Відгуки покупців про Піжама Дрімота Майнкрафт 110-116 см Бірюзова
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Дрёма. Зріст: 128. Колір: Бірюзовий
Це просто ганчір'я, викинула після першого прання. Оскільки завжди після купівлі пру одяг, то дитина навіть ні разу не одягнула та була дуже не задоволена.
Навіть однієї зірки не заслуговує ця тряпка. Тільки тому що без зірок далі не пускає.- Переваги:
- Немає, якісь г***о.
Навіть однієї зірки не заслуговує ця тряпка. - Недоліки:
- Якість зовсім відсутня.
Навіть однієї зірки не заслуговує ця тряпка.
- Продавець Дрёма
Доброго дня , дякуємо що залишили відгук через рік після замовлення , піжамка виконона з 100 відсоткової бавовни, плотного демісезонного трикотажу та не деформується після прання , випробована не одноразово на наших дітках
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Дрёма. Зріст: 104. Колір: Бірюзовий
Брала сину на зріст 104 см розмір 104-110 , є запас і за рахунок манжетів сидить добре. Колір яскравий, дитина задоволена.
- Алина С***Відгук від покупця. Продавець: Дрёма. Зріст: 128. Колір: Бірюзовий
Быстро отправили, подсказали по поводу размера на 128 взяли 134 с хорошим запасом, за счёт манжетов всё ок, не мешает, и плюс ребенок не сильно худой, и ему комфортно, ничего не давит, что впринципе и нужно для пижамы. Ребёнок доволен, мама, не менее довольна, что нашла хорошую пижаму по доступной цене.
- Переваги:
- Хорошая консультация по поводу размера
- Недоліки:
- не обнаружено)
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець Дрёма
Спасибо за отзыв! Для нас важно мнение покупателя. Ждём за новыми покупками.
- Бережная Н***Відгук від покупця. Продавець: Дрёма. Зріст: 116. Колір: Бірюзовий
В очередной раз спасибо ,получили пижаму,все супер!Очень приятная консультант дала рекомендацию нас чет размера.
- Переваги:
- Качество,доставка,рекомендации
- Дрёма
Добрый день!Спасибо за отзыв.Нам приятно понимать,
что люди остались довольны.Ждём за новыми покупками!
- Lena B***Відгук від покупця. Продавець: Дрёма. Зріст: 116. Колір: Бірюзовий
И ребёнок, и мама остались довольны!!! Ребёнок - своим любимым сюжетом из игры, а мама, конечно же - качеством! Ткань приятная к телу,мягенькая, похоже на турецкую! И даже на бирке, внутри, есть подсказки для мам:"Не проглаживать рисунок. Или отдай тому, кто знает, что с этим делать"!) Бесподобно!!!)) Теперь и мы любим Дрёму, будем брать! Рекомендую!
- Переваги:
- Хорошая натуральная ткань
- Дрёма
Добрый день.Спасибо за отзыв!Приятно когда все остались довольными!Ждем за новыми покупками!