Відгуки покупців про Універсальний ресивер (приймач) для безпровідної зарядки Type C Чорний
Є в наявності
- Дмитрий О***Відгук від покупця. Продавець: AZfM
Всё работает рекомендую
- Переваги:
- Есть
- Недоліки:
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: AZfM
Усе працює
- Недоліки:
- Не підтримує швидкісну зарядку
- Вероника Б***Відгук від покупця. Продавець: AZfM
Благодарю Вас искренне ещё раз!!))
Очень приятно общаться, очень быстро приняли заказ и доставили, благодарю Вас ещё раз, работает чудесно!!))
Побольше бы таких искренних и порядочных продавцов!
Огромное Вам спасибо ещё раз!
С уважением, Вероника!)- Переваги:
Таксобі
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: AZfM
Не работает
- Продавець AZfM
Доброго дня! Спробували зв'язатися з вами. Ніхто не підняв трубку. Можемо замітини або повернути товар.
- Алексей М***
Только время тратить
- Продавець AZfM
Ви не бажаєте замінити або повернути його?
- Сергей Б***Продавець: AZfM
Два раза отправляли мне ресиверы, ни один не сработал, очень жаль, так как купил беспроводную зарядку в машину. Но деньги за товар мне продавец вернул, хоть сам ушел в минус за оплаты на НП. Спасибо за честность.
- Переваги:
- Честный продавец.
- AZfM
Дякую! Не спрацював чомусь у вас через нову будову type c роз'єму або якогось захисту від виробника. Ресивери перевірили і вони працюють!
- Сергей Б***Продавець: AZfM
Позвонил продавец и сказал, что чёрных нет, есть лучше и мощность больше жёлтый. Я сосгасился, получил на новой почте, пришел в машину подключил и ничего не работает! Хотел набрать продавца, но он банально после оплаты, не берет трубку. Плохо что розетка не проверяет и не дает гарантий, за тех кто у них продает!! (((
- Переваги:
- Нету, он просто не работает
- AZfM
Вітаю! Все буває!В нас є заміна і повернення. Телефонували в неробочий час о 20:30. Зізвонилися з покупцем 22.11. 2020 і погодили заміну.Жаль що покупець не дочекався відповіді!А на рахунок розетки не зрозумілі претензії.Це вам не якась дошка оголошень! За будь-які шахрайські дії відразу заблокують.
- AZfM
Виявилося що 2 ресивера чомусь не працюють в клієнта. Але в нас працюють. В чому проблема так і не знаємо!