Відгуки покупців про Напівсфера масажна балансувальна (подушка масажер для ніг та стоп) OSPORT (OF-0059) Синій
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Дякую за товар, прийшов швидко. Купила 4 шт. різних кольорів для дитини, але нормально витримує і вагу дорослих. Гарний , амортизуючий масаж стоп.
- Переваги:
- Їжачки не дуже колючі, в міру масажують навіть без носків.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець CHAMPS
Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Класна штука для всієї родини . Ходимо всією сім'єю .А як стати зранку без шкарпеток , так бадьорить ,краще кави .Витримує 110 кг точно .
Вміру тверді.
Підкачати можно самійлегко. насос і голка для м'яча за 20 грн- Переваги:
- Міцне ,для всієї родини
- Недоліки:
- Ннмає
- Продавець CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Якісні, практично без запаху, вагу мою тримають легко. Підкачати можна, але потрібна голка як для м'яча. Накачав сильніше, трохи округлились, стояти на них стало цікавіше. Поселив під робочим столом, масажуюсь.) Часом балансую стоячи. Мені сподобались. Набрали швидко, уточнили колір тощо. Рекомендую.
- Продавець CHAMPS
- Королёв В***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Купували декілька штук для новорічних подарунків, бо знали й ще раз упевнились, що товар якісний і корисний для здоров'я!
- Переваги:
- Широкий спектр застосування.
- Продавець CHAMPS
- Анастасия А***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Класні напівсфери для масажу, дитина зацінила і я також)
- Вячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Дякую! Товар якісний, отримала швидко
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- Надія Ю***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Задоволена. Рекомендую продавця.
- Переваги:
- Гарна якість. Приїхали накачані.
- Продавець CHAMPS
Надія,дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- Вікторія У***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Купляла давно дитині на подарунок, користуємось досі.
- Переваги:
- Допомагають зняти біль
- Продавець CHAMPS
Вікторія, дякуємо. Користуйтесь із задоволенням)
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Дякую за те що швидко звʼязалися, уточнили все. Прийшли підкачані, навіть округлені трошки. Хороші, цікаво на них стояти. Не дуже жорсткі. Але я так і хотіла , тому напів тверді замовляла.
- Переваги:
- Хороші та якісні напівсфери
- Продавець CHAMPS
Оксана, дякуємо Вам за відгук!Дуже раді, що Вам сподобався товар)Бажаємо гарного використання.Завжди Вам раді)
- Петр Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Товар відпадає опису, продавець оперативно зв'язався і відправив в той же день. Рекомендував.
- Бойенко В***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Як на фото
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Все добре, швидко та якісно.
- Алла Р***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
гарний масажик
- Переваги:
- классна річ!
- Ткаченко В***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Свою задачу виконує
- Переваги:
- За рік без змін
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук, гарного користування) Завжди Вам раді)
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Чудові сфери, використовую їх кожен день
- Продавець CHAMPS
- Єлизавета А***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Класний масажер, дякую)
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за відгук! Завжди раді бачити вас клієнтом нашого магазину.
- Баталова Т***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Товар соответствует описанию. Качество хорошее.
- CHAMPS
Добрый день, Татьяна. Благодарим Вас за отзыв и выбор ! Занимайтесь с удовольствием)
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Слегка отличается цвет. Заказом доволен. Рекомендую.
- CHAMPS
Добрый день, Олег! Спасибо за Ваш отзыв, пользуйтесь с удовольствием.
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Товар покупался для сына, поюзает узнаем на сколько товар полезен
- CHAMPS
Добрый день, Ирина! Пользуйтесь с удовольствием!
- Светлана О***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Все добре,приїхало швидко, не приємного запаху не має . Відправлення було в день замовлення.
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за відгук! Завжди раді бачити вас клієнтом нашого магазину.
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Приїхали вчасно,ніби все нормально,тільки дуже резина штиняє,запах на всю кімнату
- Світлана П***Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Замовили 2 синіх,червоний і сірий. То сині на другий день лопнули,на них не ставали ,а сидячи перекатували під ногами.Матеріал м'який з різким запахом.Червоний і сірий також з різким запахом,але матеріал сильно твердий. Засмутилися,бо хотілося ,щоб дитина тренувалася тримати координацію.
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Різкий запах і матеріал не відповідає описаному. Зря потрачені кошти!
- Продавець CHAMPS
Добрий день, з Вами зв'язався менеджер щодо урегулювання данної ситуації, очікуємо відповідь щодо вирішення питання. Дякую.