Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Цифровий лазерний далекомір Bosch Zamo Set (0603672701)

Код :  198730753
Оцінка користувачів 5/5
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

раджу

Переваги:
    зручий дуже пришвидшує і полегшує в заміри
    Недоліки:
    поки не виявив
  • Владислав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень удобный и практичный, полезен и в работе и во дворе

Переваги:
    Удобный, качественный
    Недоліки:
    Недостатков нет
  • Евгений Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MTOOLS

Bosch есть Bosch! хорошее качество сборки, приятный в руке. компактный. Насадки - полезные, в хозяйстве со временем пригодится. Вычисление производит быстро. Очень доволен покупкой.

Переваги:
    Bosch есть Bosch!
    Недоліки:
    их нет
  • Вадим В***
    Продавець: Rozetka

Користуюся часто, так як купував для роботи, відколи користуюся то нарікань на нього у мене не має. Випробував його в різних видах вимірювань. Дуже зручний, легкий у користуванні, точно вимірює. Добре що не пошкодув кошти і купив саме такий дальнометр. Рекомендую!

Переваги:
    Зручний, ідеальна точність, чудові функції, компактний і міцний, тривалий заряд
    Недоліки:
    Не виявив
  • Sergey M***
    Продавець: Rozetka

Купил Лазерный дальномер Bosch Zamo III Set на Розетке, сервисом доволен, быстро доставили.
    Пользуюсь часто, так как покупал для работы, с тех пор пользуюсь то нареканий на него у меня нет. Испытал его в разных видах измерений. Очень удобный, простой в использовании, точно измеряет. Хорошо что не пожалел денег и купил именно такой дальнометр. Рекомендую.

Переваги:
    Заряд держит долго, точно измеряет, маленький и удобный
  • николаевский н***
    Продавець: Rozetka

Отличное приобретение!Моему уже почти 2 года и не каких проблем!Сколько он экономит времени и нервов,я забыл про обычные рулетки,про ручки и блакноты,все замеры в памяти!

Переваги:
    Отличный помошник,всё быстро четко и 2 года надежно,несколько раз падал и всё Ок.
    Недоліки:
    Да их нету,он у меня как второй телефон,на работе всегда при мне.
  • Андрей Е***
    Продавець: Rozetka

Відмінний далекомір! І все виміру він робить дуже чітко і правильно! Природно якщо ви хочете виміряти висоту будинку по теоремі Піфагора або синусів, або площа в 6000м "то вам буде необхідний штатив (якщо ви намагаєтеся зробити це без штатива і у вас нічого не виходить то не треба звинувачувати в цьому далекомірi). Я користуюся цим далекоміром трохи більше півроку і відчував його в різних видах вимірювань. Дуже задоволений що не пошкодував грошей і купив саме цей далекомір. Заряджав тільки 1 раз коли купив, користуюся майже щодня і ще половина заряду. Також радує функція пам'яті 20 останніх вимірювань! Коротше навіть до найкращого інструменту треба ще й голови! Якщо у вас їх немає то можете купити звичайну навіть не лазерну рулетку, а якщо є то купуйте цю і не пошкодуєте. Працює без проблем. Рекомендую !!!

Переваги:
    Відмінний далекомір якщо руки ростуть з правильного місця.
    • Сергей З***

В смысле заряжали? Как?