Літній фешн розпродаж до -70%

Код:  193866653
Оцінка користувачів 4.59/5
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: RAM

Хууу, не скажу що це було легко, але всі 5 штирів загнано у землю :) Перші три зайшли майже як у масло з підливанням води та голими руками, передостанній вже забивався кувалдою в 5 кілограм відносно легко, а ось останній, пятий так туго ліз що пальці чуть не посиніли. Неспішно за 2-3 години можна впоратись самостійно. Чудовий набір, все у комплекті, нічого не облущилося і не подряпалося, різьба закручується докінця, все чудово а не так як писали у коментарях. Єдине що - при замовлені вказав - не перезвонюйте мені та сплатив замовленя, але блін, поки не дозвонилися до мене (часто вимикаю телефон) то замовлення так і не відправили без підтвердження... :( Відносно швидка відправка, продавця рекомендую. Дякую.

Переваги:
    Швидко, надйно, все в комплекті
    • Продавець  RAM

Дякуємо Володимир за хороший та змістовний відгук. Ви допомагаєте нам бути кращими а клієнтам у виборі товару

• Дмитришин В***
    Відгук від покупця. Продавець: RAM

Пару годин махання молотом і всі штирі ввійшли в землю) Товаром задоволений.

Переваги:
    Просто і доступно.
    Недоліки:
    Розкручуєтся при забиванні вручну.
    • Продавець  RAM

Дякуємо Володимир за хороший відгук. Нам важлива Ваша думка.
      Болт може розкручуватися під час монтажу, від вібрації. Він повністю не розкручується а лише частково. Завдяки цьому болт не застрягне в муфті і буде слугувати для подальшого використання.
      Звертайтесь ще)

• Василий З***
    Відгук від покупця. Продавець: RAM

Комплекти чудові, якщо не виключати мозок то і підліток впорається. Беріть в аренду відбійник типу BOSCH GSH 11E, 300гр/доба, і 20хв. роботи.

Переваги:
    Все супер.
    Недоліки:
    Не скручуються і не забиваються без участі людини.
    • Продавець  RAM

Дякуємо Василь за ваш відгук.

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: RAM

Хотів робити сам,врахував використаний час, на звільнення місця,під заземлення,купити арматуру,викопати,забити,зварити,засипати!
    Години за півтори,все готове.Свою функцію виконує.За проханням,продавець скинув інструкцію з монтажу,хоча там особливого нічого не має.Забивав перфоратором,потім,кувалдою-швидше.

Переваги:
    Простота монтажу.
    Недоліки:
    З'єднання потрібно добряче скручувати між собою,трубними ключами(могли б муфти зробити під ключ),при забиванні перфоратором-розкручуються між собою,при забиванні кувалдою,муфта на різьбі,гнеться.
    • Продавець  RAM

Дякуємо Ярослав за Ваш відгук. Нам важлива Ваша думка. Заземлення розраховане для забивання вібромолотом, можливо через це, при ударах кувалдою муфта гнулася. А муфта розкручується через змащування пастою та під дією вібрації. В будь-якому випадку спасибі за замовлення та відгук

• Євген О***
    Відгук від покупця. Продавець: RAM

Згубився болт по дорозі але це таке - прдавець швидко вислав ще один до комплекту. Порада - берить потужний електромолоток бо 6дж у моєму випадку було мало :)

Переваги:
    Все чудово. Чудовий продавець.
    Недоліки:
    Згубився болт по дорозі.
    • Продавець  RAM

Дякуємо за Ваш відгук. Нам важлива Ваша думка. Звертайтесь ще

• Володимир

Доставили быстро, установка несложная, качество отличное

Переваги:
    Доставили быстро, установка несложная, качество отличное
    Недоліки:
    Установка действительно несложная, но инструкция бы не помешала
    • Продавець  RAM

Дякуємо Володимир за хороший відгук. Інструкція є, але в електронному вигляді. Приймем до уваги Ваші побажання. Нам важлива Ваша думка. Звертайтесь ще.

• Олександр Х***

Прохання вислати інструкцію

• Євген В***
    Відгук від покупця. Продавець: RAM

Все гаразд, все приїхало цілим і вчасно.

• Виталий

Отлично

• Николай С***
  • Александр Д***

Все быстро и качественно

• Продавець  RAM

Дякуємо Олександр за хороший відгук) Нам важлива Ваша думка. Звертайтесь ще)

• Євген Л***
  • Костянтин Т***
    Відгук від покупця. Продавець: RAM

Замовив цей комплект і по відгукам відразу придбав важку кувалду.
    Як раз роблю пол у коридорі і вирішив тут заземлення теж тут забити, поряд зі щитком електрики.
    Забивав сам кувалдою. Зайняло рівно годину і 7.5 м в землі. Треба робити короткі удари, щоб не зігнути різьбу та муфту.
    В мене дуже твердий та сухий грунт і без води не йшло зовсім.
    Постійно підкручував насадку і періодично весь штир по закручуванню різьби.

Виробнику рекомендую допрацювати пакування та класти коротку інструкцію. Хоча б штирі через товстий картон проколювати, щоб не терлись. Бо прийшли з пошкодженням покриття.

Переваги:
    Ціна (коли я купував). Легкість монтажу.
    Недоліки:
    Місцями гнуті та потерті штирі. Пакування.
  • Фурсов С***
    Відгук від покупця. Продавець: RAM

Комплект не плох. От дорогих аналогов отличается только отсутствием насадки для забивания. Насадку придется заказывать отдельно, но она дорогая и для одного раза проще обрезать старое сверло или зубило подходящего диаметра. Хотя этот вариант может не подойти, если пользоваться для забивания каким-то мощным перфоратором или вибромолотом. Я использовал обычный перфоратор на 4 Дж.

Есть один минус. Болт должен до конца закручиваться в муфту, которая, в свою очередь, полностью должна быть накручена на резьбу стержня. У меня болт упирался в стержень, а резьба снаружи еще оставалась. При использовании рекомендованного оборудования от 20 Дж и выше возможно обламывание болта, если он не полностью закручен.

• Продавець  RAM

Дякуємо Сергій за Ваш відгук. Нам важлива Ваша думка.
      Насадка СДС-макс насправді в комплект не входить. Вона підходить для вібромолота, а багато клієнтів забивають або перфоратором або кувалдою. Через це насадка окремою позицією. Болт та муфта повинні бути закручені до кінця, та повинна обовязково бути достатня кількість пасти, щоб пізніше відкрутити болт. Інструкція по монтажу у нас є в електронному вигляді, коли клієнти питають ми відправляємо.

• Фурсов С***

Как я писал выше - муфта закручена полностью, болт закручен до упора в штырь. часть резьбы снаружи. Там, даже если просто приложить штырь и болт к муфте видно, что болт на 2 сантиметра длиннее нужного. возможно мне в комплект с завода попал не тот болт. Но это не критично, если грунт мягкий, а инструмент маломощный.

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: RAM

Комплект заземления неплохой,в процессе забивания в грунт частично облезло оцинкованное покрытие и более 3-х стержней забить не удалось

Переваги:
    Хорошая цена и добротное исполнение
    Недоліки:
    Для тяжёлых грунтов не очень подходит как оказалось,вариант классический с треугольником предпочтительнее
    • Продавець  RAM

Дякуємо Олександр за Ваш відгук. Могло частково "облізти" не оцинковане покриття, а додаткова обробка стержня, щоб цинк довше прослужив. Якщо Ви забивали вібромолотком , то повинні були б всі стержні в одну точку піти. Якщо ні, тоді можна відступити від перших 3-ох стержнів 3м , та обєднати.

• Виктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: RAM

Претензий к продавцу не имею, но в моём случае оказалось что комплект мою проблему не решил. Удалось забить перфоратором только 1 стержень. Возникли вопросы, а почему нельзя было заточить наконечник? а зачем лента, если она увеличивает диаметр? а зачем паста, если между собой стержни имеют большой люфт, при работе перфоратором стержень откручивает, не знаю что там под землёй творится, возможно так же. В целом мусор, выпилял что торчало и выбросил.

Переваги:
    Претензий к продавцу не имею
    Недоліки:
    мусор
    • Продавець  RAM

Дуже шкода Віктор що у вас склалися таке негативне враження. Для монтажу рекомендується використовувати вібромолоток, він потужніший як перфоратор, та це полегшує процес монтажу. По остальним питанням, є інструкція з монтажу в електронному варіанті, якщо потрібно можу Вам відправити, також є відео з монтажу.
      Або, в телефонному режимі під час підтвердження замовлення могла Вас проконсультувати, чи могли зателефонувати коли монтували, я б з радістю Вам підказала.
      Можу порекомендувати викликати монтажників, які змонтують дане заземлення, та заміряють опір.
      Виникнуть питання звертайтесь,

• Артем Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: RAM

Ребята вы когда отсылаете можете нормально упаковывать? Мелкие детали хоть в пакет сложили бы, острие вылетело с коробки и потерялось.

Переваги:
    Работает, цена
    Недоліки:
    5 штанга уже начала гнутся при забивании, от вибрации все соединения раскручиваються , надо подтягивать . Надо было покупать 20мм на заклепке
    • Продавець  RAM

Дякуємо Артем за Ваш відгук. Нам важлива Ваша думка. Приймемо до уваги та покращимо пакування товару. А те що розкручуться зєднання-це нормально. Якщо небуде розкручуватися, то Ви просто не зможете відкрутити Болт та продовжити монтаж.

• Фурсов С***
    Відгук від покупця. Продавець: RAM

Не знаю, пропустят ли комментарий со ссылкой, поэтому пишу отдельный.

посилання

Тут и инструкция и много чего, по установке такого вида заземлений. И отличный лайфхак по ревизионному колодцу для заземления.

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: RAM

7.5 метрів - це не жарт :) Потрібен дууууже добрячий перфоратор.

Переваги:
    Все чудово. Чудовий продавець.
    Недоліки:
    Згубився болт по дорозі.
    • Продавець  RAM

Дякуємо за Ваш відгук. Відгуки допомагають нам стати кращими, а клієнтам обрати потрібний товар