Відгуки покупців про Покришка Schwalbe Land Cruiser 28x 1.75 47-622 Active, K-Guard TwinSkin B/B
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: ASB. Розмір: 28" 700 x 37C
Швидка доставка, товар якісний
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" х 2
Дуже добре тримає бокові навантаження, м'яка. До цього в мене були Black Shark та Black Jack, але ця набагато краще. По піску їде не гірше, а по асфальту краще і не гуде так страшно, як ті гули.
Купив рік тому, взимку майже не їздив.
Кінець літа\осінь було декілька проколів колючкою, так само, як і на кевларових Black Jack і Black Shark.
В цілому приємна гума.- Переваги:
- М'яка, не гуде, на піску тримає.
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.6
Гарна покришка! Вистачило на два роки щоденного використання, весна/літо/осінь (стояла на задньому колесі). Думаю хватило б ще на сезон але на ходу лопнула камера і при різкому гальмуванні на спущеному колесі зтерло гуму з корду. Фото протектора після двох років. По асфальту накат гарний, в багнюці і піску гребе добре. На заміну взяв на Розетці таку ж покришку. Рекомендую.
- Віталій Г***Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.6
Замінив на своєму турінгу на якому стояв Schwable Marathon Racer. В порівнянні з першою ця мʼякше, гальмує поки що краще, накат присутній. Гарно йде по гравійним і грунтовим дорогам. Їздю на тиску 75 psi. На асфальті дуже мʼяка. Впевнено по мокрому асфальту.
Другий раз купляю і замітив що через деякий час розтріскується. Повздовжні тріщини по корду, при цьому купи тримається і їде.
Універсальна міська гума. Не для швидкості.- Переваги:
- Ціна, універсальність
- Недоліки:
- розтріскування
- Геннадий
Здравствуйте.А какая дата производства покрышки?Тоже думаю взять,но чтоб не 5ти летнюю))
- DmytroВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" х 2
Катаю перший тиждень. Поки враження позитивні. Завдяки безперервної центральної протекторної смуги має добрий накат. При зміні нахилу площини велосипеду починають працювати бокові зацепи - заявляється вібрація. Протектор направленого обертання - при монтажі треба врахувати. Попередньо рекомендую.
- Переваги:
- Приємна ціна та якість. Доволі м'яка та еластична. Високий рисунок протектора. Відсутнє радіальне биття.
- Недоліки:
- Є незначне аксиальне (осьове) биття, але на якість руху це не впливає. Тривала доставка від Rozetka.
- Саша
Здравствуйте.Какая дата производства у этих покрышек,не обратили внимания??
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" х 2
Гарні покришки,ідеально для асфальту та твердого грунту.
- Переваги:
- Не шумлять, хороший накат
- Недоліки:
- При наїзді на баранці(круглі тверді колючки-плоди) проколюються
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 1.75
Чудова резина, м'яка і накатиста
- Переваги:
- М'яка
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" х 2
Резиною дуже задоволений, не шумить, чудовий накат, гарна покупка за гарні гроші. Дякую Розетка за швидку доставку у пункт видачі, встигнув закачати у 10:59, того ж дня, о 16:20 замовлення було готово до видачі.
- Переваги:
- Тиха, чудовий накат
- Недоліки:
- Не знайшов
- Ол Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.4
Это ваша швальба через полгода
- Переваги:
- Недоліки:
- Да
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" х 2
Класна покришка, якраз для катати передмістям і містом. Дуже комфортна і легка.
- Переваги:
- Ідеальна для асфальту, твердих грунтів та легкого бездоріжжя
- Недоліки:
- Не знайшла
- Анатолий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 1.75
Все добре
- Валерий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.4
Заменил изношенную Марафон Плюс, Отличное качество.
- Переваги:
- Качество/цена
- Павел П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.6
Лето покажет, но раньше были неплохие за свои деньги!)
- Переваги:
- Соотношение цена/качество
- Недоліки:
- Не выявлено
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 1.75
Отличные велопокрышки
- Валерий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.4
Поставил, вместо старой. Думаю будет бегать нормально.
- Бойко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" х 2
хорошая резина для города
- Переваги:
- шикарная ровная резина
- Недоліки:
- долгая доставка недобная ерунда с номерками как в поликлинике
- Ол Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.4
Да всё Гуд
- Недоліки:
- Пока нет
- Тарик С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.6
Хорошие покрышки за свои деньги. Понравилось как катят по асфальту и по бездорожье сухому.
- Переваги:
- Цена-качество.
- Недоліки:
- Немного не хватает наката. Но это мои впечатления.
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" х 2
Цена - качество соответствует. В работе проверится.
- Переваги:
- Резина тактильно хорошая по качеству
- Володимир Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" х 2
Добра, фірмова покришка. До цього стояла така ж, тільки 1,75 відходила 6 років і понад 25 тисяч кілометрів, вже майже зносився протектор.
На цей раз замовив товстіші, 2,0. Накат такий же гарний, а по піску товщі краще.- Переваги:
- Гарний накат, надійність.
- Недоліки:
- Немає.
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" х 2
Чудові покришки, безшумні і непогані на асфальті. На майже максимальному тиску уже доволі твердо їхати по бездоріжжі, но все таки можна. Швальбе є швальбе, навіть за таку демократичну ціну.
Як будуть дальше в процесі експлуатації покаже час, поки всім задоволений.- Переваги:
- Немає бісючого гулу (шуму) на асфальті і хороший накат.
- Недоліки:
- Немає.
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 1.75
Катаюсь третій місяць класно при моїй вазі 110кг.
- Переваги:
- Коштує своїх грошей
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.4
Маємо два голанських велосипеда на яких потрібно замінити покришки. Купили один комплект для проби. Сподобалось. Заказали і на другий велосипед
- Переваги:
- Якісна гума
- Недоліки:
- Картинка не відповідає дійсності. На фото на покришці є світловідбивна полоса, а насправді її немає
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.6
Одна покрышка 2013года не ликвид
- Тарас
Вчора мені намагались таку покришку втулити. Щоб не було видно дати замотали в стрейч, я не полінувався розмотав. Осад лишився, не очікував такго від Розетки.
- Геннадий
У меня вел с германии 2021го года,стоковые покрышки смарт сэм,дата набита 1604,вот думаю как правильно расшифровать,сама покрышка вроде как в 2017году появилась.У вас как дата выбита??
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.4
Хороша універсальна гума
- Переваги:
- Чудово чіпляє асфальт
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" x 1.75
Їзджу. Легко та швидко.
- Бондаренко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" х 2
Захист від проколів це не про ці покришки. Але за таку ціну накат та безшумність чудові. Проїхав 1500км- протектор практично не стерся. Був один прокол. Потім несподівано вилізла гуля і колесо лопнуло. Взяв на заміну. Загалом мені сподобалася. Далі побачу.
- Переваги:
- Недорого
- Недоліки:
- Ну дуже тонкі.
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 26" х 2
Якість на висоті.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.4
Отличная покрышка за свои деньги
По нашим дорогам))))
10к км на такой проехал️- Гайдар Ю***
Подскажи какая ширина обода у тебя ? И какая ширина этой накаченой покрышки?
- Сергей С***Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.6
Покрышка понравилась до этой стояла Schwalbe MARATHON PLUS не скажу что плохие, катят отлично но в лесу уже еле еле. Да и просто захотелось чего то новенького. Взял вот эти и не грамма не жалею. Хорошо катят, на грунтах в повороты входить стал уверенна. Минусов пока не нашел.
- Геннадий
Какая была дата производства,не помните??хочу взять чтоб не старше 2х лет,а то они годам к 5 растрескиваются
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.4
брал два комплекта тут. Доволен
Качество- Переваги:
- Качество, цена.
- Максим Н***Продавець: Rozetka. Розмір: 26" х 2
На одной из новых велопокрышек обнаружены след. дефекты. На мой взгляд это не трещины, а брак при производстве, литье резины или качество самой резины, возможно порезы при транспортировке, что маловероятно. В общем качество не в лучшую сторону (сделано во Въетнаме). По истечению месяца, даже менее появление мелких углублений и прогрессирование старых.
- Переваги:
- Хороший бесшумный накат.
- Недоліки:
- Качество не отличное.
- Максим Н***
Добавлю, что данную велопокрышку поменяли на новую по гарантии. Впредь тщательно проверяйте шину перед покупкой.
- Микола Д*** КлименкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.6
Велопокришка підійшла, Дякую за швидку поставку
- Светослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.75
Всё хорошо, рекомендую к сотрудничеству.
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.75
Так себе, странно покрышка антипрокольная, но в первый же день ее пробил. Хотя есть другая покрышка этого же производителя за 2.5 года ни разу не пробивал.
- Олександр
а чим вона пробилась? На що наїхали? Бо, знаєте, цвяхом пробити можна будь що.
- Володимир С***
де ти таку інформацію викопав, що ця покришка антипрокольна! Жодних навіть натяків нема в описі на її антипрокольність!
- Анатолий Л***
SCHWALBE Land Cruiser K-Guard
-------------------------------
Рівні 3, 2, 1 – базовий захист
Захист K-Guard додає покришці окремий тонкий шар з кевлару, який захищає від легких проколів. Тоді як рівні 1 та 2 не мають додаткових захисних шарів.
---------------------------------
K-Guard — Рівень захисту №3
Наш стандартний перевірений захисний шар.
Він виготовлений з натуральної гуми та посилений волокнами Kevlar.
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28" x 1.75