- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Специи очень острые , прямо по-азиатски. Для нашей кухни слишком . Поэтому советую эту упаковку разводить на большее количество порций и обязательно добавлять кокосовое молоко . В остальном продуктом довольна .
- Переваги:
- Оригинальный вкус
- Недоліки:
- Остро для неподготовленного гурмана
- Дарья П***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Суп получается как в хорошем рестике! Но ооочень острый! Ням!
- Переваги:
- Оооочень насыщенный и острый
- Чайковская Е***
А Вы всю упаковку специй добавляли?
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Що б трохи пом‘ягчити рекомендую не додавати всю пачку соусу та весь червоний перець з суміші, а також додати кокосового молока)
А також краще буде процідити перший бульйон ( кип‘яток з сухими спеціями) через сито, але якщо вас ненапрягають
Сухі спеції в бульйоні то можете залишити)- Переваги:
- Смачний насичений смак, гостренький)
- Ярослава К***
Ольга, добрий день! можете поділитись рецептом супа? як його варити з цим набором? ) Дякую!
- Наталія Ш***
Добрий день, поділіться будь ласка рецептом.
Або поправте, чи правильно я розумію. Варимо бульйон,
процідили
Додаємо кокосове молоко і морепродукти?
Так?)
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Готується дуже просто. Але виходить дуууже гостро. Мені сподобалось.
Після того як вміст набору провадив, необхідно процідити, аби потім не плюватися тією травою.- Переваги:
- Все просто готується
- Недоліки:
- Треба проціжувати від трави
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Класний набір для супу. Паста гостра, краще домовлятися по троху її. А так смачно, швидко, чудово
- Вячеслав О***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Всі пишуть менше спецій, більше води, тощо, ніхто не пише скільки саме, тому напишу як робив я:
На весь набір пішов десь 1.1 літра рідини, з яких 400 мл кокосове молоко. Плюс гриби, плюс морепродукти по 200 грам.
В результаті мені (я спокійно переношу гостре) вийшло гостренько, але не сильно. Подрузі, яка гостре не дуже їсть вийшло "терпимо". Обом було смачно.- Переваги:
- Смачно, гостренько
- Недоліки:
- Сухі приправи дійсно треба фільтрувати, можна скористатись фільтр-пакетами для чаю
- Наталия Т***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Все супер, уже готовили, вкуснятина получается
- Переваги:
- Все
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Вкусный супчик)
Перец можно не ложить, и так будет остренько) - Пельгуева Я***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Суп виходить ідеал ним, так як в наборі є все необхідне. Рекомендасьон
- Переваги:
- Суп виходить довершеним завдяки набору
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Зручно готувати Том Ям з таким набором.
- володарчук И***Відгук від покупця. Продавець: AsiaMix
Рекомендую не додавати всю пачку соусу та весь червоний перець з суміші. А також додати кокосового молока.
- Переваги:
- Не звичайний вкус
- Недоліки:
- Перший бульйон з сухими спеціями краще процедити.