Картка Rozetka

Відгуки покупців про Крісло поворотне Новий Стиль Standart GTP C-32 зелений колір

Код:  197842087
Оцінка користувачів 4.01/5
на основі 291 відгук
  • Відгуки про товар продавця RTL_МАРКЕТ
  • Dina
    Відгук від покупця. Продавець: RTL_МАРКЕТ. Колір: Бордовий

Если не учитывать брак с шурупом и НЕКАЧЕСТВЕННУЮ МЯГКУЮ гофру, то креслом довольны.

Переваги:
    Качество обшивки хорошее, цвет соответствует.
    Недоліки:
    1. Гофра на спинке стула мягкая плотно не закрывается, осталась щель. 2. Когда собирали и прикручивали ручки к сидению, одно из отверстий пришлось рассверливать так как резьба для шурупа была неровно "сделано" вобщем без мужчины самостоятельно бы не справились, спасибо отцу что разбирается, высверлил отверстие шире и все закрутил .
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

все б нічого якби воно так ужасно не скрипіло.

Переваги:
    виконує свій функціонал
    Недоліки:
    гвинти не тримають спинку і воно зїжа в крайнє положння

Добрий день.

• Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Кресло прожило чуть больше года.
    При сборке кресла обнаружил, что болты для крепления подлокотников не подходят под резьбу, так как резьба то ли слизана, то ли просто сделана криво. С горем пополам как-то силой закрутил болт, но подлокотник таки продолжил болтаться. С самого сидения сыпалась пыль и древесные опилки. Само кресло, несмотря на сборку согласно инструкции, со всех сторон люфтило и болталось и к концу 14 месяца окончательно доломалось. После поломки произвёл деконструкцию самого стула, чтоб посмотреть качество сборки основных составляющих производителем и в принципе на этом этапе вопросов больше не возникло, так как качество оставляет желать лучшего. Рекомендовать сию поделку не могу, так как это просто перевод времени и денег.

Переваги:
    Недоліки:
    Качество
      Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок! Ваша думка цінна для нас, ми докладемо всіх зусиль, щоб стати краще. Гарного дня.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Крісло як крісло. Прийшлось його доробляти, бо дуже жахливо скрипить

Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок! Ваша думка цінна для нас, ми докладемо всіх зусиль, щоб стати ще краще. Гарного дня.

• Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Через 6 місяців почало потроху розпадатись, то гвинт десь випаде, то підлокітник (здається, що в кріпленні підлокітників не вистачає допрацьованості)
    Навантаження на нього було - 90% часу 55-60кг, інколи 100кг, при заявлених 130
    Через 9 місяців розвалився повністю. (Брав 2 роки тому стілець цього ж виробника, але дешевше. Працює без нарікань).
    Швидше за все, просто попалось трішки браковане

Представник бренду

Добрий день. Вдячні за Ваш відгук. Гарантія на нашу продукцію складає 12 місяців. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Щоб дізнатися найближчу адресу, треба надіслати листа на наш мейл [email protected]
      Гарного дня.

• Анна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Недорогий стілець дитині, дуже сподобався зручний

Переваги:
    Ціна адекватна
      Представник бренду

Добрий день. Дуже вдячні за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням. Гарного дня.

• Семен С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороше крісло за свої кошти

Переваги:
    Дешеве та надійне
    Недоліки:
    Шумне, задній кожух тріснув через півтора місяці, краще не сидіти без якогось покриття на ньому бо плями з нього важко вивести, я от плед поклав)

Гарного дня.

• Руслан П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Норм. Витримує мої 120 кг.

• Евгеній Д***

Негативний досвід
    Не якісно зроблено
    Не можу Зібрати

Переваги:
    Популярний варіант
    Недоліки:
    Не можу зібрати Брак

• Хоменко Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графіт

Купували тут, на "Розетка", два крісла (на роботу), в 2019 році. Жодних нарікань. Працююють, так би мовити, добре. РЕКОМЕНДУЮ.

Переваги:
    Співвідношення "ціна-якість".

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Это третий стул, что я купил у вас, ну 2 я собрал, а третий это жесть, крепление ручек что через втулку вкручивается сделано впритык к краю, втулка 2 мм, а там и 1 нет, вы прикалываетесь?

Представник бренду

Добрий день. Для розв’язання питання стосовно виявлених недоліків товару у доставленому замовленні, пропонуємо Вам звернутися до чат-бота інтернет-магазина Rozetka у розділі "Зв’язатися з нами". Гарного дня.

• Шмідт В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Крісло зручне, довговічне. Придбала замість такого ж, що вірою і правдою слугувало 14 років. Збирається легко: одним оком поглядала на інструкцію, другим - на попереднє. Крім викрутки нічого не треба.
    Сподіваюсь, що строк служби нового крісла буде не меншим ніж у його "старшого брата".

Переваги:
    Невелика вартість, зручність, легке збирання.

• Антон Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Швидко зібрав,проблем не було,все підійшло

Переваги:
    М'який, зручний
      Представник бренду

Добрий день. Дуже вдячні за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування. Гарного дня.

• Анатолий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графіт

На свои деньги, обычный стул. Не ждите большого комфорта однако если ищете не дорогую модель то вполне... Сборка местами требует смекалки но все /- надёжно.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Тонковат слой паралона на сидушке.

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Зібрав. Поки що особливо не користувався. Виглядає, наче, нормально. Але людині без мінімальних технічних навичок його не зібрати. Особливо отвори під боковушки зроблені вкрай жахливо

Переваги:
    Функціі виконує
    Недоліки:
    Збирати дуже важко

• Володимир Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Через два місяці почало скрипіти!

