- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1. Колір: Чорний + Жовтий
Все супер, для ног идеально, для женских рук немного свободны, в общем и целом рекомендую.
- Продавець CHAMPS
Вікторія, щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- Екатерина О***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1. Колір: Чорний + Жовтий
Полностью соответствуют описанию
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за довіру та позитивний відгук. Користуйтеся із задоволенням )
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 2. Колір: Чорний + Жовтий
- Продавець CHAMPS
Вікторія,дякуємо, що поділилися враженнями. Користуйтеся із задоволенням!
- Ліза Д***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.75. Колір: Чорний + Жовтий
Чудові обягувачі, липка стрічка дуже міцна та регулюється. Прекрасна якість за таку ціну. Прийшло 2шт.
Зібрати та відправили товар швидко.
Дякую за оперативність та якість.- Переваги:
- Можна регулювати ширину обтягувача під стопу
- Недоліки:
- Ніякого упакування
- Продавець CHAMPS
Ліза, дякуємо за замовлення та ваш відгук. Рекомендації будуть прийняті до уваги.
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 2. Колір: Чорний + Жовтий
Хороший вариант . Особенно для ног. Оптимистичный цветовой вариант. Липучки.
- Продавець CHAMPS
Ірина,дякуємо Вам за замовлення!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 3. Колір: Чорний + Жовтий
Достаточно тяжёлые. Даже не знаю как для бега... Но для упражнений просто - серьёзная подкачка.
- Продавець CHAMPS
Ірина,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних тренувань!
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Чорний + Жовтий
Зручні.Дякую.Замовила ще.
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Ні
- Продавець CHAMPS
Ольга,дуже дякуємо Вам за замовлення!Нам приємно,що Вам сподовався товар!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!
- Кирило П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Чорний + Жовтий
Дякуємо супер!
- Продавець CHAMPS
Кирило,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного використання та чудових тренувань!
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Чорний + Жовтий
Швидка відправка та доставка товару, інформація про товар відповідає дійсності.
- Продавець CHAMPS
Юлія, дуже дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних тренувань!Завжди Вам раді)
- Кирило П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.25. Колір: Чорний + Жовтий
Дякую супер
- Продавець CHAMPS
Кирило, і Вам дуже дякуємо за замовлення!Бажаємо гарних тренувань.Завжди Вам раді)
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Чорний + Жовтий
Класні. Якісно зроблені.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявлені
- Продавець CHAMPS
Анна,дуже дякуємо Вам за відгук!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Чорний + Жовтий
Все підійшло
- Продавець CHAMPS
Оксана,дуже добре.Ми раді,що вам все підійшло, користуйтесь з задоволенням!)
- Віра П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.25. Колір: Чорний + Жовтий
Класні, нам підійшли
- Переваги:
- Ціна, зручність
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець CHAMPS
Віра, дякуємо за відгук!) Приємного використання)
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1. Колір: Чорний + Жовтий
Швидка доставка, товар відповідає опису
- Переваги:
- Ціна не висока, якість гарна
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за відгук! Завжди раді бачити вас клієнтом нашого магазину.
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Чорний + Жовтий
Дякую, все чудово
- Продавець CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- ЛюлмилаВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1. Колір: Чорний + Жовтий
На жаль зломалася плосмаса(((
Тому відгук негативний (((- Продавець CHAMPS
добрий день, з Вами зв'язався менеджер щодо вирішення цього питання. Дякуємо, за відгук,
- Патрікан О***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.25. Колір: Чорний + Жовтий
Ужас
Застёжки короткие не налазят- Продавець CHAMPS
- Блондин О***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Чорний + Жовтий
Не зручна застьожка сидять не плотно
- Продавець CHAMPS
Добрий день! Дякуємо, що знайшли час і поділились своїм відгуком. Застібку можна затянути більше. Завжди Вам раді.
- Виктория А***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Чорний + Жовтий
Все чудово
- Продавець CHAMPS
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.25. Колір: Чорний + Жовтий
Товар не плохой ,
Но вот продавец так себе...
Спросил как одеть ребёнку (9 лет, обхват ноги 18 см) так написали смотрите фото- Переваги:
- Только цена и быстрая доставка
- Недоліки:
- Продавец неможет внятно ответить
- Продавець CHAMPS
- Маринка М***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.25. Колір: Чорний + Жовтий
Гарні обтяжувачі. Швидко зв'язалися та відправили.
- Переваги:
- Швидко отримали
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- Александр Н***
Добрый день!
Подскажите, пожалуйста, хорошо ли фиксируются на ноге или руке? С длинной лямки 15см.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 3. Колір: Чорний + Жовтий
Очень разочарован! В весе 3кг короткие ремни-липучки. Уточнял у менеджера пели пластик или металл. Менеджер сказал металл, а приехало с пластиковыми петлями. Жаль что распаковал уже дома, так бы отказался(
Не рекомендую магазин и этот товар в целом- Переваги:
- ….
- Недоліки:
- Короткие ремни, пластиковые петли
- Продавець CHAMPS
Добрий день, з Вами зв'язався менеджер з приводу урегулювання цього питання. Та все було вирішено, дякуємо, за Ваш відгук.
