- Сергій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Багато біт мабуть на все життя вистачить)
- Недоліки:
Доброго дня. Дякуємо за вибір якісного інструменту Neo Tools та за відгук. Приємного користування.
- Роман Я***Відгук від покупця. Продавець: Панда
Доволі якісні біти, бокс важкий, хоч і невиличкий. Прийшло все ціле, на відміну від інших покупців у інших магазинах, цього продавця однозначно рекомендую, тим паче, що із всих запропонованих варіантів, у нього набагато дешевше, навіть з урахуванням доставки!
- Переваги:
- Круті біти, є всі необхідні
- Роман Я***Відгук від покупця. Продавець: Панда
Я хочу запитати коли ви збираєтесь відправляти, замовлення комплектується вже 10 днів, з 30 квітня, проте магазин на повідомлення вже морозиться, хоча в наявності товар є, чи ви за акційною ціною 834 грн передумали продавати
- Переваги:
- Файно щебечуть по телефону на початку замовлення
- Роман Я***
Прошу вибачення за негативний відгук, із-за того що не оновив додаток не міг справно спілкуватись з продавцем та бачити, що посилка вже декілька днів чекає на мене в пункті видачі, прошу попередній відгук вважати недійсним, ще раз перепрошую
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный набор.
- Переваги:
- Качество, кейс, много бит.
- Недоліки:
- Нет.
- Королюк И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#мояраспаковка
качественные битки на все случаи жизни. Удобный кейс. За такие деньки 99 штук очень радует.- Переваги:
- многофункциональный набор
- Недоліки:
- не обнаружено
- юрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- ГаляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовлення отримала швидко. Повна комплектація, все на місці)
- Переваги:
- Практичні у розмірі)
- Недоліки:
- Поки що не виявлено)
- Эдуард Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Большой набор за разумные деньги. Для непрофессионального использования хватит с головой на все случаи.
Маленькая печалька - в середине коробки оказалась сломана одна ножка-крепление переходника :( Но не смертельно.
Как обычно доставка быстро, все на 5+.
Спасибо!- Переваги:
- -большое разнообразие форм и размеров, самые ходовые биты в нескольких экземплярах, удобная коробка для хранения, цена
- Недоліки:
- пока не выявил, время покажет
- Александр П***
По поводу ножки тоже самое
- Эдуард Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- -большое разнообразие форм и размеров
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Коробка, биты.
- АлександрПродавець: Rozetka
На коробке написано, что они отверточные. Их можно использовать с шуруповертом?
- user u***
- Звісно ж можна, у комплекті йже магнітний та пружинний тримач саме для шуруповерта.
Мабуть то складнощі перекладу, бо "screwdriver" - ручна викрутка, а "electric screwdriver" - то й є шуруповерт.
- ЄвгенПродавець: Rozetka
Більш повного набору вузькоспеціалізованих біт дійсно не зустрічав. Купив на випадок "якщо знадобиться". Із недоліків - суттєвий люфт обох бітотримачів, як і у переважної більшості інших виробників. Якщо потрібен якісний бітотримач - рекомендую WIHA CentroFix (32477). Вартість його висока, але і якість відмінна.
- Переваги:
- Великій вибір вузькоспеціалізованих біт
- Недоліки:
- Невідцентровані обидва бітотримачі
- user u***Продавець: Rozetka
Давно маю такий набір придбаний у іншому місці. Це самий найкращий з усіх що є на українському ринку, особливо співвідношення ціна/якість.
Якщо поляки зроблять ще більш розширений набір, де буде 200, чи 300 з подовшеними версіями біт - придбаю обов'язково.- Переваги:
- Майже усі типи біт, хороша якість, хороша питома ціна (у перерахунку на себівартість кожної біти), щільна компоновка та міцна коробка.
- Недоліки:
- Немає п'ятигранних зірочок (pentalobe), "зворотнього хреста", PH/PZ4, ph00, та деяких інших.