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Крісло в принципі нормальне за свої гроші, дивно було б очікувати від нього суперзручності та іншого.

Переваги:
    Недоліки:
    Скрип
      Представник бренду

Добрий день. Вдячні за Ваш відгук, завдяки зворотньому зв’язку, ми стаємо кращими. Бажаємо приємного користування.Гарного дня.

• Єгор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Крісло сподобалося, користуюся досить не довго, але вже визначив переваги і недоліки. Деякі відгуки пишуть що прийшов брак, не знаю в мене все чудово коробка прийшла ціла, немає подряпин чи якогось пошкодження на кріслі, роз'єми під болти чіткі та рівні, все стало на свої місця. Рекомендую до покупки

Переваги:
    Ціна, за таку ціну не знайдешь крісла кращого ніж це. Якість на вищому рівні
    Недоліки:
    Є поскрипування, в окремих випадках.

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Для своей цены - хорошо и лаше удобно, все винтовые крепления в меру кривые.

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Стілець для роботи. Зручний та якісний... Все було в комплекті, тому зібрались швидко і без проблем... За таку ціну кращий вибір.

Переваги:
    Ціна, якість.
    Недоліки:
    Поки не виявив.
  • Леся М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Зручний

Переваги:
    Зручний

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Стан товару просто жах. Вся захисна плівка в якихось подряпинах. Коли почала збирати помітила, що одне з коліщаток зовсім неможливо прикріпити. Там був зламаний отвір. Купувати не раджу

Переваги:
    Крісло зібрала, але без одного коліщатка

Добрий день.
      Нам дуже прикро, що така ситуація сталася. Її можна вирішити, звернувшись до нашого сервісного центру. Дізнатися найближчу адресу, можна надіславши листа на наш мейл [email protected]. Гарного дня.

• Сергій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Непогане крісло, добротні матеріали за ту ціну те що треба. Збирається доволі легко, механізми працюють, все регулюється. Але не без "Але". Я не перший в кого проблема зі зборкою підлокітників. Так криво зробити отвори під гвинти - то треба постаратись, або взагалі забити на це( Довелося трохи розсверлити отвори, ладно, не по центру зроблені, але, якщо, незрозуміло для чого, зробили дооовгий отвір, то чому не можна на 5мм подовжити його в інший бік? Все чудово, але ті два отвори застопорили сборку.

Переваги:
    Непогана якість за ці гроші. Зручний, непогана якість матеріалів, ціна
    Недоліки:
    Криворукі проектувальники
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Стул з легкістю зібрали. Якість гарна, все як треба. Дякую за швидку та не дорогу доставку. Я повністю задоволена.

Переваги:
    Якість, легко збирається. Швидка, дешева доставка в порівнянні з іншими магазинами.

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Пришло все целое, быстрая сборка, удобное. За такие деньги очень неплохо!

• Юлия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Крісло прийшло трішки лопнувше, спинка туже туга для дітей щоб відкинути його назад, а так їздить гарне

Відмінний

• Леонид Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графіт

Не рекомендую. Брак. Не совпадают отверстия под болты на подлокотниках. На одной стороне подлокотника сбита резьба под болт, устраняется только метчиком. У всех есть в офисах метчики? Колёса из пазов выпадают при поднятии стула и не ездят если сидишь на стуле. На ткани стула есть дефекты, незначительные, но всё равно неприятно. Угол между сиденьем и спинкой максимум 90 градусов, расслабиться не получится, будешь всё время сидеть как истукан. Крайне не советую покупать.

Переваги:
    Недоліки:
    То что я решился купить это чудовище.

• Леонид Д***

Добавлю. Кресло я собрал, благо у меня мастерская на дому. Но другая напасть. Ужасно скрипит. Шевельнуться на нем нельзя беззвучно. Жутко раздражает.

• Сергей З***

Задоволений

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купували для дитини 10 років, але підійде і для дорослого. Хороша якість для своєї ціни.

Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування. Гарного дня.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

На свою вартість, відмінне крісло!

• Хоменко Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графіт

Купував тут на "Розетці" два крісла (на роботу) 5 років тому. За ці роки жодних зауважень. Служать відмінно. РЕКОМЕНДУЮ ДО ПОКУПКИ.

Переваги:
    Співвідношення "ціна-якість".

• Олександр І***

За свої кошти - топ

• Олег П***

Чудове крісло для офісу,

Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо, що обрали нас. Ваша думка цінна для нас. Користуйтеся із задоволенням. Гарного дня.

• Лідія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сервіс Розетка дікуємо: швидко та якісно. А от зібрати до кінця не змогли, бо після того як оболонку одягли на направляючу механізму зверху, то гвинтом А закріпити спинку не можливо. Оболонка не пускає спинку вставити до місця отвору на оболонці. І що от робити? Представник бренду допоможить!

Переваги:
    Бюджетний варіант.
    Недоліки:
    Збірка крісла не співпадає з Інструкцією.
      Представник бренду

Добрий день. На жаль, немає фото. Але спинку треба прикручувати не через отвір, а через паз у механізмі (перманенті). Можливо відео огляд від покупця по цьому кріслу буде користним. Посилання на відео огляд:посиланняДякуємо за Ваше звернення.

• Михайло Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Вже купив. Зібрав без проблем. Сидіти зручно з моєю тушею в 135кг зріст 182см. Обивка крісла наче із жіночих панчох-чулків, кіт махнув 2 рази лапою і куча дірок з висячими нитками, буду шити чохли на сидіння і спинку. Кіт забракував фабричну обшивку

Переваги:
    Дешево
    Недоліки:
    Обшивка