- Злата К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 2. Колір: Чорний + Жовтий
все дуже сподобалося!
- Переваги:
- Товар відповідає зображенню і опису
Приємний матеріал
Прибув дуже швидко - Недоліки:
- Немає :)
- Продавець CHAMPS
Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!
- Даша П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 2. Колір: Чорний + Жовтий
Вирішили поміряти обважувачі (замовляли 2 кг), тільки почали фіксувати і одразу ж зламалось пластмасове кільце!
- Продавець CHAMPS
Доброго дня, з Вами зв'язався менеджер та вирішили дану ситуацію. Приносимо щирі вибачення за незручності!
- Лиля О***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Чорний + Жовтий
Дуже хороші обтяжувачі,зручні.
- Переваги:
- Хороше обслуговування.Швидко зв'язалися.Швидка доставка.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Продавець CHAMPS
Лиля , дякуємо за зворотній зв'язок) Раді, що Вам все сподобалося)
- Михайло Ш***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1.5. Колір: Чорний + Жовтий
Були проблеми, але вже все вирішили. Дякую!
- Переваги:
- Зручні
- Продавець CHAMPS
Дякуємо вам за залишений відгук та вирішення питання. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1. Колір: Чорний + Жовтий
Все приїхало, таке як замовляли. Дякую. Мені сподобалось.
- Переваги:
- Таке як в описі приїхало.
- Недоліки:
- Довго очікувала замовлення. Цілу неділю воно їхало.
- Продавець CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Працюємо, щоб пришлидшити отримання посилок) Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
Придбав обважувач для рук, кріплення бовтались, після відгуку на товар продавець у вайбері запропонував відремонтувати. Я надіслав відео, щоб було зрозуміло, що не так. В результаті надіслали просто заміну з такими ж недоліками. На моє запитання відповіли, що це стандартні кріплення. Навіщо тоді морочили з ремонтом?.. Якщо продавцю настільки байдуже, тримайтесь від нього якнайдалі.
- Переваги:
- ніяких
- Недоліки:
- Кріплення бовтаються
- Михайло Ш***
Сьогодні мені надіслали такі ж, але з нормальними липучками. Я задоволений і вже користуюсь ними. Дякую!
- Арсений У***
У чому проблема просто відрізати?
- Mihail S***
просто вкоротити - не варіант, вони двошарові і прошиті по периметру, вкорочення призведе до розшарування
Стрічки для кріплення - липучки - лише трохи липнуть, а більша їхня частина просто звисає
- Переваги:
- Приємний колір
- Недоліки:
- Кріплення жахливе
- Продавець CHAMPS
Добрий день, приносимо наші щирі вибачення за незручності, питання було вирішене. завжди Вам раді.
- Эльвина Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.25. Колір: Чорний + Жовтий
Були проблеми з заказом. Все вирішили. Дякую
- Продавець CHAMPS
Вдячні, за доповнення!) дуже раді, що питання виріщене) гарних тренувань)
Отримали замовлення швидко. Все ок. АЛЕ! Одна застібка на грузіку зовсім мала. Ледь застібається.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Мала шлейка
- Продавець CHAMPS
Добрий день, приносимо вибачення, за незручності, питання вирішується обміном товару. Дякуємо, за розуміння!
- Степаненко І***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 2. Колір: Чорний + Жовтий
Класні обтяжувачі. Липучки регулюються, гарно тримають.Обслуговування магазину на 5 . Покупкою задоволена.
- Продавець CHAMPS
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.75. Колір: Чорний + Жовтий
Товаром задоволений
- Продавець CHAMPS
Андрій, дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 2. Колір: Чорний + Жовтий
Снимите с продажи, меньше будет плохих отзывов
- Переваги:
- Не успел обнаружить
- Недоліки:
- На первой же тренеровке посыпался песок, на третьей начала рваться ткань на швах. Для такого веса нужен прочный материал. В общем пришлось купить у другой фирмы по той же цене, но из прочного материала. Снимите с продажи этот позор.
- Продавець CHAMPS
Юрій, дякуємо, за Ваш відгук,нам дуже шкода, шо сталась така ситуація, з нашого боку було запропоновано вирішення питання, очікуємо на Ваше рішення. Завжди Вам раді
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.25. Колір: Чорний + Жовтий
Цена,отличная.
- Переваги:
- Дешевше не знайшли
- Недоліки:
- Поки не має
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- Антонина Ж***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Чорний + Жовтий
Выбросила, на ноге крутятся. Один ремешке длинный а на втором короткий, только на худенькую ножку ребенка можно одеть.
- Переваги:
- Недоліки:
- Много
- Продавець CHAMPS
Добрий день, нам, безумовно, шкода, що Ви засмучені покупкою, проте дуже просимо у таких ситуаціях звертатися до нас протягом 14 днів з моменту її придбання Сподіваємося, що надалі якщо потрібна наша допомога, Ви скажете нам трохи раніше, а покупки будуть приносити лише позитивні емоції.