
- Расина Ш***Відгук від покупця. Продавець: SOM ShopOneMix. Колір ремінця: Black
Годинник класнючий,....Дуже красивий дизайн,меню легке в роботі....Рекомендую..Продавця також рекомендую,так як оперативно від реагували на всі мої потреби,запропонували те що мене цікавило....дуже вдячна...
- SOM S***
Дякуємо за відгук про годинник. Ми намагалися підібрати саме такий варіант, який би найбільше відповідав Вашим запитам. І тепер ми впевнені, що нам це вдалося! Ще приємніше те, що Ви вдруге повернулися саме до нас!
- ОксанаПродавець: SOM ShopOneMix. Колір ремінця: Black
годиник гарний, відповідає перелічиним характеристикам, нічого зайвого. Зрозуміле налаштування та легкість у користуванні. Продавець дуже відповідально відноситься до замовлень, постійно був на звязку та надав відповіді на всі питання. Рекомендую!!!!
- Переваги:
- привабливий зовнішній вигляд, надійний ремінець, великий функціонал
- Недоліки:
- поки не виявлено
- SOM S***
Дякуємо за відгук.