Відгуки покупців про Навушники 1More Spearhead VR Headphones H1005 Black (9900400061-1)
Є в наявності
- Данило Л***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Попользовался пару дней и отломался один наушник. В сервисе сказали что не гарантийный случай, поскольку мол механическое повреждение. Теперь вот буду думать как их приклеить.
Так же на виндовс 11 в программе для наушников - не менялся цвет, всегда оставался красным. По ходу на виндовс 11 не поддерживаются.
Плюс они практически не регулируются, из-за чего полностью уши не закрывают, как следствие полную шумоизоляцию испытать не вышло.- Переваги:
- Вид, звук.
- Недоліки:
- Хрупкие, не поддерживаются все функции на виндовс 11.
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Вони не про музику, але у грі вони дуже детальні. Чуйно середні та високі дуже непогано. Низький не погана, є навіть якась глибина. Дизайн-просто супер. Колір підсвічування повний RGB. Амбушури, м'якіше просто не буває. Краще користуйтеся usb, бас більше, та налаштувань у додатку дуже багато.
- Переваги:
- Сподобалось все.
- Недоліки:
- Бас непоганий, але за таку ціну, чого я ще очикував
- Віктор
щоб був бас скачай їх софт і підключи через юсб
- Сергій М***Продавець: RozetkaEU
Работают до сих пор... Увы, может брак попался с историей про "умершие микросхемы" Но я не стал сдавать по гарантии, так как долго ждать ответа.. Сам решил проблему с ушами...
Прям рекомендую наушники... Получите классный звук... Буду заказывать еще!!!- Переваги:
- Хорошо работают. Эквалайзер.. Классный басс, Динамики топ... 50мм + не стандартные динамики, такие еще не видел.. Прям топ!!!
- Недоліки:
- Умерла микросхема усилителя звука, спустя 3 месяца использования. Пришлось на микросхему (та что умерла) приделать радиатор...
- Семён К***Продавець: RozetkaEU
Я користуюсь ними вже другий рік, я аудіофіл, мені подобається їх звук. Вони досить добре звучать, для їх ціни, у них дуже широкий спектр налаштувань, але потрібно мати спеціальний драйвер ПО, він має йти в комплекті з цією моделлю навушників.
Для ігор краще застосовувати 48kHz, для фільму і музики 96kHz, вони можуть дати глибину і гарний бас, але розумійте, що це не студійна гарнітура, у неї не має широкого діапазону і імденс тут 32 Ом, це майже звичайний для ігрових моделей динамік. Вони мають індивідуальне регулювання відсвітки RGB. Тут є 7.1 звук, і багато конкретних налаштувань для кожного звуку и "герцовка". Саме головне для ігор, можна налаштувати їх так що, буде чутно шурхотіння листя під ногами. Так вони вже старі на відміну від нових моделей, але за свою ціну я гадаю що це, ледь не найкращий вибір. Я рекомендую :)- Переваги:
- Гарний звук, м'які амбушури, не втомлюється голова від носіння, приємне регулювання звуку та мікрофону, присутній додаток для індивідуального регулювання.
- Недоліки:
- Міні-джек дає гірший звук ніж USB, з часом оголовья линяє, також потребує досить часто заміни кабелю мікроюзб, рідше порту.