Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Ящик для інструменту металевий 5 секцій 470x220x350 TOPTUL TBAC0501

Код:  197446761
Оцінка користувачів 5/5
  • Володя Б***

Чемодан стоит этих денег

• Игорь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 5
    Переваги:
    Отменное качество все хорошо прокрашено и отлично работает механизм складывания. Метал нормальной толщины. Конструкция добротная и прочная. Использую для велоинструмента.
  • Святослав І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 5

З брендом Toptul вже знайомий давно. Спочатку на роботі купили їхній інструмент для перевірки на якість (металообробка, верстати ЧПУ). Потім я собі купив, десь через пів року ( переконався що він вартує тих грошей) Ну а тепер вирішив купити і ящик під нього, до цього ящика придивлявся вже давно (на оф.сайті представництва) , хотів вже пару раз купити але ціна кусалась. Зараз він появився на розетці за нижчу ціну і без оплати за доставку - нарешті купив. Це звісно не супер ящик, але якісний. Метал не бляха і точно не розвалиться через деякий час. В ідеалі ще б було би добре, щоб ручки складались, тоді би менше місця займав.Звісно ціна все одно кусається, є такого плану і дешевші, але їх я не ризикнув купувати..

Переваги:
    Якість
    • Иван П***

А можете прояснить один момент?
      Габариты указаны для ящика или с учётом высоты ручек?
      И если габариты в описании именно ящика, то если не трудно, прикиньте какая высота вместе с ручками.
      Спасибо.

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 5

Большой ящик. На низ газовый ключ второго номера ложится с запасом. Брал для веломастерской. В общем остался всем доволен.

Переваги:
    Металл + покраска
    Недоліки:
    Цена кусается
  • Василий П***
    Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 5

Чемодан зачётный весь инструмент влез но очень тяжёлый получился далеко не унесешь, цвет серый крашенный, хотя представитель TOPTUL сказал мне что оценкованный. Как по мне можно и зелёный брать с теми же габаритами и дешевле.

Переваги:
    Удобно разкрыл и видно весь инструмент не надо рыться, качественно сделано, метал соответствует своей толщине.
    Недоліки:
    На дне отштампованные ножки металлические выступающие на 2 мм, требуют модернизации на пластиковые, на фото я их установил. Так как будет царапается все днище.