Відгуки покупців про Подушка декоративна Madana Studio висота 60см "Тоторо"
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Madana. Розмір: 40x30
Все чудово як на фото, отримав за 4 робочих дні
- Переваги:
- +
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: Madana. Розмір: 70x54
Дуже дякую за якісну роботу, дружині сподобалося)))
- Елена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Madana. Розмір: 70x54
Качество игрушки вызывает массу вопросов... в первый день использования полностью утеряна форма, разошлись швы... цена игрушки не малая совсем- но вот материалы скорей всего не качественные... очень жаль- долгожданный подарок дочери... игрушка не использовалась в активных играх... на нем никто не прыгал... фото сделаны после первого дня использования...
- Недоліки:
- Товар ожидали с 03.01 по 16.01. Качество продукции вызывает массу вопросов...
- Продавець Madana
Вітаємо! Іграшка при отриманні мала належну якість і якщо в процесі дитячих ігор подушка була пошкоджена ми все одно з радістю полагодимо її за свій рахунок)
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Madana. Розмір: 40x50
Приобрела эту замечательную игрушку. Не смотря на некоторые сложности с оплатой, мастер пошла мне навстречу и сегодня я уже держу Тоторо в руках.
На фото он выглядит серым, но в жизни он скорее серо-голубой. Материал очень приятный на ощупь, игрушка выглядит просто здоровски
Он был упакован в аккуратный пакет с лентой и мне не пришлось думать, как его дарить.
Спасибо за качественную работу, отношение к клиенту и за внимание к мелочам. С наступающим!- Переваги:
- отношение к клиентам, качество работы
- Недоліки:
- не заметила
- Продавець Madana
Щиро дякую вам за теплі слова, завжди рада допомогти!
- Константин Б***Відгук від покупця. Продавець: Madana. Розмір: 40x30
Качество материала отличное,сшито очень хорошо.Размер 40см самое-то.имхо.
Игрушка/подушка понравилась не только ребенку но и взрослым!
Много где искал "настоящего" Тоторо,и я его нашел,с чем и Вас(тот,кто это читает) поздравляю,если Вы еще в размышлениях,а нужно-ли оно мне?Может есть лучше...НЕТ,лучше нету!Мастер очень качественно воплотил персонажа Тоторо!
Однозначно рекомендую приобрести данную красоту! =)- Продавець Madana
Искренне благодарю вас за такой щедрый отзыв! Очень рада, что вы довольны заказом
- Kate I***Відгук від покупця. Продавець: Madana. Розмір: 40x30
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Madana. Розмір: 40x30
Отличная игрушка в прекрасном исполнении. С первых минут везде путешествует с нами. Ребенка не оторвать от Тоторо который к тому же выглядит как настоящий. Очень довольны покупкой и быстрым исполнением заказа, а главное - качественно!
- Переваги:
- Забавный, мягкий, пушистый
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Madana. Розмір: 40x30
- Мария Т***Відгук від покупця. Продавець: Madana. Розмір: 40x50
Подушка дуже класна! М*яка, велика, зі смаком та точністю обрані кольори, приємне на дотик хорошої якості хутро.
І найголовніше - Тоторо дійсно схожий на себе :)
Робота ж виконана ідеально, всі стьожки рівнесенькі, ніде ні одної зайвої ниточки.
Рекомендую!- Переваги:
- висока якість при невисокій ціні
- Madana
Дуже вам дякую за теплі слова! так приємно, що є поціновувачі ручної роботи) Дякую за ваше замовлення!
- Нумерова Д***Продавець: Madana. Розмір: 40x30
Подушка втратила форму та розійшлись шви в перший же день. В активних іграх не була задіяна. Погана якість за немаленькі гроші.
- Недоліки:
- Погана якість
- Продавець Madana
Вітаємо, виріб був отриманий 4 дні тому у відмінному стані та претензій мі не отримали.
За неналежного використання виріб втратив вигляд, оскільки слугує виключно декоративним цілям.
Уважно прочитайте опис товару.
Але все одно можемо запропонувати ремонт за свій рахунок )
- ЕленаПродавець: Madana. Розмір: 70x54