Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Бальзам для бороди ТМ BARBADOS "John Coxon" 45 мл (4820216920109)

Код :  195508972
Оцінка користувачів 5/5
  • Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 45 мл

Бальзам залишає дуже комфортні відчуття після використання. Приємний у всьому: текстура, ефект і легкий солодкуватий аромат.

• Продавець  Props

Дмитро, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 45 мл

Хороший бальзам, приємний запах!

Переваги:
    Виконує свої функції!
    Недоліки:
    Не побачив
    • Продавець  Props

Максим, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте!

• Альбіна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 45 мл

Замовляла бальзам хлопцю — він тільки починає відпускати бороду. За порадою барбера обрали всі засоби для догляду саме цього бренду. І не дарма! Відгуки були позитивні, і ми повністю з ними згодні. Бальзам справді якісний — борода після нього м’якесенька, доглянута і має просто неймовірний аромат. Дуже задоволені вибором.

• Продавець  Props

Альбіно, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 45 мл

Цей бальзам — просто знахідка! Борода у чоловіка стала така м’якесенька, що хочеться торкатися знов і знов. А аромат… солодка ваніль - щось неймовірне.

Переваги:
    неймовірний аромат
    • Продавець  Props

Марино, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 45 мл

Муж остался доволен бальзамом. С его не послушной бородкой бальзам справился). Аромат чудесный. Сладковатый, но не притарный.

• Продавець  Props

Щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 45 мл

Добротний бальзам. Солодкий аромат якісної газованки, типу "Крем-соди" чи "Золотого Ключика". Не надто приторний.

• Продавець  Props

Олександр, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 45 мл

Не пожалел, что заказал. Очень достойный бальзам за такую скромную цену.

Переваги:
    аромат
    • Продавець  Props

Денисе, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш бальзам залишив у Вас гарні враження.

• Руслан Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 45 мл

Хорош бальзам. Мне очень понравился.

Переваги:
    запах; цена; качество.
    • Продавець  Props

Руслане, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 45 мл

ціна і якість гармонійно поєдналися в цьому засобі. запах неймовірний. одразу хочеться чогось солоденького поїсти))) чоловік задоволений покупкою на всі 100%.

• Продавець  Props

Тетяно, дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що ви залишились задоволені покупкою. Бажаємо натхнення та чудового настрою!

• Максим Г***

Бальзам с интересным сладким ароматом. Хорошо увлажняет бороду. Понравился

Переваги:
    прикольный сладкий запах
    • Продавець  Props

Максиме, дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш бальзам залишив у Вас гарні враження.

• Артем К***

Бальзам сподобався. Рекомендую!

Переваги:
    ціна, аромат
    Недоліки:
    не помітив
    • Продавець  Props

Артеме, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.

• Борис М***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 45 мл

Не знаю почему у этого бальзама почти нет отзывов. Мне понравился. Аромат скорее на любителя. Сладкий, но не притарный. Для разнообразия как и коллекция парфюмов имеет место быть.

Переваги:
    скромная цена и большой объем
    • Продавець  Props

Борисе, дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.

• Роман О***
    Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 45 мл

Замовив собі 2 бальзами для бороди, цей та червоний з ароматом кавуна цього ж виробника. Користуюся ними по черзі. Різниці не помітив, тільки запахи різні. Я в захваті від обох. Аромати неймовірні. У цього бальзаму приємний не надмірно солодкий запах ванілі. Текстура приємна, не жирна. Добре наноситься на бороду. Результат від використання помітив вже через кілька днів. Борода стала мʼякішою, приємнішою на дотик.

Переваги:
    приємна текстура, не надмірно солодкий
    • Продавець  Props

Романе, дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження.